Отговори
# 135
  • Разпиляна във въображението
Изида, що за щуротия?  Joy
Оливате се, ей  Joy

Щастливка, явно толкова си и спомняш или просто се помни избирателно. Брукатака, ти си същата. Пълно отрицание, но вече ни писна да ви доказваме каквото и да е.

Морала на Тейлър е фалшив както и самата тя.

Изобщо не чистим името на Брук, а просто Тейлър не е това, което е. И сега не разбрах, след като решаваш да възкръснеш - как ти се струва морала на Тейлър сега. Искрено се надявам да присъстваш често в темата за да следя отношението ти към Тейлър с промяната на образа й или ще е Тейлър до дупка както останалите , защото нито една не я заклейми, че е карала пийнала и е сгазила човек. Това е доста фалшив морал, поне според мен, точно по отношение на този казус.

# 136
  • В средата на времето
Всъщност ми е непонятно колко яростно защитавате абсолютната развратност на Брук и в същото време осъждате моментните слабости на "опонентката"  Laughing

На мен също ми е непонятно как яростно плюете Брук, а в същото време така прилежно си затваряте оченцата за "слабостите" Crazy на Тейлър Crazy

# 137
  • София
Леле, съвсем изоставам с българския език, трябва да наваксам с новите думички в него  newsm78

Лана, и аз се радвам да те "видя" и да установя за пореден път буквализма ти (то "пиша" е по-коректно, ама нещо не ми звучи добре).
Обясни ми сега, ако обичаш, по кой признак ме сравни с "мъртва душа"?
Като изключим "Мъртви души" на Гогол и мен, какви други "мъртви души" познаваш и кое е общото между тях освен "умрялото" им състояние? Wink

Ти го казваш, но освен думички има и други неща, учи се някъде около 6 клас и е стилистична фигура, а наличието на кавички няма да коментирам какво значи...Simple Smile

Аз пък наистина се радвам да те видя...но разбирам, че не е взаимно  Confused

Искрено се надявам да присъстваш често в темата за да следя отношението ти към Тейлър с промяната на образа й или ще е Тейлър до дупка както останалите , защото нито една не я заклейми, че е карала пийнала и е сгазила човек. Това е доста фалшив морал, поне според мен, точно по отношение на този казус.

Wink  bouquet

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 22:11 от Lana

# 138
Всъщност ми е непонятно колко яростно защитавате абсолютната развратност на Брук и в същото време осъждате моментните слабости на "опонентката"  Laughing
Ей, очите ви са само У секс-прегрешенията на Брук. Какво престъпление, какъв крах...!
 Аз не знам да е подсъдимо, че си преспала с двама трима, па макар и от едно семейство. Ама да убиеш човек, щото си карал колата си след алкохолен запой си е престъпление. Викат му убийство.  Joy
 Моралът е доста субективно и избираелно понятие! Crazy

# 139

Е, тя все пак се издигна благодарение на секса с мъжът си Wink

Мириел, самото ти твърдение, че някой прави секс със законния си съпруг, за да се издигне, е абсурдно. Това просто й го лепнахте на Тейлър като гербова марка без право на обжалване. Нормално е семейните двойки да правят секс и едва ли извличат от това някакви бъдещи дивиденти. Самата Тейлър ли си призна това или ти по пътя на логиката стигна до това заключение?  newsm78

# 140
Тц, тц, пропуснала съм това знаменателно откровение на Тейлър, че се е омъжила за Рич, за да й плати образованието  Shocked
Така става като живея в чужбина и епизодите тук са на етапа Дона се утешава с чужд мъж, докато Ерик бере душа в болницата, а лелята Keйти ляга с мъжа на племеничката си Бриджит и забременява от него (I see a family pattern here, do you?)

Джиндж, Брукатака, Нена, наистина ли Тейлър е признала публично, че затова се е омъжила за Рич?
Тц, тц, тези сценаристи съвсем са оплели конците - явно и те са на мнението, че липсата на морал трябва да се поощрява  ooooh!

Ама аз си чета в темата, просто се подхилквам отстрани и пиша в по-важни теми  Laughing
Не виждам връзката между карането пил и сгазването на човек (по невнимание, доколкото си спомням) и съзнателното лягане с който падне - за предпочитане Форестър  newsm78
Не беше ли това ябълката на раздора - коя с колко е легнала и от какви подбуди?  Wink
Или вече мерим всички грехове? Wink

Тц, тц, Лана, бива ли така да ме "умъртвяваш", а след това да не поясняваш защо?
И после излизаш с обвинения, че сме те разбрали погрешно  Crossing Arms

Изида, я да се повторя, че поне твоето недоумение да изчезне:
Така и така има дилема Тейлър или Брук, от която дилема предпочитам морала на Тейлър.
Просто защото Брук е прекалено развратна за вкуса ми  Sick
Ксило, аз през цялото време защитавам една и съща позиция, а именно против прекалената сексуална разпуснатост на Брук и не гледам другите й грехове Grinning

Дали моралът е субективен може да се поспори - зависи от коя философска доктрина тръгваме.
Според софистите е, според Платон не е, според Дейвид Хюм хем е, хем не е, според Кант не е.

# 141

Така става като живея в чужбина и епизодите тук са на етапа Дона се утешава с чужд мъж, докато Ерик бере душа в болницата, а лелята Keйти ляга с мъжа на племеничката си Бриджит и забременява от него (I see a family pattern here, do you?)

Джиндж, Брукатака, Нена, наистина ли Тейлър е признала публично, че затова се е омъжила за Рич?

Поне една достоверна информация за бъдещето да получим...  Peace

Щастлива, не става въпрос за Рич, а за първия мъж на Тейлър - Блек Хейс. На него Тейлър дължала всичко - това е според Фенклуба. Жената от рано е с ясна цел за бъдещото си професионално развитие и материално благополучие  Mr. Green

# 142
  • В средата на времето
Тц, тц, пропуснала съм това знаменателно откровение на Тейлър, че се е омъжила за Рич, за да й плати образованието  Shocked

Пропуснала си го, защото такова откровение изобщо не е имало Mr. Green Не става дума за Рич..или ти не знаеше, че преди Рич е била омъжвана веднъж Sunglasses

# 143
  • Разпиляна във въображението

Е, тя все пак се издигна благодарение на секса с мъжът си Wink

Мириел, самото ти твърдение, че някой прави секс със законния си съпруг, за да се издигне, е абсурдно. Това просто й го лепнахте на Тейлър като гербова марка без право на обжалване. Нормално е семейните двойки да правят секс и едва ли извличат от това някакви бъдещи дивиденти. Самата Тейлър ли си призна това или ти по пътя на логиката стигна до това заключение?  newsm78

Скъпа, ами какъв ви е проблема с Брук тогава след като не е проблем да спиш със законния си съпруг. Умирам от смях, честно. Вас ви боде очите, че Брук спи с Ник и постоянно го коментирате.

Защо ви е проблем и друго - Брук да работи в компанията на ЗАКОННИЯ СИ СЪПРУГ и да се издигне ЩОМ КАТО ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ! Брук обичаше Ерик, докато при Тейлър е било чиста сделка.

И Брукатака, тя е получила образованието си благодарение на това, че се е омъжила за богат мъж Wink

# 144
Аз през цялото време си мисля за богатия Рич и не ми хрумна, че предния й мъж може да й е платил образованието  Wink
Затова и реагирах толкова изненадано  Laughing
Но както се оказва, обвиненията са кьорфишек, пък после моята памет била избирателна  Whistling
Как ли ще е избирателна като трябва да си спомням нещо, което никога не съм чувала/виждала?  newsm78
Мдааа, определено имам "дупка" от епизоди, защото като дойдох тук по телевизията Тейлър вече се беше появила и всяваше фурор, а българските не съм ги гледала след това.
Ах, горката Тейлър каква е будала и не се е усетила да започне по Брукиния метод от самото начало - виж колко напред стигна русата фурия?  Wink
И все пак ... да заявиш смело, че някоя жена се е омъжила за някой само за да й плати образованието, трябва да има нещо като признание от нейна страна или други здрави доводи.
Ако няма, опираме до клю-клю колонката във вестника  Laughing

Мириел, дай да преброим съпрузите на Брук, ако искаш, и да видим колко често се омъжва Брук и колко често сменя сексуалните си партньори?
И също така - какво твърдите последно, че Тейлър се е омъжила за Хейс, за да й плати образованието или че се е омъжила за него по друга причина?

