Клуб "Парфюмен ценител" 29 - Най-желаните.....

• 41 074
  • 629
  •   1
Отговори
# 15
Аз все още си мечтая за Клое ЕДП. Хем ми се иска да го имам, хем знам че е много специален аромат и не бих го споделила навсякъде.  Sunglasses
Много му се радвам, той ми е от любимците. И за мен е специален, но в по-друг смисъл, не като аромат подходящ за определени поводи, събития...а  аромат  - за определени, специални настроения, емоции...когато АЗ искам да се чувствам специална.
Абе все се мъча най-специалните да ги нося на най-специалните места и сред най-специалните хора и в един момент осъзнавам, че самата аз съм си достатъчно специална, за да се гушна с любимия парфюм, когато ми е специално.
Май нищо не успях да кажа  Crazy  Laughing
Напротив, каза го перфектно, точно това имах и аз пред вид  bouquet

# 16
О, за мое удоволствие - винаги! Особено ако е нещо така скъпичко. Peace

Имам колежка, която ползва Черната орхидея ежедневно. А за мен си е специален аромат. Не бих си го пръснала в 6 сутринта за работа.
Знам ли, сигурно аз съм някаква претенция!  newsm78

# 17
Аз също не бих го носила всеки ден, специален ми е този парфюм ...  Naughty

# 18
И аз да се присъединя към момичетата, за които Клое-то е специален.
Наистина когато го нося, се чувствам уникална. Сякаш летя. Много хубава аура ми дава това ухание. Grinning

# 19
Не бих носила Черната орхидея всеки ден. Нося го само в специални случай, защото много го харесвам и ценя. А и той отвсякъде си е специален.

# 20
Мимс, има 1-2 сайта, които твърдят, че имат оригиналния Feminite du Bois, но аз не обичам да купувам "на сляпо."  Радвам се, че сподели своя опит с оригинала!

# 21
На етикетчето на дъното на Chloe пише: "Feminine, natural, sexy & chic". Радвам се, че е частицата, която внася завършеност в този образ и допринася да се чувствам така.

# 22
  • Варна
Клое наистина  създава някаква специална аура. На мен ми предизвиква еуфория и знам ли, като го нося се чувствам някак фриволно.
По изразителен ми е едп, докато интенс е по-тих и интимен, не така шлейфов.
Нося го когато ми е кеф, Орхидеята също.
Нямам строго определени парфюми за разни поводи, но все пак се съобразявам (понякога).

Имам един "нещастен" Уиш, с който обаче така и не се решавам да се разделя. Много си го харесвам, носила съм го и преди, но сега нещо не го искам върху себе си. Взех решение, че няма да го разменям (и аз не знам какво да искам), а ще си ароматизирам спалнята с него. Той и без друго ми беше най-оборотния парфюм за лека нощ, та така хем ще му се наслаждавам, хем няма да ми се налага да го търпя върху мен.

# 23
Добре де, този парфюм специален и не е за всеки ден, и следващия такъв... Rolling Eyes За работа тръгвам в 6.30 (и когато съм сутрин и за нощна смяна пак в толкова, но вечер), там съм по 12 часа(!). Какъв парфюм да ползвам, за да се чувствам добре, а и да не преча на колегите, което не се е и случвало, защото те винаги ми се радват на ароматите, които се носят от мен?! А и за да не съм парфюмно неграмотна, ползвайки специален или вечерен парфюм.

# 24
Чудесна нова тема!   bouquet

Най-желаните аромати вече ги придобих тази есен. Не мога да отрека, че ми беше активен за трупане сезон.
Днес, в една малка, но ужасно пълна парфюмерийка си намерих In love again. Е, вярно, че е версията с пасифлора, но честно казано, разликата с оригинала е минимална. Щастлива съм.
Благодаря на парфюмната фея, която ми показа това прекрасно място. Hug
Сега остава прекрасното творение на ИСЛ да дочака топлото време. Сега няма да покаже красотата си.

От желанията ми останаха наистина много малко и съвсем не спешни неща.
L'artisan parfumeur Premier figueur, КМ, Инсоленс и един Harvest 2008 Very irresistible rosa damascena. Хич не са малко, но пък и не бързам.
Имам естествено и много други харесвани аромати, които обаче може още мнооого да чакат. Някои само съм тествала бегло и съзнателно не задълбочавам познанството ни, защото имам усещането, че ще ги поискам много. А някак не бива да сбъдвам сега и веднага всичките си парфюмни мечти. Какво ще правя после?

Аз пък Черната орхидея си я нося на работа. Хич не ми е зле. Опитвала съм  се да съобразявам повод с парфюм, но нещо не ми се получава.

# 25
Страхотна нова тема   bouquet
Мисля, че точно в тази тема е мястото да споделя , че тези дни се навършва  една година от моето " парфюмно просвещение "  Crazy
Спомням си , че надникнах при вас за малко и ....останах, за което много съм ви благодарна   bouquet
Четях ви внимателно, изучавах ароматите от всяка нова тема - някои " на живо ", други по ваши описания, в резултат на което станах горд притежател  и обожател на Черната Орхидея , Агента , Кабошар , Целувката на дракона, а от известно време съм в блажено мечтание за Алюр Сеншуел и се чувствам парфюмно балансирана  Hug

# 26
  • София
Много уместна тема предвид предстоящите празници  Grinning всеки има възможност да си направи ревизия на належащите и не чак толкова желания... пък и ако нечий любим знае къде да надникне, изненадата ще е пълна Simple Smile
Аз уж нямах никакви желания в последно време, защото придобих доста неща накуп, обаче се оказа, че съм се самозаблуждавала. В списъка трайно се настаниха Алюр Сеншуъл, Класик Готие едт, Еликсир де Мервей, Л Инстант, Л Инстант Маджик, Алиен. Може и не в този ред, може и по нещо друго между изброените, нямам против  Mr. Green

# 27
  • Варна
venush, същата версия на In love again имам и лятото ме нападнаха кощунствени мисли да го разменям, че ми е омръзнал. Добре че не го направих.

Атти, така е. Аз уж нямам належащи желания, а междувременно все по нещо изниква. Преди 2 дни ей така, случайно поръчах 8 88 - Comme des garcons E, глупости, не случайно, просто непредвидено  Simple Smile

# 28
Привет! За това Клое ли говорите?  http://www.fragrancex.com/products/_lid_C-am-pid_90W-am-cid_Perf … me__products.html  Цената на ЕДТ и ЕДП е много различна И с аромата ли е така?

# 29
Привет! За това Клое ли говорите?  http://www.fragrancex.com/products/_lid_C-am-pid_90W-am-cid_Perf … me__products.html  Цената на ЕДТ и ЕДП е много различна И с аромата ли е така?
За Chloe /new/ става въпрос:

http://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Eau-de-Parfum-1733.html

Общи условия

Активация на акаунт