Отговори
# 615
  • София
Така е, интерпретация е...но това не е забранено! Понеже не знаем, можем да интерпретираме от наличната информация Simple Smile

# 616
Хихи, не е забранено разбира се  Wink
Просто аз няма да се съглася именно, защото историята с брака по сметка на Тейлър наистина ми звучи като интерпретация и не ми е никак убедителна  Naughty
Даже ми е съмнителна  Mr. Green

# 617
  • София
Добре  Sunglasses

# 618
Нена, фенка съм ти, много хубаво пишеш  Sunglasses
С Лана пак говорим на различни езици, дано поне теб те разбере  Laughing

Като гледам не схващате даже с повтарянето, иначе защо все моята гледна точка ще ви е крива и ще ми опонирате автоматично?  Mr. Green
Ей на, казвам - съзнателното забременяване от зет ти и раждането на детето му е по-противно деяние от неволното убийство на човек (блъснат в мъглата, защото не си го видял, докато си бързал да помогнеш на детето ти в беда).
Хайде пак да видя колко ще ме обвинят в какво ли не и колко ще уважат правото ми на собствено мнение  Crazy
Вживяването е лошо, да - човек бърка измислицата с реалност и стават едни веселби ...  Naughty

# 619
  • София
Нена, фенка съм ти, много хубаво пишеш  Sunglasses
С Лана пак говорим на различни езици, дано поне теб те разбере  Laughing

Като гледам не схващате даже с повтарянето, иначе защо все моята гледна точка ще ви е крива и ще ми опонирате автоматично?  Mr. Green
Ей на, казвам - съзнателното забременяване от зет ти и раждането на детето му е по-противно деяние от неволното убийство на човек (блъснат в мъглата, защото не си го видял, докато си бързал да помогнеш на детето ти в беда).
Хайде пак да видя колко ще ме обвинят в какво ли не и колко ще уважат правото ми на собствено мнение  Crazy
Вживяването е лошо, да - човек бърка измислицата с реалност и стават едни веселби ...  Naughty

Да, да...тук говорим за конкретна ситуация - не знам кой намесва реалността.
А измислената ситуация е неволно блъснат човек, когато караш пил + ограничена книжка + укриване - съзнателно!!
Не знам кой не схваща...ние отдавна сме схванали, че сексът (особено ако е намесена Брук) е най-долното нещо и нищо, дори укриване на катастрофа (няма да казвам неволно убийство, дори) не може да е по-лошо (особено пък ако е замесена Тейлър)...нали?
Аз говоря за филма, а ти?
Учудвам се, за кой ли път, че е възможно двете неща да бъдат сравнявани...може да сравняваме връзките на Торн с Брук и с Тейлър, но тези две ситуации... Shocked

# 620
Абе не знам...тя веднъж казва, че се страхува от него, че го е напуснала заради агресията му, пък после спи с него...не мога да му хвана края.

Nenna, кое не разбрах е интерпретация - че не знаем за миналото ́и ли?

Blake swore to Taylor that he had successfully sought treatment for his violent tendencies, which had been the reason for their divorce.

Краят е доста труден за хващане наистина.

# 621
щастлива , колкото и пъти да го повториш,все ще ти опонират!

Не знам кой не схваща...ние отдавна сме схванали, че сексът (особено ако е намесена Брук) е най-долното нещо и нищо, дори укриване на катастрофа (няма да казвам неволно убийство, дори) не може да е по-лошо (особено пък ако е замесена Тейлър)...нали?

Сексът изобщо не е най-лошото нещо,напротив...но сексът е лош, когато се превърне в самоцел и заради тази Брукина мания страдат всички около нея:Карълайн,Стефани,Тейлър,Мейси,Бриджит...
мъжете не ги изброявам,защото те напълно си заслужават мъченията,които Брук им причинява,даже са им малко...   fight
И изключвайки премълчаването на катастрофата от Тейлър,/което ,пак казвам,не одобрявам/,при Брук за мен  е много по-гадно да вършиш нещо с ясното съзнание ,че причиняваш болка на близки и любими хора и все пак да продължаваш да го правиш и да ги нараняваш!Това си е до някаква степен вид садизъм...
Да,Тейлър е пила,Да,причини катастрофа и има жертва.Но не е тръгнала с мисълта "Да,сега ще ида да бутна Дарла,ама какво от това,че Торн и Алекс ще страдат,аз трябва да отида..."

Да си го кажем направо:Много по -отвратително е да знаеш,че действията ти причиняват болка ,и въпреки всичко да продължаваш да газиш наред...без да те интересува какво оставяш след себе си...
Тази безпардонност на Брук никога не ми е допадала... и каквото и да направи...сори!

# 622

Да си го кажем направо:Много по -отвратително е да знаеш,че действията ти причиняват болка ,и въпреки всичко да продължаваш да газиш наред...без да те интересува какво оставяш след себе си...
Тази безпардонност на Брук никога не ми е допадала... и каквото и да направи...сори!

За мен пък е много по-отвратително да не мислиш изобщо какви последствия може да има от постъпката ти, както реално Тейлър направи.
И извинете, но предпочитам някой да ме нарани умишлено, отколкото да ме убие без да иска Laughing

# 623

За мен пък е много по-отвратително да не мислиш изобщо какви последствия може да има от постъпката ти, както реално Тейлър направи.
И извинете, но предпочитам някой да ме нарани умишлено, отколкото да ме убие без да иска Laughing
В конкретната ситуация:Едва ли някой очаква,че след такъв тел. разговор,който прекъсва...и Тейлър е с впечатлението, че дъщеря й е в опасност,всъщност който и да е човек в подобна ситуация ще започне да мисли:" Ами ако мъглата е много гъста?Ами ако не се вижда?Ами ако блъсна някого?ами ако го убия?Ами ако ида в затвора?Тогава?Я по-добре да стоя тук и да помисля кого да пратя да спаси Фийби!"
Аз честно ,не мога даже да си го представя...
Та как точно Тейлър трябваше да мисли в тази точно ситуация?

Докато Брук имаше хиляди варианти и тооолкова време да мисли,преди да извърши всяка една от своите глупости...Ама това спря ли я?Попречи ли й?Неее,защо да се спира ,като тя реално нищо не губи...другите ,засегнатите ,да му мислят.Да се оправят както могат...нея какво я бърка това!!!   

# 624
  • София

Не знам дали е уместно за се засмея  newsm78

Добре, краси, да приемем, че е така - тогава не е ли съзнателно, това което прави в момента Т, по отношение на Торн и Али, несъзнателно ли взе решение да крие, ако трябва и цял живот, несъзнателно ли каза на Торн, че се влюбва в него. Като психиатър трябва да знае какви чувства може да се породят при тези обстоятелства...и въпреки това продължава. Но ако си гледала клипчетата от вчера - това не е нещо ново за докторката, да утешава вдовци - съзнателно или не  Laughing

Сто пъти съм признавала, че историята с Дикън е най-гадното нещо в цялата история на Брук, ако трябва още сто пъти мога да го повторя. Но каквото и да е станало, дори Бриджит никога да не и беше простила и проговорила, все пак е жива и здрава! За разлика от Дарла!

# 625
Лана, пак изопачаваш думите ми, но не е нещо ново, така че няма да се повтарям за пореден път, само за да прочета в чужд пост какво точно съм "имала ПРЕДВИД" Mr. Green
Краси.мира, абсолютно съм съгласна с постовете ти и начина ти на разсъждаване, защото го споделям  Peace
Аз каквото и да кажа, колкото и пъти да го кажа, все ще съм в грешка според тях  Laughing

# 626

А кога точно ,при коя постъпка Брук се замисли изобщо какви последствия може да има?И кога това я спря?

# 627

А кога точно ,при коя постъпка Брук се замисли изобщо какви последствия може да има?И кога това я спря?

Joy Joy Joy

Номинирам този кратък и съдържателен диалог за диалог на месеца  Joy

# 628
Ето ги два от грешните ти въпроси (и отговори):

"Вярно ли е, че сте се омъжили за първия си съпруг за да можете да си платите образованието? - Да"
Установихме, че няма доказателства за горното, прочети и постовете на Лана.

Установихме, че никой не си спомня или не е гледал, или не му е направило впечатление, а че няма доказателства под формата на клип, или писмено такова - няма, но това не значи, че аз не помня. Не го е казала в прав текст, но има хиляди примери за подобни ситуации, в които се твърди, че нещо е така - само защото някой така го е възприел. Ето например има такъв въпрос: Смятате ли, че Брук излъга за бременността си, когато и Тейлър беше бременна с Томас?
Така че докато не видим ясни доказателства, че не съм права - си е съвсем вярно Simple Smile. Защото и никой не може да даде доказателства за противното, нали? Остават моите същетвуващи спомен срещу несъществуващите на някой друг. Досега рядко се е случвало да не си спомянм нещо вярно, нали?

По втора точка, мисля и децата са наясно, че е грешка в бързината (Мириел каза, че прави и друго нещо).

Тоест, единственото доказателство на отговора на първи въпрос е,че Лана си спомняла серия преди 17 години или че просто останала с такова впечатление  ooooh! Аз пък си спомням обратното...и докато не ми покажете клип в подкрепа  на вашия аргумент считам твърдението за невярно  Peace Лана в кой клас беше като си гледала този епизод? Мириел,  а ти?  Или ползваш като доказателство  беглите спомени на Лана?  newsm78

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 23:58 от Брукатака

# 629
Брукатака, аман от хора, които са на принципа: "Така че докато не видим ясни доказателства, че не съм права - си е съвсем вярно . Защото и никой не може да даде доказателства за противното, нали? Остават моите същетвуващи спомен срещу несъществуващите на някой друг. Досега рядко се е случвало да не си спомянм нещо вярно, нали?"
А преди това се обяснявахме: "моите впечатления са, че се е омъжила, за да се измъкне от незавидното си положение. Тъй като няма филмови или писмени материали по въпроса (ако някой намери, ще е хубаво) имате пълното право да не се съгласявате..."

Последно, приемаме ли въпросните впечатления и спомени за абсолютната истина, само защото са на въпросния зрител или не?
А мен ме набедиха, че не знам норвежки и то хора, които ама съвсем не знаят и край, моите спомени не вАжат занапред  Grinning
И спомен ли беше или впечатление?
А, не, не мога повече - ще си лягам  Mr. Green
 Joy

Общи условия

Активация на акаунт