Последните пет книги, които прочетох

• 88 070
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
1-Златният бряг
2-Ловецът на хвърчила
3-Хиляди чудни слънца
4-Черно мляко
5-Пилето-сега я чета

# 76
  • София
1. Червено и черно на Стендал
2. Тетрадката на Никълъс Спаркс- за първи път филм ми допада повече от книгата
3. Добре пазени тайни на Сандра Браун
4. Направо от сърцето- Джак Уелч
5. Преживяна история- Хилъри Клинтън- на нея съм в момента, чета за я втори път

# 77
"Музиката край леглото ми"
"Правилното отношение към дъжда"-Прочетох я за два дни,не ми се щеше да свършва, както и следващата -"Неделния клуб по философия"
"Отива една жена при лекаря"
"Учителката по пиано"

# 78
Аз чета предимно автобиографии на футболисти и чат пат нещо актуално, например Хорхе Букай напоследък, за да съм в крак с манекенките и готините пички.  Peace

# 79
  • Варна
1. Улица без име - Капка Касабова
2. Тамплиерът - Пол Дохърти
3. Дървото на нощта - Труман Капоти
4. С дъх на кафе - Антъни Капела
5. Атлас изправи рамене - Айн Ранд /в момента/ + Възходът на Атон - Пол Дохърти

# 80
Продължавам с моя списък от книги, разглеждайки форума.

Минах на втората страница от форума и пак започвам със заключение за автор – Джеймс Ролинс и съм много заинтригувана от Джордж Мартин и поредицата му "Песен за огън и лед", за които чух много хубави отзиви, не само във форума.

От третата страница, най-после заглавия на книги. Има хубави мнения за – „Стари шлагери и крем брюле”, „История на любовта” – Никол Краус и отново ме заинтригува автор Борис Акунин. Като чуеш хубаво мнение и ти се ще да знаеш кое го е предизвикало.

Имам толкова много книги в хубаво и от този списък, който си изведох от тук нямам ни една книга. Може тук таме да ми се мерне някоя на Стивън Кинг - мисля, че имаме "Мъртва зона". Нея я почнах като дете, но баща ми я върна на човека, от който я беше взел и не можах да я довърша, но ще го направя, когато се хвана със Стигнг, ако не ме стресне бързо... Shocked 

# 81
Аз чета предимно автобиографии на футболисти и чат пат нещо актуално, например Хорхе Букай напоследък, за да съм в крак с манекенките и готините пички.  Peace

Милех, че манекенките си падат по Пауло Куелю, но знам ли, може да ми е стара информацията  newsm78

# 82

Минах на втората страница от форума и пак започвам със заключение за автор..

Защо направо не коментираш в съответната тема, вместо да си правиш някакви сборни заключения за "всеобщия форумски вкус"?!  Peace
Аз лично преди доста време открих, че най-хвалените книги не ми допадат...
А специално Стивън Кинг - не всичките му книги са с ужаси, особено в последните години - все по-софт става /изглежда и той се е постреснал от себе си/ Wink.

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 20:49 от azaf

# 83
  • Казанлък of all places
Във форума има още две теми , посветени на книги : едната е "Новите ви книги" в Клюкарника, където разбрах,че си писала и другата е "Литературен клуб" в "Хоби", където са представени повече анализи и критика дори ако щеш за прочетените книги.
А що се отнася до Акунин, той беше "завръщането " ми към съвременната руска литература. Ако темата не беше за последнтие пет книги, имам много да кажа за него, както и за Людмила Улицкая, и за Довлатов.

# 84

Милех, че манекенките си падат по Пауло Куелю, но знам ли, може да ми е стара информацията  newsm78

Да, доста си изостанала. Тези, които си падаха по Куелю вече са с по две деца и два развода.  Peace

# 85

Да, доста си изостанала. Тези, които си падаха по Куелю вече са с по две деца и два развода.  Peace
В такъв случай веднага ще си взема Хорхе Букай, за да съм в крак, все пак... newsm03

# 86

В такъв случай веднага ще си взема Хорхе Букай, за да съм в крак, все пак... newsm03

Ако желаеш, мога да ти дам тези, които имам...да не се набутваш. А и освен това съм подчертал най-оригиналните мъдрости с моливче, за улеснение...  Rolling Eyes

# 87

От третата страница, най-после заглавия на книги. Има хубави мнения за – „Стари шлагери и крем брюле”, „История на любовта” – Никол Краус и отново ме заинтригува автор Борис Акунин. Като чуеш хубаво мнение и ти се ще да знаеш кое го е предизвикало.

История на любовта изобщо не ми хареса. Доста отвлечена и едвам изчетох 20-на страници. Дадох книгата на някого, без дори да правя повторен опит да я чета. Съветвам те да не си я купуваш, а да я вземеш на заем, така няма да се ядосваш.

# 88
  • Ямбол
Сега чета: "Животът пред теб", Ромен Гари

А последните 5 преди нея са:

"Полет над кукувиче кнездо", Кен Киси

"Дом на края на света",  Майкъл Кънингам

"Отива една жена при лекаря", Рей Клуун

"Крайбрежие", Джоан Харис

"Спускане от върха", Ъруин Шоу

# 89
 Grinning - Азаф, хей, тези които сте по-отдавна по форумите малко се издразвате от новаците.
Ще си задържа списъка на личния компютър и няма да занимавам повече народа.
Просто се опитвам да поддържам разговор, докато чета "Пармския манастир", което за мое най-голямо съжаление ще ми отнеме време. Книгата не ми харесва особено, но няма и да я зарежа...
Сега ще отивам на работа. Лек ден на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт