Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 52-ра тема

• 106 935
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • varna
Страхотна мидена супа!Любима ми е  bouquet

# 61
  • област Софийска
Вместо запис в новата тема от мен едно бобче яхния

# 62
Страхотни снимки на всички ви.
От мен една крем-чииз торта 3 шоколада(не знам как да я нарека),но много вкусна и в действителност изглежда по-добре,но следващия път ще гледам да я докарам.

# 63
enamorada .страхотна ,невероятна красота моля те дай рецептата или линк към рецептата за тази красота
Благодаря ти предварително   bouquet

# 64
  • София
Изпуснах ви края последните дни и се записвам да ви следя с една

Вита баница

nadeto_sp, ще споделиш ли как приготвяш заека по берберски?   bouquet

# 65
ей ме и мен при вас, с едни кюфтенца в доматен сос, ама италиански, да не речете, че са чирпански  Joy

Милика, много красиви снимки, впечатлена съм!

# 66
  • София
Lois , винаги правиш такова въведение в рецептата  Hug Страхотно. Как да не му се прииска на човек да сготви кюфтенца в доматен сос, ама италиански.  Laughing

# 67
Енаморада, тази торта много хубава ми се струва. И аз се нареждам за рецептата.
Аз да се похваля днес разрязах тортите и даже и гости имах и мнооого ми ги похвалиха. Така че в крайна сметка не е било загуба на време. Като са се напоили през нощта корите са омекнали и са много вкусни. Ето снимки как изглеждат разрязани

# 68
  • Mонтана
enamorada и аз чакам рецептата за тази чудесия Hug

# 69
Много ви благодаря за милите думи,ето написах я рецептата,и отрязах и още едно парченце,не мога да спра да си хапвам,за това и не съм сготвила още обяда и няма и да ям на обяд де,че от тази тортичка...
трeиси,разрезите са страхотни на тортичките ти.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=289780.msg12983838#msg12983838

# 70
  • Пазарджик/Лондон
tracy_t , много хубави са ти се получили Наполеоните Hug.Сега нямам никакво свободно време, но в края на месеца ще съм в отпуск и мога да спретна една такава торта Heart Eyes.

Днес явно е тортен ден, ето от мен една Рафаело, по рецепта на Наталина :

Тази вечер ще снимам парченце и утре ще покажа Heart Eyes.Цветът е натурален, защото опитите ми да намеря сладкарска боя се оказаха напълно неуспешни Sad.

# 71

Ммм, страхотни торти сте показали! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  chef  bouquet

Аз в тон с прехвърчащите снежинки - едни заскрежени розички. Grinning

enamorada, тоя троен шоколад се трепах да го правя преди години, сигурно има две-три, не че самата торта е трудна, а защото се опитвах да я направя красива, както на Мишел от кукинга (от нея я видях). Е, не стана, разбира се, но беше много вкусна. Забравила съм я, а ти сега ме подсети.   bouquet

# 72
Enamorada, много интересен чийзкейк!
От мен аспержи с лимонов дресинг на esy. Esy, дресига се хареса дори на мъжа ми, който не обича кисело.  bouquet

# 73
От мен едни сандвичи за следобедна закуска Simple Smile

Tортите Ви са уникални, трябва и аз да се престраша да спретна една Embarassed

# 74

Общи условия

Активация на акаунт