Любители на кучета-10

• 78 566
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Весела Коледа и от нас с Пепси!

Здравейте, искам да ви попитам, къде във Варна има развъдник за йоркширски териери или откъде може да бъде закупено такова кученце, четох доста по въпроса и разбрах, че не е добра идеята да е от зоомагазин?

Ето ти координатите на развъдника:
www.yorkibows.com

# 616
chockolina , sunny- baby , много ви благодаря  Hug
Честита Коледа на всички! Simple Smile

# 617
 Честито рождество !!!
  Ще пожелая по-малко бездомници, а тези които са нямали шанса и са вече на улицата да намерят уютен дом и обичащи ги стопани!

Последна редакция: пт, 25 дек 2009, 23:54 от klarisss

# 618
Честита Коледа bouquet

# 619
Това е Анди и честити Коледа на всички ..
http://i45.tinypic.com/98822s.jpg

# 620
Честита Коледа и от нас  Hug

Кажете ми, кога бебоците се научават да пишкат само и изцяло на вън. Кога порасват?
Супер много ми писна да бърша, пера и мия след него  Tired

# 621
  • София
Честита Коледа и от нас с Бела. Живот, здраве, щастие и успехи! Hug
kiara, когато го научиш, тогава спира Simple Smile Аз Бела я "дундурках" до 5 месечна, и само сменях пеленки и бършех, ама се хванах и за една седмица излизания през 15-30-45 минути я свикнах само навън да ходи. Е, вярно, в началото трябва по-често излизане, но и това отминава. Бонус съвет Mr. Green : като почнете интезивното излизане, първия ден извеждаш, като покаже признаци - душене, нервност, въртене. Втория ден забаламосваш малко, за да забавиш излизането, така ще свикне да стиска повече и ще се научи да върши работите само навън.

# 622

Колко време си изтрая рогцата Laughing. Миналата НГ го водих на последната за годината му разходка с подобни рогца и изглеждаше трогателно, докато не ги счупи Joy

# 623

Колко време си изтрая рогцата Laughing. Миналата НГ го водих на последната за годината му разходка с подобни рогца и изглеждаше трогателно, докато не ги счупи Joy

А,изтрая ги точно само секунди за снимката и вевднага ги почна.Но това си го носиме и на вънка и всички много ни се радват..http://i48.tinypic.com/5vduzs.jpg

# 624
Благодаря ти Коте  Hug

Нашия бебок прекарва доста време на вън обаче, особено в началото, пишка веднага като се върне в къщи  ooooh! Сега наблюдавам склонност към ползване на зелените площи, но пак основно си е в къщи, а ми се струва много голям вече за да го бебосвам (в това отношение). Снощи се разрових в нета и прочетох нещо което ме накара доста да се замисля, за това и питах тук.
Та според писаното, кучето трябва да се търпи до 1г. като докато е само и вечер да не се оставя свободно, а в клетка (от тези кошарките). Дори беше препоръчано това да става до 2г.
Бая се замислих защото по мои спомени предишното ми куче нямаше и годинка когато се научи на вън, даже много бързо стана научаването  Rolling Eyes.
Имаше и друга препоръка която ми се стори резонна, кучето да се храни 1-2 часа преди лягане и да се извежда последно вечер и първо сутрин. 
Ние сме на цели 6 м.  Embarassed

# 625
  • София
Ми на мен ми се вижда много странно някой да търпи голямо куче на годинка да му пишка вкъщи. Има кучета, които се научават още на 4 месеца само навън да вършат нещата, вярно с повече извеждане, ама в името на чистите подове ... Simple Smile

# 626
Така е, много е късно да учиш куче на година, че и отгоре.

На едно друго място четох, че кучето само ще разбере, че дома е бърлога, а там не е тоалетна.

Та исках да сравня как е положението при вас  Peace.

# 627
Честита Коледа от мен!
Имам една малко необичайна молба, защото всъщност не съм горд собственик на куче, а на заек.За съжаление, доста голям.(Поне колкото малко кученце)
Та- днес стана ясно къде ще сме на Нова Година, но също така се разбра и че няма на кого да го оставим за периода 30-31-1 ..Намерихме подходяща клетка, но все по онлайн магазини, които естествено не работят по празниците.
Така че вие сте ни последната надежда Simple Smile
Ако някой има такъв тип клетка-
размери на чантата: 48 х 32.5 х 29 см, като и двете са приблизителни, съгласна съм и на друг размер, друг модел, просто тази е оптимално добра за нашия зайо Simple Smile
Та, ако продавате или сте склонни да ни заемете вашата клетка за тези дни- моля, пишете ми!
От София сме.

# 628
  • София
http://forum.dog.bg/index.php?s=&showtopic=10948&view=fi … post&p=714311
Пишете ЛС на тази потребителка, за да видите дали не е продала клетката. Успех!

# 629
здарвейте. гледала съм женско кутре а сега и мъжко. то е на около 1 и половина 2,проблемът ми е с малката нужда. доста често пишка. в сравнение с момичетата преди това той  си ни наводнява,честичко прави тази работа.
 още малко и ще слезне в колибката на вън,но ...

Общи условия

Активация на акаунт