Лана, трябва да наваксам с думички като палячка, не изваждай цитатите ми от контекста.
Ох, забравих, ти си по изопачаването  Laughing

Добавка: Брукатака, Дона е омъжена за Ерик (дежа вю) и има извънбрачен чернокож син, който е оставила за осиновяване като е била млада.
Синът й сега я намери, което й създаде доста проблеми, във Форестър никой не я обича (освен Брук и Ерик, който обеща да се оттегли от шефския пост, ако Дона изложи името Форестър, което тя направи в рамките на броени часове след дадената от него дума).
Ерик ясно й заяви, че не иска да има повече деца преди тя да му признае за сина си, но въпреки шока той прие младежа и й прости, че не му е казала.
Преди това Дона му уреди съвсем обикновена работа в компанията без да разкрива кой е той, но Рич се усъмни, защото той изобщо няма опит в модната индустрия и конспирацията се разплита.
Кейти имаше проблеми със сърцето, Ник започна да я утешава, всички мислеха, че ще умре - като по чудо я спасиха, но докато Ник я утешаваше, стана работата и тя забременя.
А Ник е женен за Бриджит.
Сестрата на Стефани не си пила хапчетата от не знам си колко месеца, при което психическото й заболяване се влошава, тя отравя Ерик, който е в болница на смъртно легло и всички обвиняват Дона в отравянето му.
Дона е неутешима до степен да се утешава в леглото с чужд мъж.
В крайна сметка истината за сестрата на Стефани излиза наяве след като последната се опитва да убие Дона в Биг Беър по особено жесток начин, а именно намазва я с мед и пуска при нея мечок да я разкъса.
Спасява я мъжът, който я събира със сина й и с който се утешава в леглото.

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 22:55 от щастлива

# 145
Мириел, нали не бъркаш периодите на  обсъждане - когато спа с Ник в леярната, а Рич беше сдал богу дух  / Wink/ току що, или когато спа с  Рич, а беше омъжена все още за Ерик, секса й с Дикън,който беше все още съпруг на дъщеря й въобще няма да го коментирам  Laughing

Щастлива, сега прочетох  #Crazy...но какво ли по-различно може да се очаква от сестри Лоуган  Mr. Green

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 23:09 от Брукатака

# 146
Историята се повтаря  smile3521
Чудя се дали е генетично  newsm78

# 147
Щастливке, наистина не знам за този случай, за който говорят брукфеновете (да не е в женски род, че сред тях има и един мъж, пък той се засяга). Т.е не знаех, че се била оженила за първия си мъж, за да й плати образованието, от тук го разбрах.
Може би като стана въпрос за това, те ще ни кажат за конкретната случка, в която Тейлър признава тоз смъртен грях  Crazy
Че Брук е обичала Ерик като се е оженила за него съм склонна да го повярвам - все пак тя обича всички мъжове, ама пък и може да си го позволи, щот сърцето й е голямо  Mr. Green
Аааа, хич не се чуди -генетично е със сигурност  ooooh!

# 148
Историята се повтаря  smile3521
Чудя се дали е генетично  newsm78

Аз пък се чудя от кого са го наследили - от майка си или от баща си, за бабата нямам претенции  Grinning

# 149
Айдяяяяяяяяя ... фенклуба подкарал старата песновка  ... в хорово изпълнение  Mr. Green   Joy Joy
И от къде точно черпим инфото, че Тейлър се е омъжила за първият си съпруг , единствено и само за да й се плати образованието ?
Щото ми се струва , тук се получава нещо, като убиването на Дарла с основна причина алкохола  hahaha

щастлива , благодарско за инфото !  bouquet
Този път поне имаме инфо от достоверен източник , а не поредните измислици, които били "образно казани "  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт