Отговори
# 105
Краси,всъщност за какво ни е тоя списък? Добави към тим Тейлър още Лебедуна и Щастлива

# 106
Добре ,че  навреме залягаме,че като дойде Фена с неговите картечници...    Joy Joy    

newsm62

# 107
NAN е ТейлЪрка  Crazy..NAN, липсваш ми!
предателка Crazy

# 108
  • София
Краси,всъщност за какво ни е тоя списък? Добави към тим Тейлър още Лебедуна и Щастлива

И "мъртвите души" ли броим?

По-добре включи margo** и ina., те пишат все пак!

Ако е за бройката - от няколкото анкети не стана ли ясно? Хм...

ПП Айде до после, не пишете много и ми стискайте палци - отивам да се подстрижа...късичко! Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 17:39 от Lana

# 109

И "мъртвите души" ли броим?

По-добре включи margo** и ina., те пишат все пак!

Ако е за бройката - от няколкото анкети не стана ли ясно? Хм...

ПП Айде до после, не пишете много и ми стискайте палци - отивам да се подстрижа...късичко! Rolling Eyes

Ти ли ги умъртви? Но понеже са Тейлърки може и да възкръснат, при принц Омар са, знам от сигурен източник  Joy

Yanoren ще я броим ли или и тя не е вече сред живите?  Mr. Green

# 110

Shocked Shocked Дарлинг, добре ли си, мила? Rolling EyesСтискам, щом си решила. Heart Eyes

Тези списъци започнаха на майтап, но взе да става много сериозно май. Joy

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 18:05 от Logan

# 111
NAN е ТейлЪрка  Crazy..NAN, липсваш ми!
предателка Crazy

Кой го казва  Crazy
Ти вчера се скъса да ни правиш комплименти, пък сега другите са ти предатели  hahaha

Ха-ха, Брукатака, това, че са при рака много ми хареса  Joy
Значи скоро да очакваме свежо попълнение, ще са си починали в двореца и ще дойдат с нови сили

П.П. Лана, успех с новата прическа (и аз се каня да е късо, ама все не се рашавам)

# 112
неннннннна,откъде това твое неистово желание да присъствуваш в разговори,които не те касаят Crazy
Лана,не прави тази глупост да се стрижеш "късичко" Crazy
Така че аз лично няма да ти стискам палци Crazy

# 113
Като имаш претенции за поверителност на разговора или за участие само на определени хора, пиши им на лични тогава  Peace

# 114
"не така с лошо де"

# 115
Нена, скъпа, голяма сладурана е малката Кристина на снимката в подписа ти  Heart Eyes Сега забелязах ,че си го сменила  Hug

# 116
Да,много е сладка.Можеш да й обърнеш повече внимание Mr. Green

# 117
  • somewhere near the sea
Стига, бе, вие всички станахте (барабар с лошото време) мнго докачливи. Намираме се във форум, хора. Щом е по филма, какво значение кой какво е казал. Аз се дразня само, когато се наруши добрият тон. Когато се сипят квалификации, сякаш някои хора са ясновидци и си позволяват да нареждат кой да пише и какво да пише. Много ясно, че щом се публикуват снимки и те показват един от героите в неблагоприятна светлина ще има коментари. Crazy Ако сега ми се каже, че е невинно..... не знам  Crazy Crazy

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 19:07 от Marsia

# 118

Пищовче, не бях усетила, че си такава ранима душа. Вече повече ще Фнимавам  Rolling Eyes

На мен от къщите най-ми харесват на баба Стефка и хижата  Thinking
И според мен тази, в която сега живее Данте, бяха преди Мейси и Торн. Дикън не беше ли и той там  Thinking

Брукатака, благодаря много  Blush
Готвя я за попълнение към ТейлАрките  Mr. Green

# 119

Брукатака, благодаря много  Blush
Готвя я за попълнение към ТейлАрките  Mr. Green

Красавица е тя  Heart Eyes Ще й се радваме много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт