Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 52-ра тема

• 106 955
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Teзи дни правих торти за РД на малката.И двете са ала Бяла Неделя (гледах отново Бонапети в събота и пак показаха как се прави),но незнам в действителност дали бяха на вкус точно като нея Blush
Това е едната
и разрез:

Другата:

# 76
Дес много весели тортички!!!
Да ти е живо и здраво детенцето.  bouquet

# 77
ЧРД на малките принцеси!
Да са ти живи и здрави и много щастливи!
newsm59 nbirthday bdbaloni

# 78
  • София

Гелева, благодаря!  Hug Питах, понеже съм гостувала в берберски къщи в Мароко и съм се наяла на страшни вкусотии, но си дойдох без нито една рецепта  ooooh! От тогава като чуя берберско или мароканско и налитам като бик на червено  Laughing

Дес, браво за тортите!!! Аз на таквоз нещо не се наемам, че и 2 на всичкото отгоре  Crazy А като гледам разреза, си е баш като Бялата неделя  Heart Eyes

# 79
beniii,браво за тиквеника! Hug Tari Tasartir,някога в училищния стол ни правиха подобни кренвиршки!Бяхме луди по тях!Направо ме потопи в ученическите години с твоята снимка! Flutter  Pinki_81,направи една от най-любимите ми питки!Изглежда идеално! thumbsup
  enamorada,за кой ли път се убеждавам,твоите чийзове нямат равни!!! newsm10 tracy_t,ще видиш,утре Наполеоните ще са още по-вкусни!Много примамливо изглеждат! Grinning
  labrex,какви интересни розички!Много моля за рецептата! Praynig
  Amaretto,чудни аспержи! Heart Eyes Толкова ги обичам!Но никой друг вкъщи не ги възприема..... Confused
  Дес,да ти е жива и здрава рожденичката!Прекрасни торти си й спретнала!Поздравления!  bouquet

# 80
  • Германия
От мен днес сладкиш с ябълки и круши.

# 81
  • София
Благодаря , за красивата тема   bouquet !

Салата  с кълнове и червен боб

Нещо ми се бъгва компютъра ,като тръгна да пускам снимки и не мога да си пусна отчета ,затова само салатката а довечера пак ще пробвам  newsm78 .

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 17:26 от Kafenceto

# 82
  • София

Май днес е ден за торти...... Тортите са толкова съблазнителни.....
Браво на Трейси, Аелис, Енаморада и Дес  smile3501
За закуска днес печени сандвичи

За обяд и вечеря - гювечета

за десерт от вчерашните Кадън гюбек

# 83
  • София
рени55 Може ли рецептата за Кадън гюбек

# 84
 labrex,какви интересни розички!Много моля за рецептата! Praynig

Селма, заповядай!  bouquet

# 85
    За всички,които желаят,превод на рецептата на Кокосово-шоколадовия мус,предоставен от Крисче-Хлебарка. Hug

Лабрекс,благодаря за рецептата на розичките!Отивам да я гледам. Grinning Ти хареса ли вкуса им?Как е? Simple Smile

# 86
Pinki_81   bouquet ще посетя Кауфланд и аз да си купя,че много ми се иска да си спретна едни много щоколадови мъфинки Heart Eyes

# 87
    Лабрекс,благодаря за рецептата на розичките!Отивам да я гледам. Grinning Ти хареса ли вкуса им?Как е? Simple Smile

Тестото ми е много приятно, правила съм го и на солени розички. Стои някак с една лееека коричка отвън, а вътре е меко. Харесва ми. А и стават ефектни розички от него.

# 88
При нас тази вечер зелен боб яхнийка:

содена питка:

и люти чушлета:

# 89
  • забравих си мисълта...
Браво момичета прекрасни торти, салати и какво ли не още  smile3501. Неуморими сте, толкова вкусотии сте сътворили отново.
Дес, най-сърдечни пожелания за рожденния ден на детенцето.
Аз от една година се каня да направя саварини и днес най-после успях, но едва утре ще мога да кажа, дали са вкусни, че сега са още много пресни.

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 02:06 от Venetta

Общи условия

Активация на акаунт