Има ли фирма, която се занимава с доставки от Австрия или Германия?

• 95 374
  • 464
  •   1
Отговори
# 105
С две ръце съм и аз за GENISI
Супер коректни и точни са и нещата които си поръчах дойдоха много бързо!!!
Успех им пожелавам и пак кще поръчвам от тях!!!
Само скайп ли имат или и сайт, и ако да може ли линк. Благодаря.  Какви са им условията, ако е удобно да напишеш, може и на  ЛС.

Да се допиша- всички сайтовете ли приемат ли бг карти?

И ние вече се сдобихме с поръчката си Simple Smile. Много сме доволни. Безкрайно благодарим. Успех   bouquet

А какви са им тарифите не кг? Примерно за детска количка колко сте плащали за доставката до БГ?

# 106
Мили хора отчаяно търся едни дънки на Том Тейлър. В техният сайт ги няма, бихте ли ми казали някой други сайтове, който предлагат техни дрехи, за да проверя. Предварително благодаря

# 107
Абе хора, какво е това genisi  newsm78 само скайп ли имат, как им се доверявате  #Shocked виждам много положителни отзиви в последните постове, ама как  човек в днешно време да се довери на един гол скайп  ooooh!

# 108
Абе хора, какво е това genisi  newsm78 само скайп ли имат, как им се доверявате  #Shocked виждам много положителни отзиви в последните постове, ама как  човек в днешно време да се довери на един гол скайп  ooooh!

Изборът е изцяло и само твой.
Търси и друг вариант.

# 109
Посредниците от Англия имат по добри условия, само 2 лири на кг.и толкова.
Аз не разбрах  е-топ поръчвам вместо вас ли?
Защото с Английските аз си поръват, плащам с моятя карта и за адрес давам седалището на посредника в Лондон.Тук им плащам само за доставката до БГ.

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 18:16 от dora7511

# 110
Това е нова фирма за доставки от Германия,мъжа ми си поръчва с тях,части за автомобила и е много доволен.http://www.dostavki.de/

# 111
И аз си поръчах наскоро от dostavki.de. Имах неясни и си писахме по имейла, като те ми обясниха условията си и се разбрахме. Малко са нови и се нагаждат все още, но пък това ги прави гъвкави към желанията на клиентите.

# 112
И аз си поръчах наскоро от dostavki.de. Имах неясни и си писахме по имейла, като те ми обясниха условията си и се разбрахме. Малко са нови и се нагаждат все още, но пък това ги прави гъвкави към желанията на клиентите.
А получи ли каквото поръча?
Остана ли доволна?

# 113
Остана ли доволна?

И аз се интересувам, тъй като не мога нещо да се свържа с genisi.

# 114
Ами да....мъжа ми си получи авточастите,без проблем.Аз сега мисля да порачам за бебо дрешки. Heart Eyes

# 115
  • Sofia
Не искам да се заяждам , но подобни публикации от хора, току що регистрирани във форума ми изглеждат като реклама  Peace

# 116
Не искам да се заяждам , но подобни публикации от хора, току що регистрирани във форума ми изглеждат като реклама  Peace

Момичето е регистрирано преди почти две години Peace

# 117
Остана ли доволна?

Ако това да дадеш мнение за определена услуга - то значи тук цялата секция за Онлайн пазаруването също е невероятна реклама.  Simple Smile
Иначе да, получих ги - бях си поръчала нещо по-евтино и леко - а тоест бонбонки Haribo, които тук са доста по-скъпи и някои видове не съм ги виждала... за майка ми бяха, не бяха скъпи и реших, че първоначално ще направя една по-евтина покупка за проба.  Иначе всичко си беше точно, само дето поизчаках няколко седмици за доставката, но сигурно вече стават нещата по-бързо. Wink

# 118
  • София близо до Витоша
Писах на Гениси никой не отговаря http://www.babyprofi.de/ABC-Design-3-Tec-BLACK-Kinderwagen-2011.htm харесах си тази количка на АВС дизайн на супер цена от 300 евро /тук цената е около 1200 лв./ та си търся фирма която да ми я достави.
Писах и на доставки.де да видим те какво ще ви отговорят.

# 119
ето това споделих преди дни в амазонската тема за dostavki.de и e-top:

Този превозач от Германия ползвах наскоро и само веднъж засега. Пътуват по-рядко отколкото тези от УК (~2-3 пъти в месеца). Всичко беше наред.  Офиса е в Света Троица Peace

Преди съм ползвала няколко пъти този. Тук обаче калкулацията на доставката е винаги неясна докато не отидеш за получаване. Офиса е в района на Иван Асен.

Гениси не съм ползвала, макар да съм се допитвала на лични за условията. Комуникацията бече добра.

Общи условия

Активация на акаунт