Фотокниги - 6!

• 35 654
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Никъде не видях изисквания за резолюция...
Но е странно, дава ми удивителна само на една от серия снимки, които са правени една след друга и нищо не е променяно в настройките...  newsm78

Редакция
Разбрах от какво е - като се дава Zoom In и Out снимката може да стане в резолюция, която е неподходяща.

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 12:34 от Hexina

# 646
Никъде не видях изисквания за резолюция...
Но е странно, дава ми удивителна само на една от серия снимки, които са правени една след друга и нищо не е променяно в настройките...  newsm78

Редакция
Разбрах от какво е - като се дава Zoom In и Out снимката може да стане в резолюция, която е неподходяща.

Имаш ли шерната книжката да пуснеш линк?

Hug

# 647
Още съм нова и не знам как става това... Откъде се шерва? И след като я платя и поръчам, тя ще ми остане ли в акаунта да си я имам?

Също ми е много важно, не намерих никакво намаление или купон за поръчката ми (8х8, 30 стр.), но много се чудя колко е доставката?? В момента ми стои едно 7,99 долара, но ми е много съмнително да е толкова малко... Някой с повече опит може ли да сподели?

Пак редакция, извинете за спама... Embarassed
Намерих си някакво намаление от американския сайт за купони и ми махна 7,50 от общата сума. Учудващо, доставката си остана 8 долара, което е смешно за нещо от Щатите. Общо поръчката ми е за 15 долара с доставката, така че не би трябвало да има проблем на митницата. Сега очаквам само потвърждение по мейла, че е минало плащането. Стискайте палци всичко да е ОК! Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 13:08 от Hexina

# 648
Още съм нова и не знам как става това... Откъде се шерва? И след като я платя и поръчам, тя ще ми остане ли в акаунта да си я имам?

Също ми е много важно, не намерих никакво намаление или купон за поръчката ми (8х8, 30 стр.), но много се чудя колко е доставката?? В момента ми стои едно 7,99 долара, но ми е много съмнително да е толкова малко... Някой с повече опит може ли да сподели?

Толкова е. Код за книжка 30 стр. аз не съм срещала, има код за 20 стр. и 39 стр. Иначе като правиш книжката, горе в дясно има бутон да шернеш на приятел и бутон "Go" , цъкваш там и излиза един линк, от там можеш да разглеждаш книжката, как ще изглежда готова.

Hug

# 649
Eто код за кравичката 2 козметични чанти, може и с различен дизайн за 8,99$

For just $8.99, you can make 2 bags (can be of different designs) with free shipping included, so treat your girlfriends too.
Coupon :   Coupon code: 899COSBAG2  Expires on: 02/12/2010

# 650
Най-накрая ми пристигна първата дългоочаквана книжка- бях я пуснала на 30.11 с греховното желание да приситгне за Коледа- ха-ха  hahaha Ами, добре че не е на 8-ми март, че дядото щеше да се разсърди.
Сериозно- доволна съм като за пръв път- следващия ще се постарая повече, качеството също не е лошо за цената.

# 651
Най-накрая ми пристигна първата дългоочаквана книжка- бях я пуснала на 30.11 с греховното желание да приситгне за Коледа- ха-ха  hahaha Ами, добре че не е на 8-ми март, че дядото щеше да се разсърди.
Сериозно- доволна съм като за пръв път- следващия ще се постарая повече, качеството също не е лошо за цената.

Дано повлечеш крак и нашите стари книжки са пътували със същия чувал : Laughing

# 652
  • Карлово
Учудващо, доставката си остана 8 долара, което е смешно за нещо от Щатите.
Пакетите пристигат от Хонг Конг, не от Щатите. А за братята китайци няма какво да се учудваме.

Спешен въпрос: Къде се потвърждава адрес при неполучена пратка?

# 653
Учудващо, доставката си остана 8 долара, което е смешно за нещо от Щатите.
Пакетите пристигат от Хонг Конг, не от Щатите. А за братята китайци няма какво да се учудваме.

Спешен въпрос: Къде се потвърждава адрес при неполучена пратка?

На мен от кравата ми писаха в мейла "потвърждавате ли че това е вашия адрес" и отдолу изписан адреса ми. отговорих им на същия мейл, че да това е моя адрес и съм получавала много пратки на него досега от тях. За друг начин на потвърждаване не знам.

# 654
  • Бургас
Още си чакам книжката шипната на 19.11. Мисля да им пиша обаче английския ми не е перфектен.
Някой може ли да постне тука едно примерно писмо. Тъй като гледам на доста хора им закъсняват поръчките и не им пристигат може да съставим едно "типово" писмо например.  Thinking

# 655
Още си чакам книжката шипната на 19.11. Мисля да им пиша обаче английския ми не е перфектен.
Някой може ли да постне тука едно примерно писмо. Тъй като гледам на доста хора им закъсняват поръчките и не им пристигат може да съставим едно "типово" писмо например.  Thinking

Копирам ти цялото писмо, което те са ми отговорили и това което аз съм им писала:

Hello,

Thank you for choosing ArtsCow.com. Order #1291343 has been shipped on 3rd Nov, #1304537 on 5th Nov and #1313725 on 6th Nov. It usually takes 8-12 working days for delivery so the date on the email is an estimated delivery time only. We can't guarantee the shipping time as sometimes it might be delayed by the post office ir customs. Please allow moe time for delivery. Thank you!

Best regards,
Cecilia

On Wed, Nov 25, 2009 at 7:49 PM, <email> wrote:

Dear Mr/Mrs, I have ordered 4 photo books from your site artscow.com, but i haven't received them yet! The four orders are : 1291343Monday, October 26, 2009 9:23 PM$7.99PaymentOK Shipped 1304537Thursday, October 29, 2009 4:12 AM$15.98PaymentOK Shipped 1313725Sunday, November 01, 2009 8:42 PM$2.99PaymentOK Shipped According to the confirmation e-mails you sent me after my orders, the photo books should have been received already, but i haven't received anything yet. I will be gratefull if you could inform me when the photobooks I orderd are expected to be received by me? I am looking forward to receiving your answer. Sincerely, Swetlana Georgieva

--
Best Regards,

ArtsCow.com Teams

Hug

# 656
  • Варна
За тези, които имат профил във ФБ - безплатно килимче за мишка и безплатен  шипинг:

http://www.facebook.com/note.php?note_id=256357462471&comments

# 657
  • Карлово
Чоколина, това е ако поканиш приятел, така ли? Доколкото разбрах с моя англ.

# 658
  • Варна
Да, от акаунта си във ФБ, каниш 8 приятели (цъкаш на снимките им по-долу), дава ти код, копваш го, после натискаш Create и си правиш подложката. Само с единичните става напълно безплатно, аз порбвах и с тези с колажите, но при тях ме кара да си плащам доставката. Peace

# 659
Аз не разбрах как да поканя 8 приятели?

Hug

Общи условия

Активация на акаунт