Последните пет книги, които прочетох

• 88 620
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
"Holiday in a coma"-Fr. Beigbeder
"Love lasts three years"-Fr. Beigbeder

Може ли мнение за тези ? Grinning
Ли4но не ми допаднаха 4ак толкова,но ги из4етох.
Ина4е втората 4аст на книгата (Love lasts three years) ми бе по интересна,но е мудно 4етиво.

# 661
Ина4е втората 4аст на книгата (Love lasts three years) ми бе по интересна,но е мудно 4етиво.

Добре, благодаря, мудно четиво не ми звучи много привлекателно.  Grinning

# 662

Съжалявам ,може пък на теб да ти хареса-пробвай!

# 663
  • София
В момента 4ета "Форсайтовата сага"-трилогията обединени в един том-страхотно 4етиво.
Обожавам я тази епоха .

Извинявай ,можеш ли да пуснеш снимка отнякъде, да видя книгата  Praynig
Аз имам първата - Сага за Форсайтови, и втората - която е от три малки книжки, но третата - "Краят на главата" нямам и от две години не мога да я намеря. Затова не съм прочела трилогията.
Много ме заинтригува сега, да не би да има ново обединено издание?

# 664
Подкарала съм "Златна колекция на XX век" на "24 часа" и "Труд". В момента съм стигнала до "Погнусата" на Жан Пол Сартр. Не бих казала, че ще се превърне в любимата ми книга, но не съм свикнала да оставям непрочетена книга. Започна ли някоя, довършвам я.

Паралелно чета "Какво те чака, когато чакаш дете" на Санди Хатауей и Хайди Мъркоф и "Близо до бебето" на Василена Доткова - по обясними причини.  Wink

# 665
ВИВИАН-заповядай  Hug
Старо издание е ,от 1994 ,но е в оригинал.
Още филма ми направи много силно впе4атление и когато я видях  -просто трябваше да я имам в колекцията си.

# 666
  • София
Благодаря ти   bouquet
За съжаление е на английски  Cry
Надявах се да са пуснали нов тираж, или нещо такова ... Нищо, здраве да е, все ще ми попадне в ръчичките някой ден и последната част  Wink

# 667
Благодаря ти   bouquet
Надявах се да са пуснали нов тираж, или нещо такова ... Нищо, здраве да е, все ще ми попадне в ръчичките някой ден и последната част  Wink
Успех!
Поразрови из антикварните книжарници-има страхотни находки там!
 Hug

# 668
Благодаря ти   bouquet
Аз съм чела огромната на "Фама"
http://famapublishers.com/results.php
не мога да кача картинката. Май това са всичките девет книжки.

# 669
  • Ямбол
   "Вратата към декември" - Дийн Кунц - първи досег с този автор. Хареса ми, но не е нещо изключително.

"Нито пени повече, нито пени по-малко" - Джефри Арчър - любим автор, не е от най-добрите му книги, но и не останах разочарована

"Хари Потър и Орденът на Феникса" - Джоан Роулинг - няма нужда от представяне, много добра. Чета ги през големи интервали, че не искам да свършват.

"Кралят на исковете" - Джон Гришам - тази книга засега ми е сред най-добрите от този автор. Запалих се, дори в момента чета отново негова - "Брокерът"

"Банкери" - Артър Хейли - Нещо ме разочарова Хейли с тази книга. Много отклонения, много разхвърляно действие. А имах спомен, че е много добър. Явно тази не му е от силните.

# 670
  • Габрово

Аз не съм много съгласна тук.
"Любовта трае три години" си е много приятна книжка, чете се изключително лесно.  Wink Чела съм всичко негово (единствено без Holiday in a coma), по мое мнение "Любовта трае 3 години" е най-доброто му книжле.  Ако ти харесва циничният (ако мога така да се изразя..) стил на Бегбеде - започвай я.  Simple Smile

А по темата.. тъкмо приключих "Парижката Света Богородица" (Виктор Юго). Преди 1 година я бях започнала, бях се отказала, сега се заинатих и я довърших. Не ми хареса. Нито като действие по време на книгата, нито като развръзка, нито любовните истории бяха любовни истории.. Та така де.. не ми хареса  Flutter

# 671
"Стъклен дом"-В.Щерева
"Стъклен дом-Време за истина"
"Шаферки"-Дж.Коснело
"Форсайтовата сага"-Дж. Галсуорт

# 672
  • София - Рим и обратно

Това беше първата книга на Мураками, която прочетох ( всъщност ми беше подарък ), но толкова ми хареса, че си купих още 3 негови книги. Фаворити ми остават "Спутник, моя любов" и "На юг от границата, на запад от слънцето"  Peace

"Бяла като мляко, червена като кръв" също прочетох наскоро - нещо не ми допадна стила  Thinking

Сега съм си взела "Слугинята"

Ха, какво съвпадение - и на мен ми я подариха и ужасно ми хареса!
Благодаря ти за отговора  bouquet, ще търся "Спутник моя любов" като начало.

# 673
"Любовта трае три години" си е много приятна книжка, чете се изключително лесно.  Wink Чела съм всичко негово (единствено без Holiday in a coma), по мое мнение "Любовта трае 3 години" е най-доброто му книжле.  Ако ти харесва циничният (ако мога така да се изразя..) стил на Бегбеде - започвай я.  Simple Smile

Там е работата, че не съм чела нищо от този автор, но се бях зачела в някакви отзиви и ми стана интересно...ако стила му е циничен ще ми хареса  Mr. Green
Ще си я поръчам, мерси Мисинг и на теб  Grinning

Последно четох това, на бг е преведена "Екстремен ум" , много ми хареса, за почитателите на това, което се води Cyberpunk:
http://www.bookdepository.co.uk/Limitless-Alan-Glynn/9780571273348
Сега чета друга негова книга, Winterland, която е по-различна, но също ми харесва.

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 10:25 от Ехмея

# 674
Много истинска, напомня на "Три чаши чай".
Никак не ми хареса - големи безсмислици.
Страхотно забавна книжка, много свежа и пълна с много свежи лафове. Бих си я купила, тъй като я взех от библиоткеата. Препоръчвам за разтоварване.

Общи условия

Активация на акаунт