Клуб "Парфюмен ценител" 29 - Най-желаните.....

• 41 093
  • 629
  •   1
Отговори
# 30
a aз така все още и не съм го душнала въпреки че и аз исках по едно време Chloe   Sad

# 31
На мен старата версия на Feminite du Bois също е много трайна.
Иначе искам миниатюра на Annam на Tan Giudicelli. Мно-о-о-о-ого искам. Cry

# 32
  • София
Аз съм си казала горещите парфюмни желания в съседната тема /за размените/  Simple Smile
Много ми се иска да нося Elle на ИСЛ и Naf-naf, а също и да продължа да нося Cinema, който с мъка успявам да опазя от себе си  Joy
От вчера ми се ще и едно Галиано, от онова, в жИстокото лилаво флаконче. Това - засега.
Имам "пренебрегнати" парфюми, но не мисля да се разделям с повечето от тях.

# 33
  • Paris
Денс Hug Благодаря ти за прекрасната тема!
Силно желая в момента Черната орхидея и №5-най-накрая дораснах за него. Не съм предполагала, че след време толкова ще го харесвам и желая.

Шанел предлага няколко интерпретации на дамските аромати. Много ми хареса и затова го споделям с вас:
-Парфюм:роклята от висша мода. Изключителен, рядък, ценен, поставя се директно върху кожата.
-Парфюмна вода: малка черна рокля. Елегантност, финес и баланс.
-Тоалетна вода: туид сакото. Ежедневно, свободно, неангажиращо.
Истински лук, тези интерпретации са не само разлика в концентрациите: всяка концентрация има своя формула.

Прекрасен, уханен ден от мен!

# 34
Списъчето на моите най-мечтани аромати  е скромнo като бройка  Mr. Green
  Isabel Derroisne Andalucia Sensuelle
  Penhaligon s Amaranthine

А току що ми се сбъдна едно друго:

Много , много ми хареса.В началото ми напомни на Стайл, но с много повече цветя, пудра и подправчици.Лилиите и ириса просто цъфтят тук...Елегантен аромат, великолепен флакон.

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 11:16 от teddy_n

# 35
Теди, честито! Hug
Аз също харесвам новия Джил много. Харесвам и нося и стария благодарение на Теди и на Мимси, които е колекционерска рядкост, но и този ме впечатли без да очаквам от него това. Grinning

Това което е пуснала jaklins за концепцията на Шанел много ми допада и гледам да го спазвам доколкото е възможно. Heart Eyes Но определено не бих сложила Чист парфюм на работа или рано сутринта.

# 36
Денси  Heart Eyes много хубава тема.

Шанел предлага няколко интерпретации на дамските аромати. Много ми хареса и затова го споделям с вас:
-Парфюм:роклята от висша мода. Изключителен, рядък, ценен, поставя се директно върху кожата.
-Парфюмна вода: малка черна рокля. Елегантност, финес и баланс.
-Тоалетна вода: туид сакото. Ежедневно, свободно, неангажиращо.
Истински лук, тези интерпретации са не само разлика в концентрациите: всяка концентрация има своя формула.

Това много ми хареса, и от пробваните КМ и Алюр, ЕДТ и ЕДП точно така ги усещам.

По темата в момента ме гризе проба на Нарцисо Родригез за нея, и Линстанта на Герлен, само него, че пробавх и Меджика и Елексира и ми беше леко каша.
Иначе тези дни ще си поръчам Ноа и Прада тендър и нямам уж др желания засега. Laughing

# 37
Денси, разкошна тема. Предполага дискусия, което е много ценно. Hug  Може да ни ползват в маркетингото проучване на пазара, някой ден ...  Joy

Аз съм щастлива, защото намерих най-после червеното цвете на Кендзо. Другата седмица ще го поръчвам. Иначе се надявам на ИСЛорановия Елл за ден деня ми, който е скоро.  Heart Eyes

А снощи четох, че в двора на Луи, парфюмирали дори ръкавиците си.  Blush

# 38
  • Варна
Новия Джил пробвах на бегом на летището, и на мен ми хареса доста. Гледам да не го мисля много, че току-виж скокне преди тези, дето са на дневен ред.
Аман от изкушения  ooooh! ... не вярвах, че ще го кажа  Whistling  Laughing

# 39
Поздравления за темата и от мен! Аз избягвам да се замислям какво желая, защото се опитвам да контролирам лудостта си в някакви граници  Mr. Green

