Любители на кучета-10

• 78 503
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Привет.
Много красива първа страница   bouquet
Търпение с малки, те растат толкова бързо.

# 31
  • на плажа
 Записвам се и аз.
 Относно ваксините и реакциите - не са нормални тези странични ефекти, но проблемът не е у лекарят, който поставя ваксината, а у кучето - и те като хората по различен начин възприемат ваксините и всяко куче реагира различно. Могат да се случат нежелани реакции, може да се стигне до увреждане или дори до летален изход ( както и при хората).

# 32
  • София
Ерота, поздравления за първата страница!

# 33

За памперсите - пика и ака само там от вчера, без да съм му слагала капки  newsm78 дано свикне там....
завиждам ти - нашия smile3511 ги яде

Знам, че не ти е до смях, но ми стана ужасно смешно като си представих картинката  Joy

# 34
 ИраМира не съм съгласна с теб Сара е на 4 год и тази година ходихме за ваксина при друг лекар по независещи от нас причини и на Сарка такава бучка и стана на гръбчето че се уплаших много време мина докато се разнесе и да не я боли .Повече там няма да стъпна ако трябва и без ваксина да строи няколко дни.
elndim  Ума и Ева са големи красавици и много са пораснали да са живи и здрави .
Ерота не се притеснявай то и според мен Рошко повече му отива но племенника си го кръсти Рекс и така си остана .
Рекс също си прави на парченца вестниците а си пишка на едно малко килимче и мама пере след него

# 35
  • Cофия
Момичета да ви питам -  В Хаджи Димитър (София) има някаква зооборса, или голям магазин, незнам точно.
Разбрах, че кучешките храни и аксесоари там са доста по-евтини, в сравнение с другите магазини  newsm78
Да знаете случайно къде се намира?

# 36
  • сусурлево
Момичета да ви питам -  В Хаджи Димитър (София) има някаква зооборса, или голям магазин, незнам точно.
Разбрах, че кучешките храни и аксесоари там са доста по-евтини, в сравнение с другите магазини  newsm78
Да знаете случайно къде се намира?
преди моста чавдар в дясно ( ако идваш от Хаджи димитър) , и там в някоя уличка ми го обясниха (явно ако питаш някой минаващ ще знае)  , но още и аз не съм ходила там , а мнго ми се иска .Ако отидеш сподели какво има и на какви цени и точното му място . мился, че ако напишеш в гугъла зооборса моста чавдар , ще излезне някакъв форум и там е обяснението .
има и пазар под моста (така му казват) но според мен не е под моста - а е стария битак и аз влизам от Мадрид , но там храните са основно за големи породи кучета и повечето са на Любимец (която не е лоша , но не е за твоето и то сега ) , продават и животни в събота се прави този пазар .

# 37
Еййй, тази борса още ли е там? Аз преди мноооого години съм била там  Grinning Тогава проблема ми беше, че трябва да купуваш големи количества а нямаше много кучкари с които да се комбинираме.

# 38
  • Cофия
Намирам само борса за животни....а това е някакъв магазин, което търся  newsm78

# 39
  • сусурлево
Еййй, тази борса още ли е там? Аз преди мноооого години съм била там  Grinning Тогава проблема ми беше, че трябва да купуваш големи количества а нямаше много кучкари с които да се комбинираме.
киара обясни го това там ,че аз не съм ходила и на мен само ми е обяснявано. Ако кажеш улицата как се казва ще е най - добре

# 40
Чичо Гугъл това ми каза Mr. Green
Зооборса Веден
Всичко за вашите любимци Зооборса за продажба на едро
София кв.Хаджи Димитър, ул.Кочо Честименски 7
Тел: 02/9454748, 02/945 04 74
e-mail: veden@abv.bg

ама дали е същата newsm78 и аз ще съм много благодарна,ако някой сподели инфо какво има и на какви цени Peace

# 41
  • Варна
Аз поръчах сега на Пепси разни неща от този сайт - http://www.zoomagazin.eu/ - доволна съм, всичко пристигна в срок и е точно такова, каквото очаквах. Peace

# 42
  • София
Това е борсата, бях там, продават и на дребно. Там има Роял канин за възрастни кучета (над 1 година) за 100 лв. 15 кг, това са си 30 лева разлика.
Момичета, днес моята красавица става на 1 годинка. Моята сбъдната мечта, моето момиче порасна. Честит рожден ден, Бела!
П.С. И понеже съм някъде си, забравих да добавя видеото, което направих за нея. Нищо особено, но да се отчетем все пак Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=4t8siXIi3Q4

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 00:43 от Малко Сладко Коте

# 43
  • сусурлево
Да ти е жива и здрава Бела още много години!   animal037 bdbaloni

# 44
Честит Рожден Ден Бела.

Общи условия

Активация на акаунт