Любители на кучета-10

• 78 542
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Това на снимката е три-четири пъти по-едро от джак ръсел и не ми се струва да е от някоя конкретна порода.
Права си . Това не е джак ръсел , категорично . Имам две приятелки с такива - много по - дребнички са . А и физиономията им е друга  Simple Smile

Джоджо - честита радост   bouquet Да са живи и здрави и мама и бебоците  Hug

# 646
Благодаря ти Пипинка.
Аз определено не искам да го уча с бисквитки.
В момента пробваме друг подход - на вън по цял ден или през повечето време. Децата са във ваканция и реших да използвам това за да научим бебо да пишка на вън или поне да го прави по-рядко в нас (защото не е тук). Дано успеем  Praynig
Породата му все още е неопределена, но много ми прилича на микс м/у пекинез и шпиц, нищо че го купихме за чист пекинез. Всъшност който го види казва "ооо, това е мини ротвайлер!"  Grinning така че, незнам, може да е нова порода  hahaha

# 647
kiara - не е нужно да е с бисквити . Но трябва да го похвалиш , когато свърши работата навън .
Аз я извеждах задължително след всяко хранене и вечер преди сън .
Аз преди булдочката имах пекинез - много бързо се научи  Peace

А участват ли вашите сладури в конкурса на Виваком ?
Пуснете ги .
Ето я Ева тук - http://dev3.telebid-bg.com/mmsigra/index.php?option=com_comprofi … file&user=451

Ама нещо не са си направили труда да обърнат снимката  Confused Много ме е яд  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 21:34 от Pipinka

# 648
Джоджо,честити бебчета   bouquet
Чакаме снимчици  Simple Smile

# 649
Честити бебета на Джоджо HugДа са ти живи и здрави и мноооого да имсе радваш.

# 650
Момичета, имам новина- имаме още едно кутре.
Да се чудиш, дали Дядо Коледа не го е пуснал през комина.
До 18.00 бяха две, а в 21.00 когато отидох да храня Дейзи и я пуснах да се поразходи,реших да пооправя постелката и бъркам вадя двете палета,но ръката ми напипва още нещо.
А то като почна да пищи.Още едно малко.
В къщи няма Интернет за да ме консултирате, може ли така-първото се роди в 23.40 на 27.12,второто в 02.10 на 28.12, а трето на 29.12 някъде около 19.00-21.00

# 651
# 652
Подарявам кученце. Ето темата -> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458028.0

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 12:30 от new_mamma

# 653
Момичета, имам новина- имаме още едно кутре.
Да се чудиш, дали Дядо Коледа не го е пуснал през комина.
До 18.00 бяха две, а в 21.00 когато отидох да храня Дейзи и я пуснах да се поразходи,реших да пооправя постелката и бъркам вадя двете палета,но ръката ми напипва още нещо.
А то като почна да пищи.Още едно малко.
В къщи няма Интернет за да ме консултирате, може ли така-първото се роди в 23.40 на 27.12,второто в 02.10 на 28.12, а трето на 29.12 някъде около 19.00-21.00

Много са ви сладки бебенцата Heart Eyes!!! А пък според мен нека мама я види ветеринар, дали всички бебета са излязли,  има и такива случаи и за да сте спокойни, извикай вет Peace!

# 654
Джоджо, каква  порода са - големички ми се виждат кутренцата, как не сте забелязали, че има още едно ми е чудно? Ама и аз нищо не разбирам де!

# 655
На 28 сутринта вкарахме малките в колибката, защото Дейзи беше изхвърлила всичко.Тя роди вън от колибката, беше си направила леговище.
Когато се прибрах от работа, реших да сменя постелката и да нахраня Дейзи.
Съпругът ми пое двете, а аз  със сухата постелка се наведох в колибката и там, стоеше още едно.
Породата е Българско овчарско куче или Каракачанка.
Всеки им вика по своему.
http://zvezdelinaivanova.snimka.bg/animals/shtastie.290513.16624730

# 656
джоджо много са сладки бебоците  това беличкото е много хубавичко с розовата муцунка  Heart EyesАко нещо те притеснява извикайте лекар да види дали всички бебета са родени .

# 657
Имаме си малка бебка, на 40 дни болонка
http://media.snimka.bg/5196/016647742.jpg
Първо куче ни е, и май много имаме да учим, но поне имаме желание Simple Smile. Тя е подарък за сина ни.

# 658
Мартинче честито да ви е жива и здрава малката снежинка много да те слушкат с батко и Марти  Hug
Мили притежателки на кученца желая ви весело посрещане на новата 2010 г много здраве късмет и любов на вас и семействата ви .

# 659
martin4e честита радост.
new_mamma дано му намерите грижовни стопани.

БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА.

Общи условия

Активация на акаунт