# 40
гледам си бутилчетата в контекста на темата /'желани ... '/ и май повечето помня от къде са дошли, но не помня тръпката на очакването на конкретния, ядовете и пропуснатите шансове, помня само, че всъщност съм ги придобила Blush
помня как пръснах Трабъл и се зашемених, на другия ден го купих ... беше като да ме ударят с тухла по главата, така ме грабна  Laughing
помня как не харесвах дълго време Кабошар - 'голяма гняс  Sick' ... не исках и да го чуя повече /помириша всъщност/; когато го имаше по нашите сайтове, поръчах Амбровия Кабошар, а дойде класическия - щях да умрЪ  Crazy - върнах го веднага със съответната драма на сайта, от който го поръчах; след няколко дни приятелка ме помоли да й го поръчам от същия сайт  ooooh! ... поръчах й го, голям срам брах  Laughing; като дойде реших да го помириша и някак ми захаресва  Shocked; скоро след това го поръчах и за мен ... пак от същия сайт  Whistling ; амбровия го размених, дори и не помня как миришеше, а класическия мога да го усетя, да го помириша само като си помисля за него ... хм, това го мога само с още 2-3 парфюма
Сенси ... ееех, любов моя, а щях да те разменя  hahaha - преди да започна да се интересувам от парфюми, една приятелка ми донесе виалче на новия на Армани /демек Сенси/ - били й дали в един магазин няколко различни виалчета на нови парфюми, другите й харесвали, но този бил "мноу гаден, как са могли да пуснат такъв бабешки парфюм, щом ти харесва, вземи виалчето, аз ще го хвърля и без това ...  Sick"; само тайно и пред себе си признах, че адски ми харесва и си прибрах виалчето, пазих го като очите си, но колко е то ... с много икономии, стига за 3-4 пъти  Blush ; как така ще ходя между хората и ще мириша на бабешки парфюм  Cry ; отказах се от покупка, позабравих го; четях си в "Козметика' на Дир.бг, но се образовах за спф и другите грижи за кожата; там обаче пишеше и моята парфюмна гуру /изобщо не ме интересува, че 'гуру' е в мъжки род, тя е невероятна жена!/, пишехме си понякога за и за парфюми, признах си големия 'грях' много ме беше срам и тя добре ми наби кофата  Laughing за глупостите, които бях написала ... реших да се сдобия със Сенси! отлагах известно време и един декември си го поръчах ... радост голяма! сестра ми живее в чужбина и си дойде за Коледа, предложих й да си избере един от моите парфюми /имах вече безумното за тогава количество от 10-15  Whistling /, за да не й купувам нещо на сляпо; познайте ... тая гад си хареса току-що закупеното ми Сенси  smile3511, но думата ми на две не става и й го дадох ... мразейки я! след 2-3 месеца се сдобих с ново, но тръпката поизчезна, с времето започнах да харесвам други парфюми и от известно време предлагах Сенси за размяна; никой не го искаше горкия докато миналата седмица едно момиче каза 'дай го' за нещо, с което много исках да се сдобия! ура! ура! реших да го пръсна за сбогом ... ужасТ! толкова ми хареса! срам, не срам писах на момичето, че се отказвам от размяната; за моя радост тя също вече не го искаше, беше го пробвала, но се разбрахме за друга конфигурация при размяната  Sunglasses ; обещавам никога повече да не предлагам за размяна прекрасното ми Сенси!  Heart Eyes

# 41
 Joy Бубс, много сладка тирада!  bouquet

# 42
  • Варна
Бубс,  smile3501

Това ми напомня много на моите отношения с любимия Москино Кутюр, само че в малко по-друг порядък.
За първи път го помирисах в Милано, току-що беше излязъл, в бг го нямаше още. Аз като един изявен сноб реших, че ще го имам преди всички  Embarassed и че го харесвам (и така си беше де!), но след като вече го имах и след като след 2-3 месеца дойде и тук, вече не ми беше така прекрасен. Пръсках-пръсках на зор само и само да го махна. Известно време след това се сетих, че не мога без него, както оценяваме нещата едва след като ги загубим. Пак го купих. Истинската любов за цял живот ми се показа миналата година в Рим (по неведоми пътища ръката ми посегна към него и още 3 от всичката бройка налични и се оказа, че 8 дни само него пръсках, другите 3 само дето ги разнасях). Не искам да си помисля даже, че ще го изоставя. Защо точно Италия и Москино, защо все там са ми силните вълнения с този парфюм не знам... може би някаква кармична връзка... но такива силни и обсебващи отношения с друг нямам. Много други любови имам (моногамията тук ми е чужда), но този винаги е номер 1. Има дълги периоди, в които не се сещам за него, но вече така категорично ми се е доказал, че едва ли някой ще го измести.

# 43
за Кабошар се сетих още нещо - тогава си поръчах 50 мл., беше без капачка, а 100 мл. с капачка беше 6 лв. по-скъп - реших все пак, че 100 мл. никога не бих изпръскала, за какво да ги купувам  Crazy ; е, вече приключих онези първи 50 мл., дори в момента на шкафа ми стоят една прекрасна стотица и, за да не е сама, прибавих една петдесетица ... разликата в дизайна на бутилките само увеличава радостта ми  Heart Eyes

Мимс, такива истории ми се четат в темата!

# 44
  • София
Страхотни разкази за Сенси и за Москино Кутюр... още повече, че и двата са ми големи любимци  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт