Любители на кучета-10

• 78 522
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
erota, първия пост е страхотен! Браво за колажите и мерси, че си сложила и Пепси! Heart Eyes

Тези памперси за пишкане всъщност са същите като еднократните чаршафи, които искат в болницата за раждане. Само че са напоени с въпросните капки, привличащи кучето да пишка там.

juliana_p, все се каня да ти пиша, че името на твоя кучко много му подхожда! Peace

# 16
Някой да си позна кучето  Mr. Green

Има малко снимки при мен, ако някой си го разпознае , да свирка да му ги пратя.

# 17
  • София
http://s294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Bella/3_days_to/
Малко нови снимки на Бела, правени вчера.
Момичета, да попитам - някой ще идва ли на 14-15 на изложбите в София и иска ли да се запознаем Simple Smile Ние с Бела, живот и здраве, ще сме там.

# 18
erota,страхотно оформление и благодарности,че и моя куч е там  bouquet
Пак казвам и мойта Кари след втората ваксина направи същото-3 повръщания в колата и после ни жива,ни умряла ooooh!И тя отказа вода,но аз топках пръст във водичката и и пипах муцунката или нослето и тя се облизва инстинктивно и така успях поне малко водичка да и дам PeaceПроверявай от време на време да няма отоци,особено на очите/ципичката на очето от към нослето и беше закрила половината око Thinking/
А за пампер чаршафите,мойта пикла пикаше почте само там/слагах го в банята/,но отдавна почна да ги разкъсва на малки парченца и сега пикаме пак почти навсякъде ooooh!
Нещо хич не се справяме с разходките Mr. Greenискаме да скочим и да оближем всичко дето шава,децата най-вече и изобщо не пишкаме и акаме навън,дайте идеи newsm78

# 19
  • София /Абсурдистан
Записче и от нас  Simple Smile

# 20
  • сусурлево
На 14-15 ще съм на изложбата , но за съжаление не с куче , а само кат озрител .
Много ми се иска да заведа кавказеца ,но ме е шубе. Нямам си и идея как ще се държи там . А Йода може да е с мен.

# 21
Цитат на: daila777 в Неделя, 01 Ноември 2009, 20:49
Здравейте моля ви дайте съвет какво да правя .. кучето ми - пинчер на 1г. 3мес  е с надуто пишле от около два часа непрестанно се ближе и скимти държи се неестествено.. ръмжи не дава да го пипнем въобще .  утре сутрин ще го заведа на бетеринар, но за тази вечер незнам..даите съвет

Имала съм кученце с такъв проблем - възпалението се получи от попадане на чуждо тяло. Правиш бледорозов разтвор на калиев хиперманганат, аспирираш в 5 сс спринцовка, поставяш наконечника в отвора на пениса и впръскваш разтвора, задържаш около 10ина секунди и го пускаш да се изтече.
Erota, страхотно оформление. Поздравления smile3501

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 22:48 от klarisss

# 22
И аз се разписвам, за да не изпускам новини Peace

# 23
Ерота , благодаря за новата тема !  HugБлагодаря че си включила Сара и Рекс в новото оформление .
Гушки на болничките кученца дано по бързичко да озравеят  Hug Hug Hug

# 24
Леле,аз защо си мисля,че се казва Рошко новото другарче на Сара  Blush Поправих го в колажа и се извинявам.

Благодаря ви много за положителните оценки   bouquet  bouquet  bouquet

# 25
erota,  поздравления за първия пост и колажите и огромни благодарности, че си ни включила! Дарма се казва моята овчица  Mr. Green

Това да се получи голям оток след ваксинация и кучето да повръща никак, ама никак не е нормално! Явно трябва да смениш клиниката!
За изложбите - къде ще са? Аз може да отида, но без куче де  Twisted Evil

# 26
  • сусурлево
на стадион Локомотив ако не се лъжа
(дог бг не ми се отваря , за да проверя )

# 27
Пролетта ви показвах едни малки черни дяволчета, ето две от тях как изглеждат на 6 месеца/от изложбите в Пловдив/

Ума:

Ева

# 28
  • Cофия
Добро утро  Hug
Добре е бебока ми, само дето ми изкара акъла вчера. Събуди се по някое време, сам пи вода, яде и се разигра даже  Heart Eyes
За памперсите - пика и ака само там от вчера, без да съм му слагала капки  newsm78 дано свикне там....

# 29
  • сусурлево

За памперсите - пика и ака само там от вчера, без да съм му слагала капки  newsm78 дано свикне там....
завиждам ти - нашия smile3511 ги яде

Общи условия

Активация на акаунт