Отговори
# 120
Лана, много бързо ме писа умряла, да беше умъртвила себе си, та да е по-сигурно Wink
Ще те разочаровам, но съм от плът и кръв и все още съм тук  Grinning
Друг е въпроса, че нивото на общуване в темата не е мръднало съществено, за да считам за необходимо да пиша, а се изморих да обяснявам, че курвалъка на Брук (с извинение за циничната дума) не е нещо, което трябва да бъде толерирано  Sick
Но, разбира се, лекото поведение има почитателки по цял свят, а Брук е прекрасен модел за подражание как можеш да се издигнеш от ниския социален слой до голямото добрутро с помощта на малко секс и много сълзи и интриги  Grinning
В общи линии рецептата е следната: сина, брат му, бащата, зетя ... ъъъ, в произволен ред, кой както клъвне и според наличните в момента  Wink
Ако не мине номера с венчилото, поне забременяване да се осъществи.
Да са живи и здрави почитателките на тези методи, аз не съм от тях  Wink

А, да - не можете да извините и оправдаете русата като се опитате да припишете нейните качества на тъмнокосата.
Разликата в морала между Брук и Тейлър е три пъти разстоянието от Земята до Луната.
В полза на Тейлър, разбира се.

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 20:04 от щастлива

# 121
Виж ти каква находка имало в Тейлър Тийм  newsm44
Щастлива, много хубав пост  smile3501
Пиши по-често   bouquet

# 122
  • В средата на времето
Разликата в морала между Брук и Тейлър е три пъти разстоянието от Земята до Луната.

Joy Вица на седмицата е това Crazy

# 123
Щастлива, добре дошла отново!  Heart Eyes

Както винаги точна и до болка откровена!  Peace

Как е в "арабския свят"  Wink, добре ли се грижи за теб принц Омар?

Надявам се по-често да ни навестяваш, въреки че тук нищо не се е променило съществено!   bouquet

# 124
Друг е въпроса, че нивото на общуване в темата не е мръднало съществено, за да считам за необходимо да пиша, а се изморих да обяснявам, че курвалъка на Брук (с извинение за циничната дума) не е нещо, което трябва да бъде толерирано  Sick
Така, изяснихме от кой отбор се сипят неприлични квалификации!
 Ненке, следващия път не се възмущавай на моите епитети спрямо палячката. Сравнени с
някои други- моите са си направо лирично отклонение! Laughing Laughing Hug

Да са живи и здрави почитателките на тези методи, аз не съм от тях  Wink

Да ти кажа Како Сийке и аз не съм от тях!
  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Представям си Мортиша колко бързо ще разгласи новината.... Mr. Green

# 125
  • Разпиляна във въображението

А, да - не можете да извините и оправдаете русата като се опитате да припишете нейните качества на тъмнокосата.

Щастлива, пиши по-често тук. Постати ти е доста ... свеж. Ще се радвам да ми кажеш в момента как виждаш МОРАЛА на Тейлър по отношение на брата на бившия си мъж. Предполагам, че като почитателка на Тейлър това може да е твоя прекрасен модел на подражание (цитирам теб).

Е, тя все пак се издигна благодарение на секса с мъжът си Wink

# 126
Я, кой се е появил  newsm68

щастливааааааааааааа, добре дошла !!!
Много ми липсваше и толкова много се радвам да те видя отново тук   bouquet  bouquet
Ша ля ляля  newsm68 newsm68 newsm68  Hands Clap

Краси,всъщност за какво ни е тоя списък? Добави към тим Тейлър още Лебедуна и Щастлива

И "мъртвите души" ли броим?

Кои имаш в предвид ... по-точно ?  Mr. Green

# 127

Ненке, следващия път не се възмущавай на моите епитети спрямо палячката. Сравнени с

Метазолинке, душа хич биля не съм се впечатлила от епитетите ти за "палячката", нещо не ми се виждат особено оригинални, че да им обръщам Фнимание  Laughing
Просто оспорих факта, че "палячка" е оригинално и негрубо (сега не избухвай в сълзи, не е лично)  Peace

# 128
Ами, че аз не за друго бе, Ненке, ами щото в предишната тема надуваше vox populi за обидите, като цяло. Hug

# 129
  • София
Момичета, приятелски съвет - освен ДиК може и малко класика да включите в програмата, тогава ще знаете какво значи "мъртви души"...
Но затова пък имате безотказна система за привикване на "подкрепления"  - поздравления! Wink

Logan, добре съм дарлинг, това е отдавна замислена промяна - не е моментно състояние!

Nenna, благодаря за пожеланията Simple Smile

# 130

Ох, таз мойта руса главица, пак не ме слуша  Crazy
Пък аз реших, че за епитетите ти за Тейлър става въпрос  Rolling Eyes

# 131
О, Боже, реших да пиша и пак се разрази буря  Laughing
Нееее, не може да бъде просто  Laughing

Брукатака, ами добре ме гледат, глезят ме, не се оплаквам да ти кажа  Grinning
Нена, аз си чета, нищо че не пишех, но така и така ме писаха умряла, реших да "възкръсна" и да разочаровам Лана  Mr. Green
Джинджари, и аз се радвам  Sunglasses

Ксилометазолин, моите постове изобщо не могат да се мерят с Ланините грубости, тя е моя пример как да пиша неприлични квалификации, на който засега неуспешно се опитвам да подражавам  Wink
Надявам се един ден да достигна висотите й, дотогава ще й се възхищавам отдалече  Mr. Green
А какво значи "палячка"?
Леле, съвсем изоставам с българския език, трябва да наваксам с новите думички в него  newsm78

Лана, и аз се радвам да те "видя" и да установя за пореден път буквализма ти (то "пиша" е по-коректно, ама нещо не ми звучи добре).
Обясни ми сега, ако обичаш, по кой признак ме сравни с "мъртва душа"?
Като изключим "Мъртви души" на Гогол и мен, какви други "мъртви души" познаваш и кое е общото между тях освен "умрялото" им състояние? Wink
Щото аз съм си тук постоянно, просто не ми се повтарят и преповтарят стари мои реплики, тъй като мнението ми си стои непроменено.

Мириел, май вече споменах за синдрома на "да изчистим името на нашата като наклепаме другата", която техника обаче е ялова.
И преди съм казвала, но за новите и забравилите ще повторя - има разлика между анти-Брук и про-Тейлър и бидейки едното, не означава автоматично, че със същата сила си другото.
Така и така има дилема Тейлър или Брук, от която дилема предпочитам морала на Тейлър.
Просто защото Брук е прекалено развратна за вкуса ми  Sick
Не разбрах последното - Тейлър се издигнала благодарение на секса с мъжа си?  newsm78
Първо .. как точно се е издигнала благодарение на секса с мъжа си и от кога да правиш секс със собствения си мъж е нещо лошо?  newsm78
(от последното изключвам случаите на честа смяна на съпрузите и кандидат-съпрузите и забременяването от всеки от тях, тогава си е курвалък)

# 132
  • В средата на времето
Не разбрах последното - Тейлър се издигнала благодарение на секса с мъжа си?  newsm78

Не бе, само се е омъжила за богаташ, за да и плати обазованието..нищо работа..то за това се иска висок морал, дума да няма Crazy

# 133
Изида, що за щуротия?  Joy
Оливате се, ей  Joy

Всъщност ми е непонятно колко яростно защитавате абсолютната развратност на Брук и в същото време осъждате моментните слабости на "опонентката"  Laughing
Аз явно съм пропуснала епизода с признанието на Тейлър, че се е омъжила за Рич, за да й плати образованието  Whistling

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 21:42 от щастлива

# 134
Изида, що за щуротия?  Joy
Оливате се, ей  Joy

Всъщност ми е непонятно колко яростно защитавате абсолютната развратност на Брук и в същото време осъждате моментните слабости на "опонентката"  Laughing
Аз явно съм пропуснала епизода с признанието на Тейлър, че се е омъжила за Рич, за да й плати образованието  Whistling

Оо, не за Рич, а за първия й мъж говорят - Хейс. Но това е непотвърдена информация, приехме го за вярно да не им счупим хатъра  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт