Отговори
# 60
Тейлър и Фийби сеят злополуки около себе си, но все пак им признавам, че после се грижат за пострадалите  hahaha

Изида, според мен Тейлър е в някакъв шок, блокирала е и живее по инерция. Хектор вместо да я води в затвора да я беше завел на психиатър  Crazy Къде е  доктор Уороик, когато е нужен?  newsm78

Fairy, нямаше да има никакъв шанс, ако не беше нещастието. Нали пробваха веднъж, даже Тейлър лъжеше, че е бременна от него, но никаква тръпка не се получи от страна на Тейлър. Даже и в Торн не видях голяма страст тогава  Tired Не мисля, че и сега се обичат, по-скоро е вкопчване един в друг  Tired

# 61
Имам питане, нещо като анкета - коя къща ви харесва най много?

Къщата на плажа. Много е уютна. Heart Eyes

# 62
На мен тази на Форестърови  Wink
И аз като една същинска Стефка да седя край басейна и да раздавам правосъдие  Wink Joy Joy

# 63
  • София
 Sick Sick Sick

# 64
Бриджет:
- О, не!

Не я! Като не си чувала за предпазни средства... ooooh!

# 65
  • В средата на времето
..и на мен къщата на Стефка Peace..много е просторна..След това къщата на Брук - излъчва уют и е достатъчно голяма за голямо семейство Mr. Green..след това къщата на Тейлър..къщата на плажа ми е като бунгало малко Rolling Eyes..ма нали съм си грандоманка Mr. Green Joy..нормално е да ми се вижда кат бунгало Laughing

# 66
Тия хора кога работят бе, по цял ден в леглото...за Брук ми е ясно, но Ник  Crazy

# 67
  • с/у ОколоМръсТното
вярно ли, Бриджитката е бременна от Попайчо?
Гледам сериала рядко през нет-а и яко ми накъсва... Едвам хвящам 2-3 изречения.

# 68
Да, бременна е. Но аз не съм сигурна, че е от Моряка.

# 69
  • somewhere near the sea
Бриджит признава на Крисчън, че има малък шанс да е бременна. fertilizationКрисчън отказва да я имунизира, докато не проверят дали не се е случило. EFP
Фийби настоява Шейн да отиде да живее у тях, въпреки, че Тейлър е склонна да плати разноските му и дори да му осигури медицинска сестра. Фийби държи на своето. tantrum
Бриджит се успокоява, че е имала само една нощ с Ник. Но си спомня как Ник се е радвал, говорил е на корема й и колко щастливи са били....”Всичко щеше да е толкова различно, ако Никол беше жива”- въздъхва тя.  Weary
Джаки седи с Хоуп и рисуват роза за татуировка също като на чичо Ник. Брук казва, че е много щастлива да има четири прекрасни деца и чудесен съпруг, което подсказва на Ник да я попита дали не би искала да имат свое дете.  smile3504Брук го разбира, че това му е „болен” въпрос. Есмивката застива на лицето й...Дълго време мислеше  Ар Джей за собствено дете, след това смъртта на Никол, после събитията с Дино...Той би искал да е баща. smile3560

Тейлър продължава да убеждава Фийби да се откаже от идеята Шейн да живее у тях. Но Фийби й казва, че тя е поканила Хектор, без да я пита, така че нека се съобрази с желанието й.  tantrumТейлър изтъква, че това няма нищо общо,просто те не знаят нищо за този човек. В крайна сметка се съгласява с желанието на дъщеря си.  yes
Брук отклонява желанието на Ник за бебе, той се съгласява,смотолевя, че има две прекрасни деца вече(защо пък само две newsm78).Сега не бил моментът, нали искат да пътуват.... smile3548Ник се съгласява, че може би никога няма да има свои деца, тя го прегръща, но не забелязва, че е разстроен. Брук казва на Ник, че е щастлива, защото й дава спокойствие и я кара да се чувства защитена и в безопасност. Дали той знае какво означава това за нея?   loveuuu Крисчън се връща с резултата от теста. Тя нетърпеливо пита дали е бременна.preggo
Шейн започва да има угризения заради опита си да ги изнудва. Фийби идва да го види, дори се извинява заради весъгласието на майка си. Казва му,  че ще живее у тях.  Шейн не може да повярва на късмета си, дори я целува. Heart Eyes Фелиша идва да  види сестра  си и е в коридора, когато чува последната дума: бременна...smile3555Тя е втрещена и ужасно притеснена-да не би бащата да е Данте. Бриджит се чуди дали да й каже, но се сеща, че тя й е сестра и все пак си признава, че бащата е Ник. Фелиша е втрещена newsm09
Брук прави комплимент на Ник, че е невероятен любовник. (ето, това е причината да стои при него) "Вярно е"-надува се той. Би искала и дъщеря й да има връзка подобна на тяхната.
Тейлър носи на Шейн и Фийби чай и му казва, че се радва, че е добре. Той е щастлив, че не загуби ръката си. Хектор пита дали семейството му е тук. Шейн отговаря, че всичките му роднини са в Атланта и не са близки.  Outta Joint Тейлър се опитва да спре този разпит, но Хектор е на мнение, че за Шейн е много удобна създалата се ситуация и се държи съмнително, Naughty защото като градинар той би трябвало да познава оръдията на труда като ножици например и да бъде внимателен. Mr. Green Шейн грубо го пита да не би да си мисли, че си е порязал ръката нарочно? Money Хектор заключава, че каквото и да е направил, така го е наредил, че да е в негова полза.  MoneyФийби се ядосва на Хектор и директно му казва, че ситуацията с Шейн не е много по-различна от неговата..  tiptoe  Поканва Шейн да се махнат, който отправя на Хектор самодоволен, тържествуващ поглед.  Rolling Eyes „Има нещо в този човек, което не ми харесва и аз ще разбера какво е то”-заканва се Хектор. Naughty След това говори с някого по телефона- разбира се, че иска информация от фирмата по озеленяване.
Шейн ляга в леглото, затова отваря очи и си казва :”Да, това работи,номерът стана...сега е важно да остана колкото се може повече”.newsm53
Брук и Ник продължават да се наслаждават един на друг. Тя споделя, че се чувства чудесно с него, защото е сигурна, че няма да я предаде. Той е като безопасно пристанище. newsm47
Бриджит споделя, че тя е критикувала майка си за това, че прави секс с Дикан, както и че роди бебе от мъжа й, кълняла се е, че няма да стане като нея. Сега пък тя е бременна от мъжа на майка си...Не, тя няма да постъпи като нея, няма да създаде хаоса, който е създала майка й.  „Фелиша, знам какво трябва да направя...Мразя мисълта за това , но аз знам какво трябва да направя...”

# 70

О да  Crazy добре че ККЛ не е обсебена от външния си вид до степента на ХТ...виждаме до какво водят подобни "разстройства"...
Само като видиш стари снимки на ХТ и ти става ясно, че дори и в началото на 90 е хубаво пипната, за да докара онзи си стария външен изглед, да не говорим за тоновете грим Simple Smile. Ако беше се спряла тогава, може би още щеше да има място в някой списък...

Звучиш доста отчаяно  Mr. Green

Хората тестове направиха, изписаха пациенти, настаниха ги в стаята за гости, Хектор проучване направи, нормално през деня, а Ник и Брук само  един кекс забъркаха  Joy

# 71

Хората тестове направиха, изписаха пациенти, настаниха ги в стаята за гости, Хектор проучване направи, нормално през деня, а Ник и Брук само  един кекс забъркаха  Joy
Joy Joy Joy   да се чуди човек кога станаха професионалисти в работата ,особено Брук,като не излиза от леглата...

На мен друго ми се върти в ума....и без това си сменят секс-партньорите в семейството през ден,на харем го обърнаха    Mr. Green    ...защо не си построят някой палат със 30-40 стаи и  не се настанят там всичките ...та като им хрумне да се сексят с някой друг,само притичват до съседната стая...хем няма да губят време,хем ще спестят от бензин за колите,хем няма да замърсяват въздуха...   Joy

# 72
  • somewhere near the sea
Бъркаш са Naughty....Работят  ..по новата линия..."спалнята на Брук"

# 73
Бриджет:
- О, не!

Не я! Като не си чувала за предпазни средства... ooooh!
Ми кой да я научи.....да не би да има майка,която да е в час с тез неща ooooh!.......я виж майка й.... народи ги от всеки по едно.....Дъщеря й се чуди как да се оправя с проблеми те си и с чувствата си,а майка й страшно й помага като се въргаля из леглото ooooh! #Cussing out.......Но Бриджитка днес успя да сътвори едно умно изречение....че е станала като майка си......проумя го най-накрая, че крушата не пада по далеч от дървото ....... Crossing Arms
Бъркаш са Naughty....Работят  ..по новата линия..."спалнята на Брук"
Ми тя за това най-успешната линия....никой не ги разбира по добре тез работи от една жена/хайде да не кажа друго/,която не излиза от леглото..... ooooh!

# 74

Хората тестове направиха, изписаха пациенти, настаниха ги в стаята за гости, Хектор проучване направи, нормално през деня, а Ник и Брук само  един кекс забъркаха  Joy
Joy Joy Joy   да се чуди човек кога станаха професионалисти в работата ,особено Брук,като не излиза от леглата...

На мен друго ми се върти в ума....и без това си сменят секс-партньорите в семейството през ден,на харем го обърнаха    Mr. Green    ...защо не си построят някой палат със 30-40 стаи и  не се настанят там всичките ...та като им хрумне да се сексят с някой друг,само притичват до съседната стая...хем няма да губят време,хем ще спестят от бензин за колите,хем няма да замърсяват въздуха...   Joy

Ти пък искаш съвсем да ги облекчиш...нали виждаш,че и така се справят много добре. Около полунощ Бриджет случайно минавала покрай пристанището, видяла,че свети и си вика що да не взема да забъркам аз някой сладкиш,че ми се прияде  Joy

Общи условия

Активация на акаунт