Последните пет книги, които прочетох

• 88 234
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна

но 17 лева са ми много все пак
Имам чувството, че вече се надпреварват да слагат все по-високи цени на книгите.

# 241
"Осем". Ставам фен. Ще чакам и филма.

"Осем" е супер култ!
Не съм разбрала, че ще има филм....

# 242
След "Магическият кръг" на Катрин Невил прочетох първия й роман - "Осем". Ставам фен. Ще чакам и филма.

Коя от двете е по - интересна, че отдавна съм им "хвърлила око", а се чудя коя да взема?

# 243
  • Варна
На мен повече ми допадна за кръга - има история, доста митология. Но и двете си заслужават.

# 244
Мерси за отговора  bouquet

# 245
  • Варна
Пак заповядай!

# 246
Шифърът на Леонардо
Амазония
Тайният ръкопис
Името на розата
Блясъкът на египетската империя

# 247
  • София - Рим и обратно
Последно прочетох "Тайните общества" 1 и 2 на Ян Ван Хелсинг.
Какво мислите за тях, колко ли процента е истината?
Интересното е, че тук в Италия не се намират никъде негови книги. Исках да ги прочете мъж ми, но ги няма Crossing Arms

# 248
Чела съм на Ян Ван Хелсинг "Не пипай тази книга". Има интересни неща, които те карат да се замислиш, но... наистина не знам колко е истината. Едни вярват повече като мен, а любимият ми, който е богослов по образование, даже не може да я дочете. Коментара му е "Фантасмагории". Вярно е, че някой неща звучат като приказка. Трудно е да се отсее ...  newsm78 

# 249
5. "Академия за вампири" - Ришел Мийд.     
4. "Островът на съкровищата" - ХІХ век - Робърт Луи Стивънсън.
3. "Черната стрела" - Робърт Луи Стивънсън. 
2. "Четири Блондинки" - Кандис Бушнел.
1. "Мъртви преди мрак" - Шарлейн Харис. Вампирско криминале. Хубава комбинация.

На изчакване, някъде към 100 -  тната страница е "13 рози" на Никол Данева, а доста съм напреднала с поредната вампирска историйка - "Белязана" - П.С. Каст + Кристин Каст. Последната ще я прочета по-бързо, защото трябва да я връщам, не е моя. Винаги давам предимство на чуждите книги.

# 250
Трилогията на Беа Нади - Приказка за Боговете , От светлина родени и Предупреждението  Peace
Ловецът на хвърчила на Халед Хюсейни - страхотна книга
Автобиографията на Антъни Кийдис от Ред Хот Чили Пепърс

Последно прочетох "Тайните общества" 1 и 2 на Ян Ван Хелсинг.
Какво мислите за тях, колко ли процента е истината?
Интересното е, че тук в Италия не се намират никъде негови книги. Исках да ги прочете мъж ми, но ги няма Crossing Arms
Всичко е истина !Или поне огромен процент .
Мъжът ми има всичките му книги . В Германия са забранени .Може и в Италия затова да ги няма . Тук се продават свободно .  Прочети и "Не пипай тази книга " и "Децата на новото хилядолетие "

# 251
  • София - Рим и обратно
Pipinka, прочетох първо "Не пипай тази книга" и се впечатлих, затова си купих от София и "Тайните общества" 1 и 2. Стремя се да убедя съпруга си в някои неоспорими истини и доказателства и много се разочаровах, че не успях да намеря тази книга на италиански или английски, никой май дори и не е чувал за този автор тук.
Благодаря за препоръката - ще си набавя и "Децата на новото хилядолетие".

# 252

Благодаря за препоръката - ще си набавя и "Децата на новото хилядолетие".
Лично на мен тя ми хареса най - много .
Ако ти допадат такъв род произведения , имай предвид , че Ян Ван Хелсинг е писал много малко в " Не пипай тази книга " . В нея той по - скоро е събирал и обобщавал . Доста от нещата съм ги чела при Ернст Мулдашев и той просто ги е събрал в тази книга .
Вземи си на Мулдашев също  Peace

# 253
. Малки богове  - Тери Пратчет
.. Няма смисъл  - Иво Сиромахов
... Всичко наопаки - Александра Маринина
.... Одет Тулмонд и други истории - Ерик-Еманюел Шмит
..... Мисия Лондон - Алек Попов

Малко бавно чета последните години, с децата наоколо.
А когато харесам автор, чета всичко от него.. докато ми омръзне Simple Smile от авторите, които не са ми омръзнали (след 5 и повече прочетени книги) - Ал.Маринина, Д.Балдачи, Т.Пратчет, Мейв Бинчи ...

С малко съжаление - много от класиката съм чела в ученическа възраст... а сега няма време за препрочитане. Тогава не съм я разбрала, явно ще си наваксам след пенсия.

С удоволствие ще чета темата, за да намирам "нови" за мен автори и заглавия.

# 254
  • Sofia
Изпепелени сенки
Портретът на Дориан Грей
Пилешка супа за душата на тинейджъра (макар доста отдавна да не съм тинейджър)
Отива една жена при лекаря
Вселената според Гуидо

Общи условия

Активация на акаунт