Новите ни козметични похождения 3

• 49 574
  • 650
  •   1
Отговори
# 585
много ти благодаря Hug! Май и аз ще си взема шампоана, че косопада ми е завишен:))

# 586
От днес и ампулка от тези

# 587
много ти благодаря Hug! Май и аз ще си взема шампоана, че косопада ми е завишен:))
  Ако косопада е силен има ампули , както и лусион , но там трябва да те консултила някой , защото са на схема ! Моя мъж има много леки наченки на оредяване на косата отпреднад слепоочието и наистина само за 2 месеца ползване се виждат леки косълчета на местото ! Та хубави са им нещата , поне ние сме доволни !

# 588
Някий поръчвал ли си е нещо от този сайт http://beautycosmetic.biz/palladio-beauty-group-palladio-rice-powder-p-3716.html ?? Преди време едно момиче май си беше купила такива матиращи салфетки от този сайт, ако чете, нека да се включи Praynig и да каже сайта надежден ли е и доволна ли е от салфетките, вършат ли си работата?

# 589
След сърч из темите вчера си взех скраб за лице на гарниер, харесва ми, благодаря ни всички потребителки споделящи мнения   bouquet

# 590
  • Стара Загора
Моля, ако някой от Стара Загора чете тук да ми пише на лични къде има палитри - малки и големи на Ruby Rose и тази на Голдън Роуз (освен в Парк мол) Praynig

# 591
Последно си взех това масло за тяло шоколад:

Идеално подхранва и ухае невероятно просто,идва ти да се самоизядеш Grinning

# 592
  • Стара Загора
само, че в жълта опаковка - със синята лента, за нормална коса

# 593
-тази спирала от вчера

-лилавото червило
-крем за ръце

# 594
  • при моите деца .....
Хубави ли са?
За каква кожа са подходящи?

# 595
  • Стара Загора
Ами от приятелка знам, че гела е много хубав, но аз самата още не съм ги ползвала. Иначе са за суха и чувствителна.

# 596
Sassie, каква марка се червилата?

# 597
  • Стара Загора
На Орифлейм са от новата коледна серия Празнични устни.  Peace

# 598
  • София

Хубави ли са?
За каква кожа са подходящи?

Тази пяна за лице я дават за суха  и чувствителна кожа, но според мен пак си изсушава. Така, че може да се ползва по-скоро за комбинирана или мазна кожа. Всъщност на мен повечето продукти за измиване на лице ми действат изсушаващо (но не съм със суха кожа).

# 599
Sassie, каква марка се червилата?

На Орифлейм са. Peace

Много съм доволна от червилото придава съвсем лек цвят и блясък,ухае приятно и омекотява устните. Wink

Общи условия

Активация на акаунт