Отговори
# 465

Що не ръкопляскате на Фена, тъкмо  влезе в обичайния си образ  hahaha

Че той кога е излизал от образ?     newsm78

# 466
  • София
Извинете ме, ако сте отговорили, но от толкова философски трактати съм изгубила отговора, та, можете ли да ми кажете с думи прости защо не е проблем Тейлър да се обича с двама братя, а е проблем Брук да се обича с двама братя.

Лоша, лоша Fairy - как пък ти хрумва да задаваш такива несъществени въпроси. Я по-добре попитай, защо Брук е лоша майка, че не изслуша дъщеря си за изневярата на мъжа си с нея, и защо Тейлър е добра майка, че вместо да помогне на обърканата си дъщеря се натиска с вдовеца (не без нейна помощ)-бивш девер  Торн. Пфуууу, с такива безинтересни теми ще ни занимаваш! Аман!

Fairy,   bouquet

# 467
Щастлива, питам всеки, който може да ми отговори на въпроса. Но гледам кръжим около него Laughing

Ланче, казваш безинтересна съм с тия въпроси Laughing Тогава освен да плясна един-два цитата от някое ласкаво студентско творение мое, пък измежду тях да питам и за двамата братя и златните ябълки Laughing

# 468
Питай за тримата братя и Брук. Ще е по- интересно Mr. Green  Hug

# 469
Fairy, поствай, аз ще отменя Ксилото и Мириел и ще се въплатя в ролята им на припяващата рефрена, че блестиш с "НЕзнания" и категорично ще отказвам да ти обясня защо  Grinning

# 470

Извинете ме, ако сте отговорили, но от толкова философски трактати съм изгубила отговора, та, можете ли да ми кажете с думи прости защо не е проблем Тейлър да се обича с двама братя, а е проблем Брук да се обича с двама братя.
Не знам към кого е насочено питането...но за мен си е проблем.
Мисля,вчера писах по този въпрос.Редно ли е или не и дали изобщо е възможно да се влюбиш в човека,отнел ти най-скъпото...
За мен е проблем една жена "да се обича " с всички мъже в един род...както и един мъж "да се обича " с всички жени в един род.
Щото и това го има тук...

За мен е непонятно по-скоро,че Брук-фенките приемат за нормални похожденията на Брук със същите тези мъже,но когато е Тейлър ,вече не е приемливо.Дори е гадно...  
Та пак да ги питам...може и някоя /изключвам Мириам/, да ми каже: ЗАщо за едната може,а за другата -не?    

# 471
  • В средата на времето
За мен е непонятно по-скоро,че Брук-фенките приемат за нормални похожденията на Брук със същите тези мъже,но когато е Тейлър ,вече не е приемливо.Дори е гадно...  
Та пак да ги питам...може и някоя /изключвам Мириам/, да ми каже: ЗАщо за едната може,а за другата -не?    

Е, те на този въпрос и аз търся отговор..защо за Тейлър да може и да не е противно, пък за Брук ще се скъсате да съскате значи Crazy

Не приемам единствено вашата позиция по този казус..Все ми е тая на мен Брук и Тейлър с кой и с колко мъже си лягат на нощ или за година Crazy Crazy

# 472

защитничке, я да те питам тогава нещо за данъците да ми кажеш мнението ти  Wink
Според теб са ли хората достатъчно умни сами да разполагат с парите си или държавата знае най-добре и затова трябва да събира високи данъци? Wink
Ще си взема пуканки, докато чакам отговора  Grinning

Държавата не събира високи данъци. В България данъците са едни от най-ниските в сравнение с другите европейски страни. Данъците са едно от най-значителните пера за събиране на приходи. В данъци естествено включая и митата , и акцизите , които са си своего рода данъчни налози.
Тъй че данъци не просто  трябва , а е задължително  да се събират, сама знаеш защо.  
Отделен въпрос е дали доходите ни са като европейските , но ..... това е съвсем друга тема.  Laughing
По принцип съм против "плоския" данък. За мен по-изгоден и добър вариант бе предишната / стъпаловидна / скала за определяне на данък доходите на физическите лица. Но.... мен не ме пита никой.
Аз съм на принципа - "колкото повече , толкова повече".  Peace
Хубави ли станаха пуканките?
 Wink

# 473

За мен лично щом за едната може- то и за другата може. Обаче обстоятелствата около любовта на Тейлър и Торн са ми неприятни и не мога да разбера как и що за любов е това, а и дали е любов въобще. Не е гадна връзката им /за мен/, просто двамата са ми нелицеприятна двойка като излъчване и химия. Или по- скоро липса на такава. Grinning

# 474

За мен лично щом за едната може- то и за другата може. Обаче обстоятелствата около любовта на Тейлър и Торн са ми неприятни и не мога да разбера как и що за любов е това, а и дали е любов въобще. Не е гадна връзката им /за мен/, просто двамата са ми нелицеприятна двойка като излъчване и химия. Или по- скоро липса на такава. Grinning

Аз не съм казвала , че е неприемливо. Приемливо е , като се има предвид ограничения кръг хора и по-точно мъже в сериала. Peace

# 475
  • В средата на времето
Приемливо е , като се има предвид ограничения кръг хора и по-точно мъже в сериала. Peace

Peace

..и е приемливо също така, като се има предвид, че това е филм, сапунка, в който трябва да се случва екшън.. Crazy Видяхме колко време просъществува щастливото семейство Рич-Тейлър..веднага я килнаха за по-голям съспенс.. Mr. Green

# 476
# 477
  • София

Ама може, защо да не може (недей да задълбаваш пак в реалния живот, в сапунките всичко е възможно), но няма как преди 5 теми примерно да си се възмущавал, че Брук е била с братя, пък за Тейлър дума да не се обелва (а да получи цветисти епитети да не говорим!)...а иначе аз "одобрявм" - важното е да има драма! Но и на мен като на мис Logan са ми неприятни, като двойка, заради обстоятелствата и защото се съмнявам в чувствата им.

rotfImbo

# 478
Аз да отговоря от мое име относно връзката Тейлър ...Торн. Rolling EyesАз не я приемам за нормална.....то всъщност изобщо има ли връзка не знам Rolling Eyes....Първо от страна на Торн....супер гадно и противно е едва загубил жена си/която уж боготвореше/веднага се метна на врата на снаха си Sick.....Оставам с впечатлението,че той обичаше Дарла само защото е майка на дъщеря му.....и сега след като Тейлър успя да спечели обичта на детенцето му.....той й се метна на нея.....никак не го одобрявам. NaughtyСега за Тейлър....също го намирам за гадно да се впускаш във връза само от чувство на вина.....и то с брата на бившия ти......дори имам чувството, че се насилва да се прави на влюбена.....предполагам единствено с цел да помогне на Торн да преодолее загубата......много много глупаво и безсмислено Naughty......дано се усети навреме и прекрати този цирк..... Praynig
А за днешното поведение на Брук SickКакто винаги цяла серия я гледахме по работно облекло.....за другото вие сте изписали достатъчно.....и отново се потвърждава моето становище......тя няма и помен от майчински чувства..... Naughty

# 479
  • Разпиляна във въображението
..а иначе аз "одобрявм" - важното е да има драма! Но и на мен като на мис Logan са ми неприятни, като двойка, заради обстоятелствата и защото се съмнявам в чувствата им.

Лана и сто пъти да го напишем отново ще се зададе въпроса. Те просто не искат да разберат и това е, аз поне до този извод стигам постоянно.

В този сериал мъжете са ограничени и всички ще се менкат един друг. Важни са обстоятелствата и чувствата. При Тейлър в момента е просто  Sick Ако се бяха залюбили при други обстоятелства щеше да ми е интересно "Кой ще заведе булката до олтара или ще е сама?", "Кои ще й нарисува и ушие роклята?" и т.н.

А за днешното поведение на Брук SickКакто винаги цяла серия я гледахме по работно облекло.....за другото вие сте изписали достатъчно.....и отново се потвърждава моето становище......тя няма и помен от майчински чувства..... Naughty

Хайде сега, работно облекло. Първо, тя се оттегли от работата по колекцията и второ - очакваше, че са сами в къщата, а не че дъщеря й седи скрита зад завесите и дебне. Готвеше се за "първа брачна нощ" - с какво да е облечена?

Общи условия

Активация на акаунт