Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 52-ра тема

• 107 100
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Да се запиша с вечерята, една измишльотина, която се получи много вкусна -  Праз лук с гъби в картофено гнездо

# 331
  • Пазарджик/Лондон
Tannita , много вкусно изглежда "измишльотината" Heart Eyes.Рецепта може ли?

рени55 , ще се пробват тези картофени кошнички, много апетитно изглеждат Wink.

От мен морковен сладкиш с портокалова глазура:

За първи път правя сладкиш с моркови и бях много приятно изненадана от резултата.Благодаря на Вики , че сподели тази рецепта с нас  bouquet!

# 332
От мен пиле със зеленчуци и пиляф.....
Руло с шоколад и яйчен крем....

# 333
Аз съм готова само с десерта, а и той почти свърши...домашен Данет по рецепта на nadeto_sp

Може ли рецептата на този Данет, че ме изядоха у дома за него, луди са по кремчетата  Praynig Praynig Praynig

# 334
днес за закуска, бутер-охлювчета с шунка и кашкавал

и с ябълки и стафиди

отивам да говя, че малката си поръча леща за обяд newsm78
по-късно ще ви разглеждам,  две седмици ме нямаше и съм сигурна, че съм пропуснала доста вкусотийки

# 335
  • При елфите ...
Aredhel, благодаря за отговора   bouquet Наистина много ми привлече вниманието, но сега след белите череши вече и мен ме побърка, обожавам такова сладко  Heart Eyes

Beloslava, десертчето дава възможност за импровизации, винаги може да добавиш още нещо което харесваш.   bouquet

# 336
Lois,пилето изглежда превъзходно!

# 337
Ребърца-изкушението на котето.

# 338
  • Brussels
Magi71, заповядай рецептата за Домашен бял Данет  Wink

# 339
Днес правих мъфини ,защото утре сме на гости в кумовете ни,обаче се оказа ,че и тази вечер сме поканени  на гости на наши приятели ,та сега запретвам ръкави за втората доза мъфини.А ето и тези за кумовете ни

# 340
  • София
varabel много вкусно ти изглежда салатата от червено цвекло Simple Smile сподели моля те варено ли е преди това или е сурово Praynig

Дядо Хаджия радвам се че се завърна,търсих те преди две теми Simple Smile и реших че си в labrex на вечеря на свещи  Mr. Green че нещо такова уговаряхте преди време си спомням.Иначе и в къщи можеш да заповядаш само че у дома преобладава вегетарянската кухня,е има и мръвки от време на време че половинката ще загине без тях Mr. GreenХубава вечер мили кулинарки и кулинари  bouquet
Благодаря ти. Първо го сварих в тенджерата под налягане без да го беля с малко оцет и сол за около 20-ина минути след засвирването, но главите ми бяха много големи, ако са по-малки трябва по-малко време, за да остане хрупкаво и после чесън, олио, оцет, черен пипер и сух коръл, орехи и слънчогледови семки. Хареса ми комбинацията на ядките с цвеклото. Престоя един ден в хладилника, за да поеме.

# 341
От вчера направената и обещана торта " Салам"

Сирена каша - много ми се ядеше, добре, че видях тук рецептата. Майка ми едно време я правеше ( аз не бях), от около 1 седмица все тя ми се въртеше из главата и днес, най-накрая :

И половинката я хареса! Mr. Green

# 342
Много благодаря   smile3525

Ето бързата ми трушия:

и млечната баница от юфка:

# 343
Антонина   страхотен сладък салам Heart Eyes
У нас за закуска кекса на Жека на Labrex  и палачинки,а за обед-за първи път направих кюфтенца в бял сос,станаха точно както очаквах,такъв спомен от детството са ми Heart Eyes

Спокойна почивка на всички Hug

# 344
  • София-Младост
Magi71, nadet_sp вече ти е дала линк към рецептата и за Данета...горещо ти препоръчвам и другата и за кафявия Данет.  Simple Smile(
Аз снощи измайсторих купчинки-те на labrex, станаха много вкусни, но имам въпрос...как успя да задържиш кашкавала отгоре, моят се поразтече и станаха малко като шапка с кашкавалена коричка отстрани.  Rolling Eyes

Връщам се да черпя вдъхновение за вечеря. Ако някъде нещо не се изяде свиркайте... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт