Любители на кучета-10

• 78 517
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Честит рожден ден на Бела  newsm59
Пожелаваме ви много хубави моменти заедно и да сте здрави Hug

# 46
Да ви е честит празника и от мен!  bouquet Да сте много здрави, много да се слушате и  да споделяте още много красиви мигове заедно!  bouquet

# 47
  • Cофия

Бела  Hug

# 48
  • София
Благодаря ви много Simple Smile Довечера ще направим снимки с тортата, да се почерпите и вие Simple Smile
 Hug  bouquet

# 49
Честито на Белла!

# 50
  • Варна

Честит рожден ден на Бела! Hug

# 51
Честито и от мен за порасналата красавица  bouquet

# 52
Честит Рожден ден на Бела ! Да е все така красива , игрива и много да ви радва !  bouquet

# 53
ето ни и нас от първата разходка

# 54
Ч.Р.Д. на Бела да ти е жива и здрава и много да те слуша  . newsm59 newsm38  Gift
 kiara много сте сладки като малко лъвче сте се скрили в треавата и храстчето  Hug

# 55
Честит рожден ден на красивата и сладка Бела  Heart Eyes

# 56
  • Варна
kiara, голям сладур! Heart Eyes Вие да не сте си взели ротвайлерче? smile3534   love001

# 57
kiara, голям сладур! Heart Eyes Вие да не сте си взели ротвайлерче? smile3534   love001

Joy  не си първата която ме пита за ротвайлер  Grinning То аз за това и го харесах, разцветката е същата. Хммм, знам ли, може да е нова порода - мини ротвайлер  hahaha

# 58
  • Cофия
Joy  не си първата която ме пита за ротвайлер  Grinning То аз за това и го харесах, разцветката е същата. Хммм, знам ли, може да е нова порода - мини ротвайлер  hahaha

Киара - много е сладък бебока  Heart Eyes
А наистина породата каква е?  newsm78

# 59
  • Варна
Пекинезче беше, нали?  Thinking

Да си похваля дребосъчката, каква е умничка - днес носих бебешко пране към пералнята и паднаха няколко чорапчета - тя ми ги донесе. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт