Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 304
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
Реза тези дни няма възможност да реагира.
Azzy, препрати го на Tatti на ЛС.

# 31
  • София
Благодаря, Мамма.
Ще го препратя.

# 32
Здравейте! И аз /notar/ и съпругата ми /veni9/ пишем от домашния компютър, но от известно време имаме проблем с влизането във форума. След изписване на ника и паролата и на двамата дава следното съобщение: "Грешка при входа. Моля, проверете настройките си на cookies". Какво се има предвид? Пробвахме всички варианти, вкл. днес компютъра беше на "лекар", но няма промяна и не може да се открие къде е проблема. Благодаря Ви предварително!

# 33
За да се ползват форумите е необходимо да бъде разрешено на браузера да приема cookies.
Т.нар. "бисквитки" са кратка информация, която сайтовете записват на потребителските компютри и благодарение на тази информация форумите ви "разпознават", знаят коя тема сте прочели и коя не и т.н.

Забраната за приемане на cookies може да е дефинирана както в настройките на самия браузер, така и от някоя антивирусна програма или друг тип софтуер, който се "грижи" за хигиената на компютъра Ви.

# 34
Копирам и тук питането си ..

Отговорила съм веднага на мейла.

Цитат
Sent: Tuesday, November 10, 2009 12:54 PM

Здравейте,

Темата бе заключена заради изпълването и с обиди и заплахи срещу потребители, които по никакъв начин не нарушават правилата на форумите.
Въпреки предупреждението ми се прекали и се стигна до крайности.
Няма проблем да си пуснете нова тема и да има тема за Троян, стига темата наистина да е за това.

Поздрави,
Марина Кузманова (Мамма)

# 35
# 36
 Привет, аз съм Тиквен цвят, от 3 дни имам проблем с логването- успявам да вляза само от някои места и след няколко секунди ме изхвърля  Sad. При мен ли е проблема?

# 37
Здравейте, за съжаление от това, което сте написала, не става ясно какъв е проблемът.
Какво значи "само от някои места" и "ме изхвърля"?
Прегледах профила Ви и не виждам никаква причина (базирана на форума), която да е повод да не може да ползвате форумите.
Моля, дайте повече информация за това какво точно се случва, каква грешка Ви се изписва и т.н., за да се опитам да помогна.

# 38
Здравейте .Бих искала да попитам мамата от Троянската тема - *Веси* която бе наказана с бан докога ще бъде той.Много ни липсва в темата и бихме искали тя отново да пише в нашата тема.

# 39
 Съжалявам, за неясно изложения проблем, но ми е трудно да го формулирам Embarassed.  Ако съм в началото на форума и натисна "вход" пиша име парола "вход' и вече съм "влязла ", разпознава ме като "Тиквен цвят". След като вляза в някои подфорум и опитам да разгледам тема след 2, 3 страници вече съм гост- излязла съм от профила. Ако опитам отново с името, паролата и "вход" там където се намирам(в съответния подфорум) нищо не се случва. Няма съобщение, нищо. Отивам пак в началото и така... И нищо не мога да публикувам, докато пиша всичко изглежда наред и щом опитам да публикувам се оказва, че съм "гост" и не съм задала име и мейл.

# 40
Здравейте .Бих искала да попитам мамата от Троянската тема - *Веси* която бе наказана с бан докога ще бъде той.Много ни липсва в темата и бихме искали тя отново да пише в нашата тема.

Госпожата бе лично помолена от мен да преустанови с обидите. Последната и публикации надхвърли всички граници - не мога да приема за майтап заплахи за убийство. Съжалявам.

след 2, 3 страници вече съм гост- излязла съм от профила

Изчистете кеша и бисквитките на браузера си. Когато се логвате във форума задайте да Ви запомни "завинаги". Ако въпреки това Ви "изхвърля", моля проверете настройките си на cookies - може някаква програма периодично да ги зачиства.

# 41
  • На брега на реката
Защо  подфорум Кино и телевизия няма бутон ИЗВЕСТИ ?

# 42
Моля, проверете сега дали се е появил бутонът Извести в подфорум Кино и телевизия.

# 43
  • На брега на реката
Има го ! Благодаря !   bouquet

# 44

Госпожата бе лично помолена от мен да преустанови с обидите. Последната и публикации надхвърли всички граници - не мога да приема за майтап заплахи за убийство. Съжалявам.

Искате да кажете че бана е завинаги такали?Познавам лично мамата и мога да гарантирам че тя е един прекрасен човек.От създалата се ситуация ще пострада не само тя но и цялата и тема защото тя е създателя и и от дълго време там е мястото кадето можем да се събираме и говорим.Искрено се надявам че е възможно тя отново да пише тук за което всички ние участниците в темата ще сме Ви много благодарни.Момичато заради което се получи разправията ще бъде единствената която ще спечели.Губещите ще сме ние останалите мами.Темата без *Веси*не е същата. Пиша от имено на всички мами пишещи в темата и се надяваме отново тя да стане уютното място което беше за нас.

Общи условия

Активация на акаунт