ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 8

• 27 676
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • София
да се изкажа и аз пак #Cussing out #Cussing out
още една простотия-това с фалшифицирането на ДНК теста Whistling
ми нали видяха как уби ф. Езо, -по същата логика можеше да убие и Езел като мисли че не е негова дъщеря, немаше никаква логика в това ooooh! ooooh!
ако знаеше че му е дъщеря, дори и да посегнеше на Есмер, нямаше да пипне Езо ooooh!

# 151
  • Plovdiv
Серията вече е качена цялата !
 Давам линк за всички серии , ако някой е изпуснал нещо !

http://vbox7.com/channel:115156

# 152
Поли,много си права.Помниш как се бяхме заредили очаровани от филма през 32-те серии.Да не говорим за играта на Сарухан.Но аз още преди две или три теми написах,че сериала започва да се крепи само на него и,че аблата яко се излага вече.Надявах се да се поправи,но тя продължава да пада и то зашеметяващо.Ние наистина сме добри критици,даже отлични.Четох някъде,че сериала е много добре приет в арабския свят.Явно това се харесва там,не са много взискателни.Мисля си и за това как са изложени БЪЛГАРИТЕ.Няма да продължа да казвам какво друго мисля по този въпрос,защото ще има засегнати.
Но въпреки всичко ще го кажа тактично:
Кой е НАЙ ГАДЕН,НАЙ ИЗВРАТЕН, НАЙ ЖЕСТОК и т.н. - БЪЛГАРИНЪТ.И това започна с думи в началото,а сега вече излиза от контрол.
Извинявам се за доста сериозното изказване.

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 23:43 от nikoleta_11

# 153
  • София
Николета, сагласна съм с теб Peace
до 33-34 серия беше супер Hug
сега е отврат Sick Sick Sick
аз мисля че Сюлейман нарочно се простреля и даде пистолета на Есмер за да духне newsm78 newsm78

# 154
И това ще ви хареса !
Песента е много хубава , но схващам от тук - оттам.
Някой ако може, моля да я преведе !

http://vbox7.com/play:7286f03a

http://vbox7.com/play:9577a089

http://www.canim.net/sarki/-159131-bebe%C4%9Fim---elini-son-defa … %C4%B1ma-koy.html mat_tomova  ето текста на песента опитах с превод на гугал но е ужасен обещавам за уре ще ти го преведа ако успея още сега

# 155
Никол,мнението на това,обвитото в палатка, въобще не ме обижда ,а ме разсмива. Добре
помнят някои случки от историята и със зловещия Българин искат да ни унизят. Ние се интересуваме от
Кръстоносеца,а другото са глупости.Сега ще сме нещастни с него няколко серии. Ще искаме да го утешим,но..
какаНи #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 156
Да кажа аз, като главна героиня, че нямам против Алито да участва в сериала, но след обстойна хигиенизация и ако му бъде забранено да се хили и реве. Просто може да седи някъде и да хубавее безмълвно, както на моделските му снимки.

smile3532 newsm20
Велеса не можах да устискам  Joy Joy Joy

# 157
 мамита, требва да го оженим в сериала, че виж като седи без работа или жена, или реве или се пречка на Ората

Галке, е добре бе мила,
 но коя ли би се оженила   newsm78
 за този ревлъо, смотаняк голям,
 как за него да се жертваш сам   ooooh!

Ех, друго си е нашият герой,
 дори пребит смелчага си е той   Heart Eyes
 съдбата благосклонна се яви,
 помогна му със чест да се спаси   Hug

Тонка, мила, и аз обичам баклава  Laughing

# 158
  • София
mamitaBG  bouquet  bouquet  bouquet
страхотно Joy Joy Joy Joy Joy

# 159
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мамита ,имаме булкя за Алито .....Ясмин hahaha hahaha hahaha hahaha

# 160
  • София
Зизке, може и Мерал hahaha hahaha hahaha
той жив мъртвец, тя изкукала кукувица hahaha hahaha hahaha

Баси гадния финал #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
и то на любимата ми песен Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick
отивам да страдам и да бърша сълзите на Есмерсито newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 161
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизке, може и Мерал hahaha hahaha hahaha
той жив мъртвец, тя изкукала кукувица hahaha hahaha hahaha
Тя му е малко дъртичка....но нищо той не е много придирчив!!! hahaha hahaha hahaha hahaha
Имам чуството ,че и куче у рокля да му спретнеме пак че го хареса....нали е чуждо все пак..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Joy Joy Joy Joy Joy

# 162
  • София
Зизке ,тя е дъртичка, ма по характер и темперамент ще си паснат Thinking
ще си опяват заедно, как всички са ги предали и никой не ги разбира и са сами на света #Cussing out
и ще съсипват живота на другите #2gunfire #2gunfire

Малеее, Есмерсито как стоеше на вратата и колко беше нещастен, направо ми иде да му се фърля на врата, а Езото и Алито ще ги отсвиря като куцо пиле домат Sad Sad Sad
ади, девойки, отивам да страдам с Есмерсито smile3518 

до утре, ма сигурно серията пак ще е отврат Cry
Аблата направо ни съсипа, егати женището, направо викам на сапун да я напраим, ще го къпем Алито на аванта доде е жив Joy Joy

# 163
Никол,мнението на това,обвитото в палатка, въобще не ме обижда ,а ме разсмива. Добре
помнят някои случки от историята и със зловещия Българин искат да ни унизят. Ние се интересуваме от
Кръстоносеца,а другото са глупости.Сега ще сме нещастни с него няколко серии. Ще искаме да го утешим,но..
какаНи #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Скъпа, и аз искам да го УТЕША.Честно казано такъв мъж рядко се среща.И нямам в предвид образа от филма.Обаче......нали знаеш, чуждото си е чуждо.Аблата все пак си има късмет с него,а на мен ми остава само да въздишам.Дами, само не ми се смейте,ама откак гледам тоя филм,все въздишам скришно по Саруханчо.
Гласувам за САПУНА.

# 164
И това ще ви хареса !
Песента е много хубава , но схващам от тук - оттам.
Някой ако може, моля да я преведе !

http://vbox7.com/play:7286f03a

http://vbox7.com/play:9577a089

за романтичките превод на песента
за последно сложи ръка на бузата ми
ако не искаш ще си тръгна
в хладна есенна нощ
обещавам
да забравя името ти да го изтрия да го изтрия
ако държиш перо
 сърцето ми,ръцете ти
още веднъж да напишеш