Отговори
# 15
  • В средата на времето
 Shocked Кошмар!..Кво е туй асамбле от ХТ бе.. ooooh!

# 16
.... ако има предвид моето обяснение, може да го постне тук, ако желае....

А, значи било само обяснение  ooooh! Ох ... то нямало извинение   Crazy
Не заслужавам може би ...така да се каже от кумова срама ...
При мен л.с.-тата си остават лични. Не ги развявам из клуба  Wink

Запис и от мен  Peace

# 17
Само се записвам, да не изпусна нещо важно Laughing

# 18
Лана, ужасТ. ooooh!  Особено тази жилетка в бордо...Прави я да изглежда 1,40м. Тя колко е всъщност?

# 19
  • В средата на времето
Лана, ужасТ. ooooh!  Особено тази жилетка в бордо...Прави я да изглежда 1,40м. Тя колко е всъщност?

Снимали са я от горе малко и за това изглежда така несъразмерна.. Grinning Peace

# 20
Трябва да има горна граница за ръста на фотографите. Crazy

# 21
Скок-подскок и аз се включвам  wavey
нема нужда Joy Joy

# 22
Лана,де го намери тва чучело хахаххахахахах
Както се казва,коментарът е излишен ххахах
защо обаче не сложиш снимката да я видят всички Joy

# 23
нема нужда Joy Joy

АрДжей, айде пак с лошото  Crazy Недей така деее  newsm45
Пък аз специално заради теб се включих, да мога да се наслаждавам на постовете ти от по половин страница, изпълнени с мили думи за ТейлАр и тейлАрките и между другото разкрасени с 20-30 пищова белким уплашиш някой, че те май пищовите са по-убедителни от думите ти.
Всъщност вече ще ти викам Пищова  Joy

# 24
мъ кое е с лошо
аз исках да кажа,че нема нужда да скачаш,за да не се преумориш,понеже съм загрижен за здравето ти Joy

# 25
мъ кое е с лошо
аз исках да кажа,че нема нужда да скачаш,за да не се преумориш,понеже съм загрижен за здравето ти Joy

Пищовче, знаех си аз, че тайничко си загрижен за моето добруване  newsm62
Все още съм много далече от преклонната възраст на баа Брук, тъй, че можеш да си спокоен за моето здраве, спортът няма да му се отрази зле  smile3533

# 26
нема нужда Joy Joy

Всъщност вече ще ти викам Пищова  Joy

Само да не се окаже,че е и Митьо, тогаз и джакузита-макузита  в темата трябва да има  Joy

# 27
а аз може ли да ви викам събирателно Джуклите Joy
Кажете ми,моля,какво ви е мнението за Джуклата на най-новата й снимка.Все по-невероятна става,нали Joy

# 28
Кажете ми,моля,какво ви е мнението за Джуклата на най-новата й снимка.Все по-невероятна става,нали Joy

Тия  снимки показват само безсилието на Фенклуба и невъзможността да приемат истината в очите  Mr. Green

# 29

Можеш, разбира се  Peace
Все пак Джукла за мен е жена с по-големи джуки, а аз (както и мъжете де  Laughing) харесвам жени с големи джуки. Тъй, че даже ще го приема за комплимент. Ама ти много мило нещо взе да се държиш, да викам Джинджи да раздава новите членски карти, а  smile3534

Снимката на ХТ не е от най-успешните, но всеки си има такива.
Хич даже не ме навежда на мисълта, че по принцип е тенденция към погрозняване  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт