Клуб "Парфюмен ценител" 29 - Най-желаните.....

• 41 082
  • 629
  •   1
Отговори
# 555
  Shocked Ехе, какви са тези цени... Аз видях много по-ниски. Сигурсно са сгрешени.
Едва ли...

Тези са ненормални. Органза Индесанс 50 мл. 300 долара без доставката. Да си я пръскат. Момичета, че ние сме били богати излиза! Mr. Green Whistling

# 556
  • някъде под слънцето...
  Shocked Ехе, какви са тези цени... Аз видях много по-ниски. Сигурсно са сгрешени.
Едва ли...

Тези са ненормални. Органза Индесанс 50 мл. 300 долара без доставката. Да си я пръскат. Момичета, че ние сме били богати излиза! Mr. Green Whistling
Да затова пропускам възможността да се сдобия с оргнза и мистери......

# 557
Едва ли...

Да затова пропускам възможността да се сдобия с оргнза и мистери......
sl, в България се намира Индесанс на много приемливи цени под 100 лв за 100 мл. Ако намеря, вече ще проверявам, ще ти пиша да ти я изпратя. Heart Eyes Hug

# 558
  • някъде под слънцето...
densi
благодаря  bouquet

# 559
Как така под 100 лв. за 100 мл.  #Crazy? Много малко.
Тук във Варна я има в една парфюмерия, но 100 мл. е 149 лв.

# 560
Моята е 100 мл. за 85 лв. ако не се лъжа, че беше отдавна, от магазин в София, не тестер, с кутия. Имаше две и ги купихме веднага със съфорумка. Имаше и на Красно село една Алекса я взе, но не знам колко е била като мл. и пари.

# 561
big pufana, ето тук примерно в сайта, който даде Мадам Мираж - избираш си парфюма, от който искаш отливка, кликваш на More info, на следващата стъпка избираш от падащото меню какво количество да е отливката, Order, после Checkout и от там нататък е ясно  Peace

bouquet  bouquet  bouquet

# 562
  • Варна
Моята е 100 мл. за 85 лв. ако не се лъжа, че беше отдавна, от магазин в София, не тестер, с кутия. Имаше две и ги купихме веднага със съфорумка. Имаше и на Красно село една Алекса я взе, но не знам колко е била като мл. и пари.

Дали не беше и по-малко даже  newsm78 Някакви 70лв ми се въртят, ама може и да бъркам.

# 563
 Shocked Не е за вярване направо, но всичко е възможно. Просто има парфюмерии, в които намаляват по-стари парфюми и такива, спрени от производство. Гледат да ги махат, понеже не се търсят толкова и съответно са трудно продаваеми.

# 564

Дали не беше и по-малко даже  newsm78 Някакви 70лв ми се въртят, ама може и да бъркам.
Да май си права, не си спомням точно, но там беше.

Shocked Не е за вярване направо, но всичко е възможно. Просто има парфюмерии, в които намаляват по-стари парфюми и такива, спрени от производство. Гледат да ги махат, понеже не се търсят толкова и съответно са трудно продаваеми.
Точно това беше причината за намаление, никой не я търси и искат да се отърват.

# 565
  • Варна
Пепи, това ми говори само, че не знаят какви съкровища продават. Некомпетентност. Вместо да си ги оставят на високата цена и да обясняват на клиентите колко редки и специални са тези парфюми, те ги обезценяват. И не дай Боже ако попиташ за някоя антика от типа на Палома Пикасо те гледат все едно си излязла от черно-бял ням филм.

# 566

Дали не беше и по-малко даже  newsm78 Някакви 70лв ми се въртят, ама може и да бъркам.

толкова беше, само че в началото се пробваха на 95 или 90 беше....

# 567
  • Варна

Точно 70 бяха, аз помня!  Grinning

# 568
Дами, моля кажете ми някоя от вас да е чувала за парфюм ЛИДО? Много стар...никъде го няма   newsm78

# 569
Днес пробвах V&R Eau Mega. На мен въобще не ми допадна. Твърде динено-пъпешов и акватичен за моя вкус  Mr. Green. Въобще не съм гледала пирамидата и не знам съставките, но така го усетих аз Embarassed.  Но пък това, че не ми допадна, си има и положителна страна. Спестих едни 160-170 лв. за 75 мл. Joy. Освен това ми прилича на много други и тази цена е направооо  #Crazy. Иначе шишенцето е много хубаво.
Много ме е яд, когато само заради марката пльоснат някаква убийствена цифра, а въобще не се понапънат да измислят нещо интересно  ooooh!. Същата работа като и трилогията на La Prairie.

Общи условия

Активация на акаунт