Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 52-ра тема

• 107 170
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,момичета.Скоро някоя от вас беше постнала снимка на скумрия на фурна с необикновени картофки.Моля за линк.
Рецептата беше от руски сайт.

# 136
Здравейте,момичета.Скоро някоя от вас беше постнала снимка на скумрия на фурна с необикновени картофки.Моля за линк.
Заповядай на Labrex е - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg12917908#msg12917908

# 137
  • Torino,IT
Здравейте скъпи мами,обръщам се към вас за помощ /тук,защото според мен това е най-четения подфорум/.
Снощи,обещах да направя на синчето ми сладкиша "негърско дупе"/заглавието,за него е страшно привлекателно и си умира от смях/ , но днес ,ровейки се из рецептите ми /всичките почти,свалени оттук,за което мн.мн. ви благодаря bowuu  bouquet/,установих,че нямам рецептата... Rolling Eyes
 PraynigМоля ви ,дайте ми линк към нея Praynig
На всички желая приятен ден Hug

Заповядай
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258128.15
някъде към края на страницата е рецептата на Марулка Peace

Венета, да, объркала съм името, саварини Praynig

# 138
  • София
Докато се обърна и вие 9 страници с вкусотии сте навъртяли smile3501 . От мен само запис за да не ви изпускам следите.

# 139
 labrex много се радвам, че са ти харесали бюреците Hug.....тези пробва ли ги.....http://berina-berina.blogspot.com/2009/01/blog-post_314.html с каймичка и http://berina-berina.blogspot.com/2008/12/blog-post_9980.htmlс пастърма/но може и да е друго по избор-сирене,салам,кренвирши,настърган кашкавал/.
Краси страхотна торта....Браво Crazy Peace.....колко време си игра да я издокараш толкова красива...... ooooh!

# 140
краси.мира тортата ти е невероятна Hug

# 141

Deska007, картофките толкова сме ги харесали, че днес пак ги спретнах. Heart Eyes

berina, благодаря за линковете, непременно ще пробвам и тези ти вкусотии!   bouquet

краси.мира , красива тортичка!   chef  bouquet

Вкъщи печена скумрия

с картофките с тен Grinning,

солени розички със сирене, яйце и кашкавал в средата,

и меден сладкиш без мед, невероятно пухкав и много вкусен.

# 142
Аз да си покажа желето от дюли, което стана превъзходно  :389:

# 143
 nordina, може ли плетката на преплетените бисквитки?
И аз ще помоля за тази рецепта.

# 144
  • При елфите ...
Аз да си покажа желето от дюли, което стана превъзходно  :389:

Изглежда страхотно, обожавам желе. От мен пържените филийки или палачинките.  smile3503

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 17:53 от Aredhel

# 145
От мен варени гевреци,много бързи и много вкусни.

# 146
  Лабрекс,много вкусно при теб!От всяко едно нещо бих опитала! newsm22А този сладкиш?Меден и без мед?И как стана такъв хубаво оранжев? Rolling Eyes
  Нордина,хубава репетиция за Коледни сладки!Много са красиви и примамливи! Flutter
  Краси.мира,разкошна украса на тортата!Браво!  bouquet

# 147
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Вечерята за днес:

Пилешко варено  Laughing

# 148
 Лабрекс,много вкусно при теб!От всяко едно нещо бих опитала! newsm22А този сладкиш?Меден и без мед?И как стана такъв хубаво оранжев? Rolling Eyes

Селма, много е интересен, започнах го с много съмнения и не вярвах, че нещо ще се получи, а като стана - пак не повярвах на очите си. Нали ги знаеш рускините колко са изобретателни, ами, измислили и медовая коврижка без меда. Grinning Всъщност тестото е с карамел + чаша нес кафе. Ще сложа рецептата, но ще е малко по-късно, пък който иска, да пробва. Според мен си струва.

enamorada , свивам си едно геврече.  Heart Eyes  bouquet

# 149
  Лабрекс, 100 въпроса ми възникнаха за този сладкиш.Чакам рецептата,че.... Crazy Crazy Crazy Grinning Умирам от любопитство!
  ~Елина~ ,много красива снимка!Вярвам,и вкусна! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт