Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 344
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, по моя молба преди известно време ми бе замразен акаунтът. По причини, които не засягат широката аудитория, четяща тук. Въпросът ми е, има ли възможност от техн. гл.т. да ми бъде възстановен той?

Ако "замразяването" е било по Ваше желание - не е проблем. Няма техническа пречка.

# 616
Благодаря за отговора, Mamma!

# 617
# 618
Вярно ли е твърдението, че ако мои преводи и публикации бъдат използвани в пълна, частична или преработена форма в други сайтове, книги и пр., това не може да става без знанието и съгласието на BG-Mamma, като при това трябва да фигурира линк към съответната моя публикация, както и да се цитира никнеймът ми?

Да, вярно е.
Нужно е наше разрешение или разрешение на автора (преводача) на съответния материал.
В противен случай е закононарушение и авторът (преводачът), като носител на авторското право може да потърси правата си.

Значи аз мога да съдя Xnetbg затова, че са копирали мои преводи от тук без да цитират източника, камо ли да питат?

# 619
Здравейте, по моя молба преди известно време ми бе замразен акаунтът. По причини, които не засягат широката аудитория, четяща тук. Въпросът ми е, има ли възможност от техн. гл.т. да ми бъде възстановен той?

Ако "замразяването" е било по Ваше желание - не е проблем. Няма техническа пречка.
Miika беше названието на акунта ми.

# 620

Miika беше названието на акунта ми.

Желая да отбележа, че предположения, направени по повод желанието ми да размразите моя акаунт: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466920.585
не са приемливи. Аз използвам компютър, чийто адрес на Интернет Протокол е: 95.111.15.13 и е лесно проверимо дали коментарът, в чието авторство ме набеждават, е направен от този адрес; както, впрочем, произходът на всеки мой коментар.
Подновявам не само молбата си да размразите акаунта ми, а и намесата ви от техническа гледна точка, за да се изясни, че дискредитиращите нападки към мен са абсолютно неадекватни.

# 621
miika, може да влезнете с акаунта си.

Ако с предишния си постинг визирате премахната публикация от Гневната, то този профил вече е забранен, както и е наложено наказание на потребителката, която го е регистрирала като втори акаунт.

# 622
Здравейте, искам да питам нещо за броя на публикациите (редактирано Blush). Може ли да се намалят броя на публикациите по желание на потребителя, но да се запази титлата и броя на лични съобщения? newsm78

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 13:34 от Лурдес

# 623
Не, няма как това да стане.
Рангът и лимитът на личните съобщения са зависими от броя на публикациите.

# 624
Мога ли да се "отпиша" от някоя тема, която вече не следя и да не бъда известявана за новите публикации в нея?

# 625
  • София
Мога ли да се "отпиша" от някоя тема, която вече не следя и да не бъда известявана за новите публикации в нея?
влизаш в самата тема и кликваш на 'извести'. ще те пита 'сигурни ли сте, че изкате да изключите известяването за нови съобщения по тази тема' или нещо подобно беше текстът.

# 626
  • София
Аня, Царицата-майка не иска точно това, а обратното.

Ако маркирате в настройките си "Получавай известия за отговори само за първия непрочетен отговор" системата ще известява за първия непрочетен отговор и ако не кликнете върху линка не би трябвало да праща повече известия.

Може да премахнете темата от списъка с известия като влезнете в Профил - Известия и Е-мейл, маркирате checkbox-a до заглавието на темата и натиснете бутона Спри известията.

# 627
Искам да питам дали мога да си изтрия профила?  Rolling Eyes

# 628
Нямаме практика да трием единични профили. Дори когато това се прави (регулярно се премахват регистрации, които не се ползват, дублирани регистрации и т.н.), публикуваните мнения остават.

# 629
Благодаря!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт