Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 415
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Дано не изчезне отново!

Благодаря!  bouquet

# 451
  • София
Благодаря ти, но мисля, че не е тази, защото темата беше доста страници и имаше много мнения.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=455852.msg13532315#msg13532315

Благодаря ти. Може би е тази.

# 452
Имам следния въпрос:

съгласно точка 8 от Правилата на форума е `Забранено е пускането на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи.

Това правило беше приложено спрямо мен за това, че имах линк в подписа си, който водеше към сайт, в който имаше и религиозни текстове (които не пропагандираха нищо, но това е друга тема).

В момента този потребител - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=238476 - си е сложил едно изречение в подписа (което фигурира от снощи или от тази сутрин, защото вчера беше друго), което изречение според мен подклажда личностна дискриминация, обвинява и категоризира. Не мисля, че подобен род изречение би трябвало да присъства в подпис!!!!

Изречението е следното (ако потребителят междувременно реши да го смени) - Ryke Geerd Hamer е престъпник .

# 453
  • Стара Загора
- Ryke Geerd Hamer е престъпник .
а този пък кой е?

# 454
  • Стара Загора
Аз пък съвсем не мисля, че подклажда личностна дискриминация...
Това изречение изразява лично мнение на потребителя...

Конкретно на теб, защо това изречение не ти харесва...?

П.С. 99,5 % от форумните потребители вероятно не знаят кой е Рике Хамер... Ето, Хера го потвърждава... По-какъв начин ще бъдат засегнати от гореспоменатото изречение...? Това е риторичен въпрос...

# 455
Изречението е следното (ако потребителят междувременно реши да го смени) - Ryke Geerd Hamer е престъпник .

Осъден е 1992 условно, а през 1997 на 19 месеца лишаване от свобода и след това от 2004 до 2006. Факт!

Съжалявам, ако е спам и се извинявам предварително.

# 456
Името не е толкова важно. Там може да е всяко друго.
Не мисля, че е подходящо което и да е име да се заклеймява като престъпно.
С право подобни категоризации могат да бъдат съдени...

Ще ви хареса ли да четете в подписите:
Маргините са престъпници.
Бойко Борисов е престъпник.
Джордж Буш е престъпник.

И такива да са - не му е тук мястото да се категоризират.

# 457
  • Стара Загора
Nenaatoa, абстрахирай се от личното си мнение...
Ако се напише "Мехмед Али Агджа е престъпник", нещо ще се промени ли...?

# 458
Абстрахирала съм се ...

Това все пак е форум преди всичко за майки, за взаимопомощ, за споделяне.... не е трибунал или място за списък с престъпници.

Щом това ви харесва, ОК!

# 459
  • Стара Загора
Бъркаш понятието Форум...
Това е място, където всеки може да изразява свободно личното си мнение...
Което лично мнение обвързва единствено и само него, никой друг...
Още повече, когато личното му мнение е подкрепено с осъдителни присъди на компетентни германски и френски съдилища...
След като може да се обсъжда Германската нова медицина, може да се обсъжда и създателят й...
Никой не спира теб да напишеш в подписа си "Ryke Geerd Hamer не е престъпник"...

И не, съжалявам... Не е до харесване...
На нас ни е все едно какво съдържа подписът на потребителя Х...
Стига да не противоречи на Правилата...
А цитираният от теб не противоречи...

# 460
Аз имам въпрос.
Възможно ли е добавянето на нова емотионка от модератор към официалния списък с емотионки.
Става дума за този щъркел.

Ако е много нахално от моя страна, моля да ме извините Simple Smile Просто ми беше интересно ако е възможно.

# 461

Аз имам въпрос.
Възможно ли е добавянето на нова емотионка от модератор към официалния списък с емотионки.
Става дума за този щъркел.

Ако е много нахално от моя страна, моля да ме извините Simple Smile Просто ми беше интересно ако е възможно.

До колкото виждам го има щъркела и то 2 броя момче, момиче.  stork-boy   stork-girl

# 462
Има два броя, но розов и син, а показаният от madelix е в жълто /за бебетата, чиито пол още не е ясен, предполагам/.
madelix, модератор не може да направи това.

# 463
Благодаря за отговора Дивиана Simple Smile Реших да се пробвам все пак.

# 464
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=463800.0;topicseen Сайтче. Не съм сигурен, че е против правилата, но е натрапливо.

Общи условия

Активация на акаунт