Отговори
# 30
Моля ,непричислените  да не се обиждат...ама понеже не вземат категорична позиция,та ...
Току виж се обидили,че съм ги сложила в грешния тим...   Peace

а аз може ли да ви викам събирателно Джуклите Joy
Не вярвам някоя жена да се разсърди,че я намират за толкова красива,колкото Тейлър-една от 50-те най-красиви жени на планетата!   Peace

Всяка би спечелила от подобен комплимент!   

# 31
  • Разпиляна във въображението
e:

а аз може ли да ви викам събирателно Джуклите Joy
Не вярвам някоя жена да се разсърди,че я намират за толкова красива,колкото Тейлър-една от 50-те най-красиви жени на планетата!   Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Я припомни ако обичаш годината Whistling

Снимките на ХТ са ужасни, но какво да се прави, жената се съсипа и това е. Чак мен ме е яд.

Такива снимки на ККЛ не мисля, че ще могат да бъдат намерени.

Лана, как не те е срам. Ще сънувам кошмари момиче Crossing Arms Пусни нещо хубаво за очите, но да е пресно, пресно Thinking

# 32
  • В средата на времето
На ХТ само сандалетите хващат очо Grinning..всичко останало е под всякаква критика Crazy

# 33
Децата легнаха ли вече, че минава 12, а Лека  нощ деца свърши отдавна? За Пищовчето питам...или той в джакузито вече  Mr. Green

Хубава , лоша ХТ , който си я харесва, ще продължи да й симпатизира. ККЛ сигурно и тя има подобни снимки, но нямам никакво намерение да се занимавам с нея, а вас явно толкова ви вълнува Тейлърица,че по цял ден се ровите за нейни снимки из нета  ooooh!

# 34
Ох ... то нямало извинение   Crazy
Не заслужавам може би ...така да се каже от кумова срама ...
При мен л.с.-тата си остават лични. Не ги развявам из клуба  Wink

Запис и от мен  Peace

Чела съм по диагонал май.
Извинявай.  bouquet

# 35
Чувства се виновна
Иска да се върне в сем. Форестър
за тез гласувам Naughty
радвам се,че нямате нищо против да ви викам Джукли Joy и без туй за мен сте едни Джукли Joy
краси.мира,баба ти тейлър е била в 50 най=красиви през миналото хилядолетие,може да провериш

# 36
Чувства се виновна
Иска да се върне в сем. Форестър
за тез гласувам Naughty
радвам се,че нямате нищо против да ви викам Джукли Joy и без туй за мен сте едни Джукли Joy
краси.мира,баба ти тейлър е била в 50 най=красиви през миналото хилядолетие,може да провериш

И Букли да ни викаш все тая  Joy

Чудя се кой болен мозък е гласувал,че Т прелъстява Торн  newsm78

# 37
Всъщност вече ще ти викам Пищова  Joy
Joy Ах, Nenna   Heart Eyes Joy
Още едно доказателство, че при нас сполучливите прякори валят като дъжд hahaha

Тия  снимки показват само безсилието на Фенклуба и невъзможността да приемат истината в очите  Mr. Green

Да бе, чудех се вече...  къде се бавят лошите фотоси на ХТ... Laughing 
Спасителна практика , изтъркана и .. до болка втръснала  Mr. Green

Logan  Hug
Забрави... и аз вече забравих   bouquet

# 38
Вижте колко съм добричък и ще похваля джуки Mr. Green
Превърнала се е в една много симпатична бабка Laughing
Трябва само да иде на село и си я представям как хвърля храна на кокошките Laughing както прави баба ви Мадонна на вилата си в Англия Laughing

# 39
Колко описателно... Joy

# 40
Лана,по какъв повод са се събирали тия пак/за снимките иде реч/Нали каза,че са пресни Crazy

# 41
Отзад пише "20 years IWMF" - International Women's Media Foundation  - Международна Медийна Фондация на Жените . Благотворително ще да е.
Права ли съм, дарлинг? Heart Eyes

Добро утро!  bouquet

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 08:08 от Logan

# 42
Здравствуйте, ребята. Hug
 Как сте в тази мразовита сутрин? Crazy

На ХТ само сандалетите хващат очо Grinning..всичко останало е под всякаква критика Crazy
На тези снимки и критиците ще останат безмълвни. То бива така да се излага палячката, ама тя е вече в апогея на пошлостта. Mr. Green
 Имах чувството, че ей сега ще изкочат тия устища от екрана и ще ме лапнат. Joy Joy
 А за цомбите какво ще кажете, м? Страх да те хване, не дай си боже да те бутне без да иска с някоя Ненка. Joy Joy

# 43
  • София
Малеееее, яка параноя ви гони - нали темата е за ДиК и всичко около нея...хич не съм ги постнала, за да се види колко е погрозняла, надебеляла и...другото няма да го казвам. Знам че обожателите и са си си сложили розовите очила, както по отношение на външността ́и, така и за по отношение на героинята ́и.

Това не е някакъв аргумент в спора коя е по-хубава! Дреме ми - отдавна съм взела отношение по тези въпроси. Просто са нови неща, но явно много ви притесняват...разбираемо е...ще се постарая вече да пускам само най-излъсканите (Miriel, прости ми!  Praynig), че да няма 5 страници обяснения за "50-те най-красиви жени" от миналия век (Форестър, чак хилядолетие... Crazy)

Мис Logan, не знам какво е - някакви награди  bowuu...мацките с нея на едната снимка са Памела (сестрата на Стефани) и една нова героиня, която още не се е появила, но обещава да е интересна историята...

Хубава , лоша ХТ , който си я харесва, ще продължи да й симпатизира.

Това е сигурно първото и последно нещо, за което някога ще постигнем съгласие.

ККЛ сигурно и тя има подобни снимки, но нямам никакво намерение да се занимавам с нея, а вас явно толкова ви вълнува Тейлърица,че по цял ден се ровите за нейни снимки из нета  ooooh!
Сигурно и ККЛ има подобни снимки..като се появят веднага ги пускам - за твое сведение си имам източници, и хич не ми се налага да ровя...всичко наготово получавам  Crazy

А за цомбите какво ще кажете, м? Страх да те хване, не дай си боже да те бутне без да иска с някоя Ненка. Joy Joy

Поне ги е повдигнала, та не висят до колената...но е грозна гледка, на нейното тяло тия ...ей сетих се, приличат на медицинските топки едно време по физическо...

# 44

Поне ги е повдигнала, та не висят до колената...но е грозна гледка, на нейното тяло тия ...ей сетих се, приличат на медицинските топки едно време по физическо...

hahaha Peace

Добро утро и от мен!
  bouquet

"Да бе, чудех се вече...  къде се бавят лошите фотоси на ХТ...   
Спасителна практика , изтъркана и .. до болка втръснала "

Чак толкова много ли са ? Интересен факт.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт