Отговори
# 600
Абсолютно всяка жена търси в един мъж само 2 неща.За да бъде с него трябва поне едното да е налице.А нещата са-да има ГОЛЯМ..................потенциал или да има много пари.

Не съм съгласна Naughty..изобщо...

..предполагам, че се шегуваш Grinning
Разбира се,че не Crazy

# 601
Ами така е - на някои им става скучно като им свършат аргументите, други казват, че опонента се вживява, трети спират да четат ...  Laughing
Разни хора  Joy
А аз се изморих да се повтарям във всеки втори пост, че имаме различни гледни точки, в което няма нищо лошо.

# 602

Откогато ти го зарязваш, защото има заболяване, което го прави агресивен, а не го подкрепяш да се излекува. Защото когато Блейк се появи, твърдеше че вече е добре и се е лекувал...
Мдаааа, явно и Тейлър така - видяла е богата душевност на Блейк или невероятната му красота, или дълбокият портфейл и е решила...

Значи той ще те счупва от психическо и физическо малтретиране, пък ти ще го подкрепяш та да се излекувал  #Crazy
По принцип всеки насилник над жена има някакво психическо заболяване, защото това не е държание на нормален мъж  Naughty
Дай тогава да съветваме всички малтретирани жени да стоят и да подкрепят мъжете си, току-виж се излекували  ooooh!

# 603
  • somewhere near the sea
Откогато ти го зарязваш, защото има заболяване, което го прави агресивен, а не го подкрепяш да се излекува. Защото когато Блейк се появи, твърдеше че вече е добре и се е лекувал...
Мдаааа, явно и Тейлър така - видяла е богата душевност на Блейк или невероятната му красота, или дълбокият портфейл и е решила...
Може и да е твърдял, че се е лекувал, но си беше съвсем неизлекуван- не помните ли как я завърза. Точно така постъпва любящ човек.  Thinking и да е имал богата душевност, нищо не е останало от нея. Значи той ще ме малтретира, аз ще го подкрепям? Как ли пък не Sick

Ммм, Нена, писала съм същото като теб..., но няма да го трия.
В началото Брук беше сгодена за един полицай, но на срещите тя витаеше по списанията, където на корицата беше Ридж. По какво се беше прехласнала тогава? По богатата му душевност ли? Whistling
По каквото се прехласва всяка жена.Абсолютно всяка жена търси в един мъж само 2 неща.За да бъде с него трябва поне едното да е налице.А нещата са-да има ГОЛЯМ..................потенциал или да има много пари.Или може би ти ще ми кажеш,че някои жени търсят само"богатата душевност" в мъжа hahaha Чак и ти не си вярваш.
1. Зад гърба на всеки преуспял мъж има по една умна жена. И понеже на тия години няма как да имаш мнооого  свои пари, значи разчиташ на потенциала си, което пък е до време.
2. Мъжете трябва да са с бъдеще, а жените- с минало...

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 20:34 от Marsia

# 604
Я пущайти бързо Вип Денс,амаха Crazy
Какво сте се разприказвали тука в неделната вечер Crazy
Марсия,таз втората точка "2. Мъжете трябва да са с бъдеще, а жените- с минало..." отивам да я мисля сега да видим кък ша стане таз работа Crazy

# 605
  • София
Съвсем не казвам такова нещо...дори насроко казах, че добре е направила, че го е напуснала, точно заради насилието...но е странно, че е останала все пак с него, докато завърши и след това го е напуснала..това поражда въпроси?  Wink

Иначе съм съгласна - никой не трябва да се примирява с подобно нещо.

Ами така е - на някои им става скучно като им свършат аргументите, други казват, че опонента се вживява, трети спират да четат ...  Laughing
Разни хора  Joy
А аз се изморих да се повтарям във всеки втори пост, че имаме различни гледни точки, в което няма нищо лошо.

Ами не е необходимо да повтаряш, ние схващаме  Laughing...но трябва ли едните да спрат да защитават гледната си точка, за да не излезе, че се вживяват? Не го разбирам, и да се вживяваме, това нещо лошо ли е, че да трябва да се отбелязва? Честно не схващам каква е идеята, а явно те вълнува, защото няколко пъти го казваш вече...

Марси, какъв е този случай когато я е завързал? Аз не помня, помагай, моля!

# 606
А имаме ли ДОСТОВЕРНА информация, че го е напуснала ТОЧНО след като е завършила  Thinking
Но наистина не разбрах какво имаш предвид под това, че го е зарязала, защото бил агресивен, без да го подкрепи  newsm78

# 607
Nennnna,получаваш (2+) за ентусиазма Mr. Green

# 608
  • София
Уффф, дали е точно след или 2 месеца по-късно или година все тая  ooooh! - няма как да знаем, миналото на д-р хейс е доста неясно  Confused  Wink
Ами имам предвид, че докато е имала полза от него си е търпяла, а може тогава точно да не е бил агресивен и чак като е завършила и е станал агресивен, за да има повод да го напусне, щото иначе много го е обичала, ама ей на тормозел я е.
Искам да кажа, че ако обичаш някой и той има проблем (заболяване) може би ще се опиташ да му помогнеш...ако просто си е агресивен, без причина - ОК, чао, адиос...

# 609
Уффф, дали е точно след или 2 месеца по-късно или година все тая  ooooh! - няма как да знаем, миналото на д-р хейс е доста неясно  Confused  Wink
Ами имам предвид, че докато е имала полза от него си е търпяла, а може тогава точно да не е бил агресивен и чак като е завършила и е станал агресивен, за да има повод да го напусне, щото иначе много го е обичала, ама ей на тормозел я е.
Искам да кажа, че ако обичаш някой и той има проблем (заболяване) може би ще се опиташ да му помогнеш...ако просто си е агресивен, без причина - ОК, чао, адиос...

Уфффф, не е баш тая  Naughty
Ти го каза: няма как да знаем  Crazy
Следователно болднатото твърдение е абсолютно несъстоятелно и е просто интерпретация от твоя страна  Crossing Arms
Ако обичаш някой и той с години те е малтретирал, не знам колко ще да е останало от тази обич, че и да се мъчиш да подкрепяш  Naughty

АрДжей, нали уж се спазарихме за н-тата  newsm78
Имам ентусиазъм, как да нямам - за Райна и Фери съм. Ти?
Еее, поне плюс имам, не е чиста двойка  Laughing

# 610
Имам ентусиазъм, как да нямам - за Райна и Фери съм. Ти?
Еее, поне плюс имам, не е чиста двойка  Laughing
И азз съм за тях.Мдубре,тогаз може да ти пиша 2.69. за да стимулирам доброто ти отношение Mr. Green

# 611
  • Разпиляна във въображението
Абе малтретирал, малтретирал, колко да я е малтретирал... Все пак в сериите е казвала, че му е приятелка, той ходи да се съветва с нея по отношение на Стефани, дори Тейлър дава "прекрасно" определение на характера й (все пак по това време Стефани се опитва да я разкара, но тя е впила нокти в Рич и не се дава).

# 612
  • София
Абе не знам...тя веднъж казва, че се страхува от него, че го е напуснала заради агресията му, пък после спи с него...не мога да му хвана края.

Nenna, кое не разбрах е интерпретация - че не знаем за миналото ́и ли?

# 613
Абе малтретирал, малтретирал, колко да я е малтретирал...

Защо, ти колко искаш да я е малтретирал, че да го признаеш за малтретиране Crazy
Какво значение има колко, щом тя го е възприемала като насилие над нея  #Crazy
Това, че са останали приятели след като е минал вече някакъв период от време, не виждам какво общо има? Все пак малко или много му е признателна. А и за мен говори, че тя все пак е имала чувства към него  Thinking
Лана, интерпретация е, че 'докато е имала полза от него си е търпяла" (сама каза, че миналото й е доста неясно и няма как да знаем)  Peace

# 614
Абсолютно всяка жена търси в един мъж само 2 неща.За да бъде с него трябва поне едното да е налице.А нещата са-да има ГОЛЯМ..................потенциал или да има много пари.

А-у, смях се със сълзи...  Joy  Joy Дори да е с ГОЛЯМ....потенциал или  с много пари...и емосион трябва, емосион.... Crazy

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 21:45 от Logan

Общи условия

Активация на акаунт