Отговори
# 75
Какво се оказва сега, че Бриджка е бременна от Глупанде? newsm78

# 76
  • В средата на времето
Не може да се отрече - плодовит е Никчо Laughing..а е погледнал някоя само, я я е забременил Mr. Green

# 77
Какво се оказва сега, че Бриджка е бременна от Глупанде? newsm78

Да, бебето е от Данте. Ник горкия все няма щастието да стане истински баща /до сега/  Peace

И тъй като пак стигнахме до момента на признанието,че Бриджет е бременна от Ник /в тоя филм все така се получава, иначе всички ще си мълчат до гроб/, се чудя кога Брук щеше да си признае за Дикън и бебето, ако Бриджет не ги беше чула по бебефона  newsm78

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 12:27 от Брукатака

# 78
И какво ще стане, когато Данте разбере? И как ще разбере? Отговаряйте в бяло, моля. Joy

# 79
Как ще е от Данте бременна?  Shocked Те не престанаха ли да се срещат?  Shocked Не трябва ли да е минало повече от месец филмово време?  newsm78

Ама така е - като си държат по чекмеджетата пръстени вместо презервативи  Naughty

# 80
  • В средата на времето
Ама така е - като си държат по чекмеджетата пръстени вместо презервативи  Naughty

Това беше готино Joy Wink

# 81
  • somewhere near the sea
Имам питане, нещо като анкета - коя къща ви харесва най много?
Нито една. Много старомодно са обзаведени, дори за преди 3-4 години. Много тежки мебели, тъмно е в стаите, дори в т.н. младежки спални е скучно и неактуално.

# 82
Но винаги има страхотни букети  Simple Smile

# 83
  • somewhere near the sea
И какво ще стане, когато Данте разбере? И как ще разбере? Отговаряйте в бяло, моля. Joy
бяло: Фелиша ще му каже. Той веднага ще се сети, че може да е бащата, щото, нали така, еднократно ги опложа, но Фелиша го успокоява, че е от Ник. В това време обаче, Бриджит е на преглед и докторката установява, че е с две седмици р повече бременна, отколкото тя си въобразява. Т.е. татенце е мистър Ботуш Party

А когато разбира Плодовитко казва, че ще се грижи за бебето, но обича  кака Фелишка

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 13:36 от Marsia

# 84
Не може да се отрече - плодовит е Никчо Laughing..а е погледнал някоя само, я я е забременил Mr. Green
А пък после се окаже,че всъщност не ставааа..... Joy Joy

# 85
  • В средата на времето
Да бе..тъжно.. Rolling Eyes..всъщност не ми се искаше да се гъбаркам така, но в този филм всички прихващат едва ли не от поглед.. Rolling Eyes

# 86
  • Разпиляна във въображението
Къщата на Стефани, къщата на Брук....

# 87
Къщата на Стефани...не че има кой знае какъв избор на къщи

Интересно как Брук ще реагира  на новината,че ще става баба?  newsm78

# 88
А на мен ми допада къщата на Торн-една такава уютна атмосфера,семпла,без излишен кич ,с много топлина в нея.
И най-важното --на брега на морето е...    Laughing   

# 89
  • София

Ама разбира се, аз звуча (през екрана  Wink) отчаяно, макар че нито коментирах, нито изказах мнение за снимките - просто ги пуснах и хоп, 2 страници обяснения къде и в колко списъка била от най-красивите...няма нужда, знаем! Виждаме!

За къщите - на мен на Стефани къщата като цяло най ми допада, холът и е сравнително просторен, има готино предверие, светли мебели, красиво стълбище и страхотни аранжировки с цветя. Малко мебелите, ако сменят ще е супер - като гледам стари клипове мебелите пак са светли, но малко по-съвременни, по-модернистични в началото на сериала. Аконе се лъжа външните кадри са от къщата на създателите на сериала (или нещо такова)
На Брук къщата  ми харесват отвън, когато я дават е едно фонтанче и едни стълби, но вътре ми е претрупана и стълбите са ужасни Sad. тази фасада пък е на Брад Бел, мисля.
Къщата на Тейлър - май само френските прозорци към терасата и градината ме кефят.
Къщата на Мароне е ужасна отвсякъде!
Къщите на плажа не са лоши, но тази на Тейлър е с ужасно обзавеждане -  щората на вратата  е там, откакто я купиха  Sick. На Торньовата ми харесва патиото с джакузито и особено много двойният шезлонг  Heart Eyes. Другата, където е Данте (това старата на Мейси и Дикън ли е?) - от нея нямам впечатления  newsm78
Май най-много ми харесва хижата в Биг Беър Simple Smile

Божеееее, егати и  поста стана...

Общи условия

Активация на акаунт