Клуб "Парфюмен ценител" 29 - Най-желаните.....

• 41 067
  • 629
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Пепи, де я таз О мега да я вдишам и аз? На Мусала ли?

Аз пък не мога да се нахваля (и начудя!). Днес си получих Виза - Робер Пиге от Фрагранс, при това шипната на 16.11!

# 571
Mims, честита Visa! Да си я ползваш със здраве и много да те радва  bouquet.
Eau Mega я пробвах в бившата Заложна къща (дето сега вече е парфюмерия Wink), но предполагам, че и на Мусала я има newsm78. Имаше разфасовки от 30 и 75 мл. Естествено няма тестер, само някакво мършаво виалче, но представи си момчето само ми предложи да пръсне  Joy.

# 572
  • Варна
Mims, честита Visa! Да си я ползваш със здраве и много да те радва  bouquet.
Eau Mega я пробвах в бившата Заложна къща (дето сега вече е парфюмерия Wink), но предполагам, че и на Мусала я има newsm78. Имаше разфасовки от 30 и 75 мл. Естествено няма тестер, само някакво мършаво виалче, но представи си момчето само ми предложи да пръсне  Joy.

Е то това си е събитие направо!
Те като не са ти поднесли капачката...

# 573
Еее Мимси честито! Направо чудо. Браво! Hug  bouquet
Аз също така четох за О мега, диня и пъпеш, веднага го отхвърлих. Mr. Green Не съм го пробвала, но днес го пуснаха и в мегашоп. Наистина мнооого високи цени.

# 574
Mims, честита Visa! Да си я ползваш със здраве и много да те радва  bouquet.
Eau Mega я пробвах в бившата Заложна къща (дето сега вече е парфюмерия Wink), но предполагам, че и на Мусала я има newsm78. Имаше разфасовки от 30 и 75 мл. Естествено няма тестер, само някакво мършаво виалче, но представи си момчето само ми предложи да пръсне  Joy.

Е то това си е събитие направо!
Те като не са ти поднесли капачката...
Каква ти капачка? То хич нямаше отворен парфюм/тестер. Аз шишенцето съм го виждала само в нета  Joy.
Ама прави са си хората, защо да си хабят тестерите, като могат да ги продадат  #2gunfire.

# 575
Момичета, предварително се извинявам, ако въпросът ми не е за тази тема Embarassed Интерсува ме как ухае Caleche и Un Jardin de Mediterranee на Hermes. Бихте ли могли да сравните миризмата на двата парфюма с някой друг познат/внасян на българския пазар такъв? Rolling Eyes От описанието не мога да преценя, в чуденка съм дали да рискувам. Не обичам типично флорални аромати, тези май са такива Thinking

# 576
Еее Мимси честито! Направо чудо. Браво! Hug  bouquet
Аз също така четох за О мега, диня и пъпеш, веднага го отхвърлих. Mr. Green Не съм го пробвала, но днес го пуснаха и в мегашоп. Наистина мнооого високи цени.

пробвах го от една съфорумка - пъпеш и половина, на мен ми е наивистичен и не бих се появила с него Peace

# 577
  • Варна
Момичета, предварително се извинявам, ако въпросът ми не е за тази тема Embarassed Интерсува ме как ухае Caleche и Un Jardin de Mediterranee на Hermes. Бихте ли могли да сравните миризмата на двата парфюма с някой друг познат/внасян на българския пазар такъв? Rolling Eyes От описанието не мога да преценя, в чуденка съм дали да рискувам. Не обичам типично флорални аромати, тези май са такива Thinking

Калеш има много, много алдехиди и определено е ретро аромат. Не мисля, че е за сляпа покупка. Средиземноморските градини на мен ми ухаят на печени чушки и на лято.

# 578

ами медитеранеенският жарден мирише според някои на печени шушки и мариновани корнишони, а калеш на стари, прани разбира се, гащи.

# 579
moonlady71, благодаря за бързия отговор Hug

Bastet, радвам се да те "видя" в темата  bouquet, ама не се радвам на отговора ти Laughing. На стари (пък били и прани Joy) гащи надали някой иска да мирише, кажи според теб как са парфюмите Wink

# 580
moonlady71, благодаря за бързия отговор Hug

Bastet, радвам се да те "видя" в темата  bouquet, ама не се радвам на отговора ти Laughing. На стари (пък били и прани Joy) гащи надали някой иска да мирише, кажи според теб как са парфюмите Wink

хахаха - и аз се радвам, идеята ми е , че и двата парфюча са много спорни. по тази причина не са за покупка на сляпо. аки минаваш през софийското летище, там ги има със сигурност и двата, иначе ерметата май все още не се внасят официално в бг-то. А, забравих - на мен и двата аромата не са ми от кръвната група.

# 581
Разбрах те Hug, няма да рискувам преди да разбера на какво миришат Mr. Green
Още веднъж,   bouquet

# 582
е, няма защо Hug

# 583
аз Калеш така и не се престраших да тествам, но Средиземноморските градини са истински буркан с кисели краставички и пръст за мен - предпочитам Нилските определено  Laughing

# 584
Момичета Hug тук дискутирахте повече, Ловли на СДжП, толкова много ли прилича на Нарцисо Родригес?
Нещо като Старлайт и Цветната бомба ли, знам, че повечето от вас ги познават и двата?

Общи условия

Активация на акаунт