Любители на кучета-10

• 78 556
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Съжалявам, че така нахлувам в темата ви.
Търся мъжки бретон шпаньол за разплод.
Оказа се, че това е доста трудна задача ...

# 601
Аз мисля ето от тези да взема / за козината /

# 602
Здравейте и от нас с йорковците Венто и Джоя! Много се радваме да ви се представим!

Желаем ви от сърце Весели Празници! Много целувки на всички четириноги сладури!

# 603
  • София

Здравейте, да ви представя Лиско, на една година, много обича да играе с топка,половин футболист , мини пумерански шпиц е, дали има и друго куче от неговата порода в темата    Flutter

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 11:15 от margita

# 604
  • София
За апетит, а и за козина - бирена мая, човешка. Не че на нас ни помогна за апетита, но за козината.. Бела направи страшен зимен кожух, невероятно гъст и пухкав.
А иначе няма с какво да се спре космопада, просто си пада козина и това е. Чистене му е майката, няма друг начин Simple Smile

# 605
  • сусурлево
дермо норм   sa vitaminite

# 606
  • Пловдив
дермо норм   sa vitaminite
Благодаря ти, ще ги потърся Hug
Аз й давах немска бирена мая и витамини на Канина, но същественна разлика нямаше  Tired
Добре дошли на Венто и Джоя  Grinning

# 607
  • Шотландия
А след снежна разходка любимото на всички е да се пльоснат пред печката/радиатора и да заспят. Това, че са "снежни" кучета, не значи че обичат да им е студено. Същото важи за всички северни кучета, включително и самоед.
Много ми стана интересно това за хъскито - аз имам бордър коли, което е шотландска овчарка, всъщност, среден косъм, но двоен. Абсурд е да го накарам да легне пред камината - винаги му е горещо. Когато на мен ми е добре откъм температура, той отива там, където е по-хладно. През лятото на 24-25 градуса вече е умрял от жега, трябва да го мокря с вода...

И той обича снега. Чета надолу, защо се зорите да искате да ги прибирате в колибките кучетата? Оставете ги да правят каквото им е приятно - те си знаят най-добре. При нас сега застуди - температурата падна до минус 3 -4 градуса. Шаро излиза навън и не се връща по 15-20 минути - играе си нещо в градината, тича, занимава се. аз на втората минута тичам обратно, а той....  Party

Обаче от космите няма спасение... По мебели не се лепят, ама щото мебелите са кожени, не по друга причина. Иначе за мокета да не ви обяснявам... няма отърване. Имам и един черен панталон, който особено много събира - ужас е... Не му капе ненормално козината, доста е гъста и лъскава, просто това са си космите, които се подменят. Виж, пролет и есен, като сменя козина от зимна към лятна и обратно, е някакъв ад... Но и през останалото време има доста...

# 608
Здравейте, искам да ви попитам, къде във Варна има развъдник за йоркширски териери или откъде може да бъде закупено такова кученце, четох доста по въпроса и разбрах, че не е добра идеята да е от зоомагазин?

# 609
Здравейте момичета - Весела Коледа и Честито Рождество Христово!

имам едън въпрос - от къде може да се купи малко лабрадорче  Grinning
Мерси   bouquet и весели празници!

# 610
Една Коледа - за много желания!
Една нова година за много мечти!
Една цяла година за много успехи!
Весели празници! cheers

# 611
  • Пловдив

имам едън въпрос - от къде може да се купи малко лабрадорче  Grinning

Ето развъдниците, при които има в момента  Peace
http://www.dcforum.info/viewtopic.php?f=37&t=4105