Отговори
# 45
e:

а аз може ли да ви викам събирателно Джуклите Joy
Не вярвам някоя жена да се разсърди,че я намират за толкова красива,колкото Тейлър-една от 50-те най-красиви жени на планетата!   Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Я припомни ако обичаш годината Whistling
Не мисля ,че годината има значение.А ФАКТА ,че е била сред 50-те най-красиви жени на планетата.
А и аз не съм чувала да има конкурси или класации за най -красива 80-90 годишна бабичка,нали?
Във всички такива участват млади жени.

И Клеопатра отдааавна не е между живите,но е еталон за красива жена!

Еех,И ККЛ е била млада ,ама никога не е била достойна да се нареди между най-красивите...       

# 46
  • В средата на времето
Еех,И ККЛ е била млада ,ама никога не е била достойна да се нареди между най-красивите...       

ККЛ сигурно е съкрушена.. Crazy..пък тези дето я харесваме - още повече Crazy Смятам, да не си поръчвам на Дядо Коледа да изглеждам като ХТ Mr. Green

Добро утро!  bouquet

# 47
Може ли да сложите и една опция в анкетата "И тя не знае какво прави при Торн", та да има къде да гласувам Joy

# 48
Сложих го.  Hug

# 49

Смятам, да не си поръчвам на Дядо Коледа да изглеждам като ХТ Mr. Green

Добро утро!  bouquet
Е,то ако можеше по поръчка,ККЛ сигур щеше да е първа в редицата ,да чака подаръка от Дядо Коледа...

Ама или го имаш,или не! Laughing   

# 50
  • София

Мда...в класация на списание! Не се е "доредила", както и много други красиви жени, но тя пък има предимството, че дори и сега изглежда прекрасно - не прилича нито на клоун, нито на Жокера, за разлика от ХТ Sad

И съвсем между другото през същата година, когато ХТ (30 г.) е в списъка на списание Peoplе, там е и 50-годишната тогава Катрин Деньов...това във връзка с възрастта...сигурно и по-възрастни жени са попадали в него...не че има значение...всяка година има нови участници в подобни класации - да не говорим какви карикатури са попадали в този списък...

Е,то ако можеше по поръчка,ККЛ сигур щеше да е първа в редицата ,да чака подаръка от Дядо Коледа...
Ама или го имаш,или не! Laughing   

О да  Crazy добре че ККЛ не е обсебена от външния си вид до степента на ХТ...виждаме до какво водят подобни "разстройства"...
Само като видиш стари снимки на ХТ и ти става ясно, че дори и в началото на 90 е хубаво пипната, за да докара онзи си стария външен изглед, да не говорим за тоновете грим Simple Smile. Ако беше се спряла тогава, може би още щеше да има място в някой списък...

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 10:21 от Lana

# 51

Благодаря  Grinning Гласувах Grinning Според мен Тейлър въобще няма никакъв план в главата си, свързан с Торн, върти се там около него, сама не знае защо и нетърпеливо потропва с крак кога ще й предложи брак, та да си признае за катастрофата Laughing

# 52
Благодаря  Grinning Гласувах Grinning Според мен Тейлър въобще няма никакъв план в главата си, свързан с Торн, върти се там около него, сама не знае защо и нетърпеливо потропва с крак кога ще й предложи брак, та да си признае за катастрофата Laughing

Fairy, и аз гласувах за твоето предложение  Hug Тейлър наистина не знае на кой свят е и прави това, което другите и кажат. Според мен даже и брак не чака, живее ден за ден и час за час без никаква мисъл за бъдещето.
Сигурно непрекъснато и се иска да се събуди от този кошмар  Tired

Никой досега не е гласувал, че Тейлър е при Торн, защото го обича  newsm78 Това говори лошо за тази връзка  Thinking

# 53
Домът на Тейлър ще заприлича на приют за болни и възстановяващи се. ooooh!

# 54
  • В средата на времето
Според мен даже и брак не чака, живее ден за ден и час за час без никаква мисъл за бъдещето.

..не е лесно да живееш в свят, в който напушени сценаристи ти определят живота Joy Wink

Иначе, според мен, Тейлър си е много наясно какви ги върши, само дето не разбира, че това, което върши е пълна глупост..И не от там трябваше да захваща нещата.. Simple Smile

# 55
  • София
Wow..."нося отговорност да вземеш правилно решение" - впечатлена съм! Ама само на думи  Sad

# 56
Пухи, аз мисля, че тя не може да осъзнае въобще дали го обича или не го обича, защото чувството за вина я изпълва, и тя самата знае, че това е до време, че няма бъдеще с него.
Иначе ако го нямаше този инцидент помежду им, съм сигурна, че можеше да се заобичат и да стане чудесна любовна история  Grinning

# 57
Гласувах, че и тя не знае какво прави при Торн.
Хе, на Брук ще й е "забавно" да има дете от Ник. Какъв деликатен начин да кажеш на някой, че не искаш дете от него.
И Ник какви ги разправя..твоите деца са й мои, а едното май е вече бременно от "татко" си! hahaha

# 58
На Шейн да му проговори гласът на съвестта? Или още е под въздействието на упойката?

# 59
  • София
Имам питане, нещо като анкета - коя къща ви харесва най много?

Общи условия

Активация на акаунт