ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 8

• 27 702
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Много малко вече пишем за филма,това значи ,че нещо не е наред.Изгуби се динамиката.
В самият сценаририй има недомислици. Някъде бях чела,че Сарухан пие и пуши,а това не е типично за
фанатиците. Снимки от периода ,когато е бил модел не намирам никъде. Показаните са от филма "Врабче"и др.

# 106
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ДОБРЕ ДОШЛИ на новите попълнения smile3525   и зизу ,галке да не ме забравите за филма ей Naughty Naughty Naughty убивам вА #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Как така че те забрайме....нема такова нещо...даже днес Индира рече ,че има позиции....СПОКС бе джанъм... Hug Hug Hug
Галке що ми го казваш...ми аз  видех... #Crazy #Crazy нали бех там, даже и Бризчето виде...са чакам да ни възпее у новата поема...такава успешна спасителна акция.... hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 21:32 от zizu_70

# 107
  • София
Здравейте! Много малко вече пишем за филма,това значи ,че нещо не е наред.Изгуби се динамиката.
В самият сценаририй има недомислици. Някъде бях чела,че Сарухан пие и пуши,а това не е типично за
фанатиците. Снимки от периода ,когато е бил модел не намирам никъде. Показаните са от филма "Врабче"и др.

така си е-сценарият издиша-доста прекалиха с така нар. Батални сцени, незнам аблата каква специалистка е newsm78 newsm78
доста е наивно и много нишки се късат #Crazy
май в момента филма се държи единствено на присъствието на Сарухан
дай плиииз инфо къде го виде да пуши и пие, стана ми интересно newsm78
няма ли я серията  Sick друг път по туй време вече е качена в Бокса newsm78

# 108
  • Варна
[ Някъде бях чела,че Сарухан пие и пуши,а това не е типично за
фанатиците.

[/quote]
нито пие, нито пуши гаранция 100%  smile3505 в един филм го има с цигара- монтажа е правен 4 часа

# 109
Галя, за това време,откакто се запознах с Кръстоносеца съм прегледала толкова неща,от които съм разбрала само това,което е преведено на английски. Това беше нещо като биография и въпрос-отговор: кога си роден,женен и пиеш ли -да ,пушиш ли -да.Може да прегледаш истинските му имейли,а не от феновете.Аз ще търся и веднага ще ти съобщя,когато открия.Съжалявам.

# 110
  • при най-добрия мъж...
Аблата явно го е позакъсла,щом викна и подкрепление,ама пак много недомислици се получават.
Много се нервя на тъпите постъпки на героите.Езел още в началото трябваше да  даде на Али да резбере,че нищо не може да има между тях и малко да внимава с държанието си към него.Пък тя само му се обляга,прегръща го,милва го.Приятел,прияте,ама майка ми от такива приятели две деца има...
И много ме ядоса Кадер.Ма толкова пък глупава реакция не може да има нормален човек.Има и други начини да си отмъсти на Глиста,не мога да проумея,че бременна жена ще постъпи така.Нали от самото начало всички милеем за нероденото?
Та така,споделих си,което ми тежи,вече съм спокойна Peace

# 111
  • Варна
така си е-сценарият издиша-доста прекалиха с така нар. Батални сцени, незнам аблата каква специалистка е newsm78 newsm78
[/quote]

инфото е от Спейса, но не е вярно

# 112
Гледа ме се право в очите и с тях си говорим !
Няма нужда от думи! Heart Eyes
И на другите  е хубав , но тази си е наистина трепач![/color][/b]

Мар Томова, страхотни снимки   bouquet  bouquet  bouquet
 И тъкмо навреме, за лека нощ  Blush Laughing

Галке, що ще го жениш Алито, ми той отдавна се е взел с една Мис  Турция  Naughty

[/quote]

# 113
  • София
Индира, а кво ще кажеш, дясната ръка на Сюлейман, човека от съюза или там квото беше-митка насам натам без никаква охрана, или хора с него newsm78
нали като разбиха онази лабораторията на Глиста, беха цел отбор юнаци с бухалки, пък нашия сега го раздава сам, че даже ходи и заплашва я българина, я Ниран, пък после отде дошли бедите #Cussing out #Cussing out
и аз много се нервя, се едно съм писала аз сценария след две 24 часови дежурства, ма пак по-добре щех да го хакна, някак почнаха с разни сюжетни линии, пък не ги довършиха или съвсем се отплеснаха ooooh!  

мамита, требва да го оженим в сериала, че виж като седи без работа или жена, или реве или се пречка на Ората #Cussing out

# 114
  • при най-добрия мъж...
Да си седи при Мис Турция,що се бърка на хората в лИбоФта?

Има голяма разлика от начина,по който се развиваше действието в началото и сега.Пълно безумие!
Хубаво,че е смел,ама те го изкараха нереално глупав-не може директно да заплашваш всички биг босове и да си ходиш без охрана.
И тея Патриоти за какво му бяха newsm78 Той сам успяваше да раздава закона на Кръстоносеца. #2gunfire
Дали са го закършили с рейтинга по това време или пък набързо са сътворили някакво продължени заради гол.зрителски инатерес?

# 115
Според мен се получава разминаване между двете сценаристки - може да са сестри, но мислят различно и различно  пресъздават емоциите на героите , различно си представят реакциите – не може Кадер ( ,която ,докато имаше една сценаристка , беше супер бойна и готова да се бори за правда ) изведнъж да се предаде така ... Или пък Али дето разследваше убиййството на НАзлъ и какви ли не логически операции вадеше , изведнъж да вярва като му кажат няма го ,ама е добре (като гледа Езел със насълзени очи и при тази ситуация след отвличането ) .
 newsm78 Thinking

# 116
  • София
и на мен нещо тез серии ми се виждат изсмукани от пръстите newsm78 newsm78
до към 33 серия-там дето се събраха, нещата бяха ок Peace
после нещо го закършиха и замотаха, се едно гледаха как да го добутат до 40серия Sick Sick
то не беха отвличания, зарявания, тепаници, после пък некакви Тимуровски команди и на финала Нашия уж умен и от него трепери цел Стамбул се изживява като компилация между Батман, Супермен и човекът -паяк. Thinking
Щото те нали действат самосиндикално #Crazy #Crazy  
и там некаде се мотат Али и Езото, и те с неадекватни постъпки Sick
Май наистина са го растеглили изкуствено, ма нали пък Бгпапа рече че интереса в Турция към сериала бил малък newsm78 newsm78
аз пък се и чудя какво му харесаха на Бурак като актьор , та решиха и в Мелодията да го хакнат #Cussing out #Cussing out

# 117
  • при най-добрия мъж...
За тая ревлива роля в Мелодията кой да сложат,а?Кой?

# 118
  • Варна
Изгледахме пак серия- съмнителна
и ето ви я- нова въпросителна?
След толкова мъчения и бой,
как хукна бърже нашия герой?

И ако това за зрителите си е тайна,
за нашата дружина- тя е -знайна!
Че снощи ходихме на акция спасителна
и стигнахме до дупка отвратителна,
където полумъртвият ни Есмерито,
душа береше, страдаше прикрито!

И тук се изявихме всички,
щото ний есмерки сме -душички!

Галка-нашата- терапия приложи
/и Зизу- душата- грижички положи/
и масаж- сърдечен- цял реанимист
трябва да спасиме нашия артист.

-Хайде, Зизу, давай мила,
дишане "уста в уста"
-Чекай, за това ми требе сила,
нема да си го спестя!

После взехме го в линейката
да не вземе някой да му цепне лейката
че за серията здрав и нов
трябваше за днес да е готов!

Затова видяхте го напет,
нищо, че си беше малко блед!

# 119

инфото е от Спейса, но не е вярно
[/quote]

не е от там

Общи условия

Активация на акаунт