Ето и нашите шест снимки: http://bg.fotoalbum.eu/jazznia/a378564
Ние сме що годе добре. Ходим на ясла от септември. Много се радвам, че свикна за около месец с обстановката там. До там сме я докарали със свикването, че в събота и неделя се тръшка и иска да ходи там - голям му е купон. Поразболяваме се през седмица - две, но бързо ни минава за сега. Голям бърборко е. Рецитираме вече "Аз съм българче". Що се отнася до тръшкането, когато не му позволявам разни неща ляга на земята или се засилва да бяга на накъде в следствие, на което среща някакво препятствие, в което се удря и след като го гушна започва да ме налага с все сила, защото е безпомощен и нищо друго не може да направи. Големи побои отнасям. Съществува "Закон за закрила на детето", а някой замислял ли се е за нуждата от "Закон за закрила на мамите"? - това в кръга на шегата.
Ами това е за сега.
И накрая да не забравя: Нека Ви е Слънчево, Цветно и Нежно.....
Мечтание
Искам лаптоп
Ония ден даваха по господари на ефира интервю с вашия президент който казва че е засичал по часовник че се къпе точно за 3 минути и не миришел
Много добре написана за 4 часа я прочетох. Почнах да прилагам някои от съветите и съответно коригирах поведението си спрямо Сани и да си кажа честно май има някакъв ефект. Детето е доста по спокойно и самостоятелно.
Айде,строй се преборй се
, а и имам един проблем ,който се надявам утре да го реша
Ще намериш работа,ама само спокойствие трябва.Някой път човек има късмет и за нула време стават нещата,но друг път става много бавно.Така,че въоражи се с търпение и мисли позитивно.Идвай тука,постоянно се тръси персонал,тукашните са супер мързеливи 
Гледам мойта сега с бебета доста играе,може да й взема някакво от тези дето имат гърнета,дето пишат и акат,хем да гледа и тя и бебето да правят едно и също ,демек с обучителна цел,знам ли може да даде ефект.Също гледах едни пластилини,дето не са токсични и правят различни фигури от тях и т.н.Мила бая си игра на едно гости,ма те са за деца от 3 години на горе,пък и много работа за мене
Незнам,ох,ще мисля и пак ще пиша,че то не е много лесно де.Даже мисля,кво ще ги правя толкоз играчки като се местим,сигурно ще ги подарявам на детската.