Някой отслабнал ли е трайно с акупунктура?

• 1 132
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, имам да свалям 4-5 килограма и вчера с часове четох по въпроса за отслабването във форума тук  и в други форуми, и къде ли не в интернет. Стигнах до извода, че не може да се извади генерален съвет.

За себе си реших да пробвам с акупунктура, защото ми се струва безвредно, а и защото преди години много добре ми повлия едно лекарство за убиване на апетита.  Казваше се дезопимон, но за съжаление е спряно от производство. Жалко защото, когато го вземах не забелязах странични ефекти, просто волята ми да устоявам на храната се увеличи и успешно намалих порциона и отслабнах (методът беше броене на калориите, ограничавах ги до 1300 на ден). Може да съм била по-млада тогава, но после задържах килограмите.

Та мисълта ми беше ,че при мен явно действа потискането на апетита, оттам нататък ще се справя. Въпросът е да стане по възможно най-безвреден начин. Стигнах до извода, че това вероятно го дава акупунктурата. Но по този въпрос намерих най-малко информация, тя е стара и се питам дали съм на верен път изобщо. Затова си позволявам да повторя стара тема и да попитам пак:

ИМА ЛИ ТУК ХОРА, КОИТО УСПЕШНО СА ОТСЛАБНАЛИ С АКУПУНКТУРА?

# 1
здравей! и аз търся информация, и на мен ми трябва компетентно мнение, центрове за аккупунктура в София... Дано някой се включи с инфо!

# 2
Според мен само с акупунктура няма да стане, трябва и диета и спорт, акупунктурата може да ти помогне за контролиране на апетита и за обмяната
успех

# 3

не, трябва и диета  Tired

лятото ходих 2 седмици всеки ден,
има и масажи към процедурите,
освен иглите ти слагат топчета на ухото, които да разтриваш, когато се сетиш

отнема и доста като време от деня

всички други, който не бяха за отслабване си бяха много доволни
на мен много ми помогнаха за болките в кръста  Peace

# 4
Еми диета е ок, да видим каква е. Стига де не се мерят 50 гр риба, 40 гр домат... Аз миналата година спортувах и на танци ходих; по принцип сладко, хляб  и безалкохолно не консумирам - много рядко, но нямаше никакъв резултат. И понеже имам малко за сваляне, мисля да пробвам с иглотерапия пък да видим. Идеята ми е да говоря с човека какво се изисква конкретно от мен, в моя случай и ще видя. Но искам да пробвам поне.

Общи условия

Активация на акаунт