ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 8

• 27 772
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Вяра имам или нямам,
но Есмер го аз не давам!
Ееее... хайде холан ,бе дружина
ще отстъпя на двамина
и при Али ще се отбия
няма с фенки да се бия!  Laughing

# 346
Охх, много хубав тоз мъж еййй!!!

# 347
Ще оставя фотосите без коментар smile3505
е до сега рИва че не ги коментираме, таман се наехме и ти ше мълчиш и ще киризиш само от балкона а Sunglasses Laughing Не така джанъм, требе да му разнищим реквизита на Сару, инак ти пожелавам да го сънуваш ...ама облечен  Twisted Evil Joy

# 348
Между другото забелзах, че на тия фотоси е с часовника дет му даде Шереф...да не би да си е правил фотосесия
Мале Зизу верно имаш орлов поглед ,горкия Сару с поглед го събличаш и в детайли го разнищваш. Shocked
Ако ти попадне в рацете що ще правиш със момчето newsm78 Joy Joy

# 349
Малиии  Chili  голямо проклятие спретна джанъм , всяка фенка трябва да я е страх от това, да сънува Сару облечен  hahaha   .

Ай стига с тези страсти, я да ви пусна нещо СТРАШНО  Shocked

# 350
  • София
Малиии  Chili  голямо проклятие спретна джанъм , всяка фенка трябва да я е страх от това, да сънува Сару облечен  hahaha   .
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

снимките са трепач Heart Eyes married newsm76 Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart
 и на онази със светлото сакенце е супер, мммммммммммммм Blush Blush
Между другото забелзах, че на тия фотоси е с часовника дет му даде Шереф...да не би да си е правил фотосесия
Мале Зизу верно имаш орлов поглед ,горкия Сару с поглед го събличаш и в детайли го разнищваш. Shocked
Ако ти попадне в рацете що ще правиш със момчето newsm78 Joy Joy
Ми тя нали Зизка затова е отговорник по облеклото, пардон, по липсата на такова на актьорите hahaha hahaha

добре че са тез снимки да си опраиме настроението newsm03 newsm03

Леле, адаш, тамън се развеселих, каква е таз снимка, ми те и двамата страшни #Shocked #Shocked
сори ма като видя ГРК, хич не си представям Сару как я тушира #Crazy #Crazy

# 351
  • до най слънчевия бряг
Страхотни снимки ,преди лягане да се видят още по веднъж  Wink Понеже днес разисквате Али ,не е ли чудно ,че досега тия от службите не му намериха и една задачка ,само си го държат в запаси си го хрантутят  Да бяха го пратили с една мисия някъде ,че да не се пречка тук И нали уж е в нелегалност ,а пък се е дегизирал само с едни мустачки и се разхожда  из цял Истанбул?

# 352
С какво те ядосахме бе Lina Shocked Молим прости нащ'е грехове и си прибери снимката там отдето си я взела Mr. Green

Майкооуууу ми тя аблата направо кръгла бе Shocked То по - лесно да я прескочиш отколко' да я заобиколиш ooooh!
И писали те ...обичал закръглени перхидролки....направо си пада по лоени топки с рус пух Joy

# 353
Chili мила аз ревах таз вечер много Tiredи сили не ми останаха ще го оставя на ваз да го разнищите,аз немам сили какво мога да кажа след като от монитора ме пронизва Сарувия чар Rolling Eyes
хубав та хубав та чак мой модел за мъж family4Мечта Tired

# 354
  • София
Чили, ми тя жената с мека тапицерия, на Сару фотьойл му не требва, направо си има цел диван hahaha hahaha hahaha
айде лека от мен, че ми турят кепенеца smile3505
отидам да сънувам Сару от снимките newsm08 newsm08

# 355
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Така....да се върнеме на реквизита.... Thinking Thinking Thinking
Черния нюанс кат гледам най му тичка....излъчване на лошо момче с рилична душа....нема такава комбинация!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Некак си кат се спретне в други нюанси .....губи си обаянието....Мяза Ковачишки ергенин. Laughing Laughing Laughing
Заради това....след като го видехме подходящо облякан....требва да го остайме неприлично съблякан!!!!!  smile3508 smile3508 smile3508

# 356
Chili   веднага се поправям      Тази снимка я пускам само заради нещо голичко  Heart Eyes  , няма да се стреляме.

siren62   как да не са му намерили задачки на Алито - да стои мръсен, да плаче безпричинно и да досажда  Mr. Green  .  Пък и наистина е в нелегалност , то от мръсотия не мож го позна  ooooh!   .

# 357
Чили, ми тя жената с мека тапицерия, на Сару фотьойл му не требва, ваправо и има цел диван hahaha hahaha hahaha
айде лека от мен, че ми турят кепенеца smile3505
отидам да сънувам Сару от снимките newsm08 newsm08

Ама само по епидермис нали?! Няма да сА излагамИ с гащи, часовници и т.н. .... Утре да разкажеш Naughty

# 358
Ми тя нали Зизка затова е отговорник по облеклото, пардон, по липсата на такова на актьорите 

rotfImbo rotfImbo rotfImaoне ме размивай посред нощ,че Сару облечен незнам дали ще го сънувам, ама може на улицата да спя Joy Joy

# 359
Линке....душа...баклава щи разточа и рахат локум щи нося! Hug
Ей тъй се пожелават сладки сънища Hug
Айде лека и мека  baby_neutral Отивам да събличам Кръстоносеца....да му проверя дължината на панталона.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт