Отговори
# 90
А в крайна сметка Бриджка ражда ли това бебе?

# 91
Най ми харесва лодката на НИк  Mr. Green
Какво повече му трябва на човек Simple Smile Легло море спокойствие Simple Smile и моряк  Joy Joy Joy
Незнам не съм се заглеждала по къщите.. Но вилата горе забравих местноста не бих я върнала  Crazy

# 92
Тейлър и Фийби сеят злополуки около себе си, но все пак им признавам, че после се грижат за пострадалите  hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 93

Какво повече му трябва на човек Simple Smile Легло море спокойствие Simple Smile и моряк  Joy Joy Joy

Жените знаят защо.  Joy

Как ли ще реагира Тейлър , като види факса?  Crazy

# 94
Цитат на: краси.мира в Вторник, 03 Ноември 2009, 18:14
susy , добавих те!   Peace
Ама сега силите се изравниха...някой ще е доста разочарован...

Аааа, не съм съгласна! Доколкото си спомням, още когато пуснах първия си пост, написах: "И преди да сте ме попитали, да кажа: Брук!". Не ми се връща толкова назад да търся цитата си...Аз може и рядко да пиша в темата, но непрекъснато я чета.  bowuu

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 16:35 от Tormozilka

# 95
Е,аз няма как да знам кой чете...групирала съм най-често пишещите и с категорично становище!   Peace

# 96
Е,аз няма как да знам кой чете...групирала съм най-често пишещите и с категорично становище!   Peace

Ако е така добави и Хастар, Мимето11 и Нан  Peace

Лана, чак толкова захлас в постовете на Краси не прочетох, че пък и на 2 стр  Thinking Да не броиш и ваште опровержения?  Mr. Green

# 97
  • София
И нека войната да започва, ако сме се преброили  Joy Joy

ПП Кой ще води книгат аза отсъствия и присъствия? Tormozilke, хич не се впечатлявай - това беше някакво преброяване с неясна цел...  Thinking

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 17:15 от Lana

# 98
Е,аз няма как да знам кой чете...групирала съм най-често пишещите и с категорично становище!   Peace

нима моето становище не е категорично?! А и отгоре пише кой чете, все пак.  Shocked

# 99

нима моето становище не е категорично?! А и отгоре пише кой чете, все пак.  Shocked

Не се обиждай,де...    Hug   аз направих списъка на майтап,то пък много сериозно стана...

всъщност не знам дали мога да редактирам поста си  вече...
ако трябва ,пак ще го напиша...непременно ще си в Брук-отбора!   Peace

Брукатака , тия Хастар,Мимето11  май дори не съм ги засичала,камо ли да знам от коя страна са...
Нан съм срещала ,ама и нея не помня чия фенка е...
та малко помощ?

# 100
И нека войната да започва, ако сме се преброили  Joy Joy

Накрая ще вземе да стане "Всички са тук, с изключение на геройски загиналите..."... Joy

Нан май беше тийм Тейлър. Отдавна не е писала, не съм сигурна на 100 % Thinking

# 101
  • София
Опровержения на какво Shocked - че ХТ не изглежда зле ли? Нямаше нужда да се напрягате - всеки може сам да прецени... Буквоядството май е станало заразно!

NAN е ТейлЪрка  Crazy..NAN, липсваш ми!

# 102
Краси, то наистина много сериозно стана това разпределение на отбори. Дори не се сещам в каква връзка го направи  Peace И трите са от отбор Тейлър

ooooh! Опроверженията бяха за годината на класацията на Топ 50...но мисля,че всеки може да прецени...къде пък ги видя тия напъни?  newsm78

# 103
  • София
ooooh! Опроверженията бяха за годината на класацията на Топ 50...но мисля,че всеки може да прецени

Би ли била по-ясна?

# 104
Краси, то наистина много сериозно стана това разпределение на отбори. Дори не се сещам в каква връзка го направи  Peace И трите са от отбор Тейлър

ooooh! Опроверженията бяха за годината на класацията на Топ 50...но мисля,че всеки може да прецени
Я,че то ще излезе,че сме повече...    Joy
Исках малко да натрия носа на Фенчето...дето девиза му е "Много сме,силни сме!"

И нека войната да започва, ако сме се преброили  Joy Joy

Накрая ще вземе да стане "Всички са тук, с изключение на геройски загиналите..."... Joy

Добре ,че  навреме залягаме,че като дойде Фена с неговите картечници...    Joy Joy    

Общи условия

Активация на акаунт