Любители на кучета-10

• 78 505
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Като си говорим за косми , може ли да ми кажете откъде да си купя от тези ролки / едни с дръжки /  с които се чистят косми  Rolling Eyes сещате се за кои говоря ...

Аз купувам от зоомагазина, а преди време ги имаше и вв Фантастико. Самите ролки са от две части - дръжка и "пълнител" с лепнещи листчета, който може да се сменя. В нашия зоомагазин продават пакети с тройка пълнители, да се сменят.

# 691

Я да ви покажа нашата малка акула  Mr. Green (вижте кучешките зъбки  Wink )

# 692
  • Варна
kiara нашия мъник има същия проблем,Вета ни вика тези дни да му вадят млечните кучешки но ние се притесняваме ,че е с пълна упойка,Но не искат да падат сами даже не се и клатят,И ние още умуваме

# 693
  • сусурлево
ЧНГ! Здраве и късмет на всички !

Момичета внимавайте къде си водите кучетата на разходка!
Нашия Йода беше натровен , предполага се че в някоя градинка са пръскали с нещо. Милия точно на 31.12 беше на системи .Започна с повръщане още на 30 - цял ден повръща и не се повлия от хапчета , и на 31.12 като го заведохме при вета температурата му беше 35.5-36 при нормална 38.5-39 за кучета . Забавихме се един ден милехме ,че е от храна . Ако на вас се случи не се бавете водете веднага на вет. Добре ,че Йода е млад и здрав иначе не ми се мисли какво можеше да стане.
Огромни благодарности на д-р Албена от клиниката Джаф и Мъри !  bouquet

# 694
  • Пловдив
За какво пръскане по това време говориш, "любителите" на кучета подхвърлят отровите, наши приятели от София, изкарват лабрадора си с наморник от страх, защото в техния парк е имало разхвърляна отрова  Tired Миналата година си отиде един прекрасен голдън, пак на наши близки от такива доброжелатели!
В Пловдив също имаше разхвърляна отрова преди Коледа в един квартал, жертвите бяха около 5-6 бездомни кучета, но може да има и други, за които не се разбра Confused

# 695
Много е гадно за това което говорите.
Но има хора които не виждат друг начин.
Трудна е темата.

За съжаление ние загубихме едното малко кученце-това което беше родено първо.
Доктора каза, че то е пробило път на другите с  цената на нещо от себе си.
Имаше течност в белите дробове,ниска температура-32 и слаба сърдечна дейност.
И вчера сърцето му спря.

# 696
  • сусурлево
За какво пръскане по това време говориш, "любителите" на кучета подхвърлят отровите, наши приятели от София, изкарват лабрадора си с наморник от страх, защото в техния парк е имало разхвърляна отрова  Tired Миналата година си отиде един прекрасен голдън, пак на наши близки от такива доброжелатели!
В Пловдив също имаше разхвърляна отрова преди Коледа в един квартал, жертвите бяха около 5-6 бездомни кучета, но може да има и други, за които не се разбра Confused
незнам какво е било , но 100% съм сигурна че не е ял нищо, най- вероятно е нещо на прах , което е вдишало, може и настинка да е било ,но в това невярвам , защото излиза само за пишкане , в студа и той неиска да се разхожда и е облечен . Предполагаме и в коя точно градинка е имало нещо
Немога да си представя ,че съществуват такива хора . Дано е било настинка !

# 697

Съжелявам  Sad
Дано другите са добре.

kiara нашия мъник има същия проблем,Вета ни вика тези дни да му вадят млечните кучешки но ние се притесняваме ,че е с пълна упойка,Но не искат да падат сами даже не се и клатят,И ние още умуваме

Когато на мъника му никнеха предните зъбки, беше същото положение, но вета каза да го оставим така докато не поникнат изцяло. В момента в който зъба спря да расте, млечния си падна, дори не сме го видяли кога. Предполагам същото ще се случи и с кучешките  Rolling Eyes

# 698
За много години на всички кучовци и собственици Hug Hug Hug
Да са ви живи и здрави бебоците и порасналите вече сладури Praynig
Аз идвам само да се оплача,че новогодишно си докарахме възпалени очи,едното ухо,едната лапа,вагинит и ларингит ooooh!Никаква идея нямам от къде ни дойдоха всичките тия неща до главата,пак сме на антибиотик и дано се оправи бързо момата,щото никак не и е добре PraynigПоне доктора казал,че е много добре гледана,козината и била страхотна и била с много хубава фигура,поне малко да се поуспокоя Mr. Green

# 699
Вижте какви страхотни снимки направи Ted_cat на бебоците:

Леле сладури малки Simple Smile и  аз има хинче ....поне за хинче го взехме ама и магаренце да се окаже тооолко много го обичаме ,че ни е все тая Heart Eyes на почти една годинка е казва се Ръфи
а етого в днешно време http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs158.snc3/18567_10 … 904_2880213_n.jpg

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 02:59 от ПИПИТУ

# 700
Честита нова година от мен!

Нашият Дядо Коледа донесе подаръка-домашен любимец, но не куче Confused, а коте.Така, че ще наминавам тук понякога само с надеждата , че някой ден и него ще донесе. HugБлагодаря за съветите, все пак.

# 701
Честита нова година на всички!
На вас, семействата и домашните любимци желая много здрава и успешна година!

# 702
  • София
Честита Нова Година и от мен!
Дано болните се оправят, а бебоците да растат здрави и силни!

# 703
Доктора каза, че то е пробило път на другите с  цената на нещо от себе си.
Имаше течност в белите дробове,ниска температура-32 и слаба сърдечна дейност.
И вчера сърцето му спря.
джоджо, съжалявам за малката душица Cry, но дано другите бебенца да са добре!

# 704
Днес намерих кърлеж  на ухото на бебо Sick 
Знаете ли дали кърлежите са като бълхите? В смисъл, минават ли от животно на животно и могат ли да се загнездят в нас?
Май грешката е в мен... мина повече от месец откакто го мазахме с лекарство против бълхи и кърлежи  Confused

Общи условия

Активация на акаунт