ВЗЕХ СИ ДЕЦАТА СТРЕСИРАНИ И В КРЪВ ОТ ГРАДИНАТА

• 58 910
  • 928
  •   1
Отговори
# 585
  • СОФИЯ
Резултат от какво се чака в момента, предварителна проверка ли тече?

# 586
мама САННЯ ,не знам, казаха само от Министерството на образованието ,че тече проверка.Писмото от Закрила на детето още не е пристигнало.

# 587
  • Има много детски смях.
Децата в момента посещават ли детско заведение?
И ако да, то кое?

# 588
Umma ,не,вкъщи са,специалистите препоръчват да не ходят на градина известно време.

# 589
А какво казват специалистите всъщност за сегашното им състояние и определят ли причината за това?

# 590
  • София
Ели, аз пак ще те питам - даде ли дрехата за анализ? Всички натякваме, че блузата е била в кръв, но персонала твърди, че е храна. За мен това е единствения начин да се докажа, че лъжат, ако е така. Тогава няма да има с какво да се измъкват newsm78

# 591
bubcheto15 ,блузката е "консервирана" Mr. Green,има хора,който ще докажат дали е кръв Peace Кръвта си е кръв...
Какво разбрах от директорката в репортажа по ТВ7:
1.не е бил с тази блузка на градина Crazy  ,нооооооооо на официалната среща ,на 09.11.2009г.,свидетелят,който беше с мен ,попита с коя блузка е бил Марио на 02.11.2009г-едната учителка я описа абсолютно точно,тогава я извадих от плика и настъпи мълчание-явно някои е очаквал да я ...изпера Mr. Green
2.През целия ден Марио явно е бил с пижама,показаха я в репортажа-нямало кръв по пижамата=значи няма кръв и по дрехите.....(не знаех,че в 10.00 сутринта Марио си облича пижамата)(пижамките на децата са в градината от 02.11.2009г-сметнете колко пъти могат да се изперат до репортажаCrazy).
3.Била съм отишла в Пирогов в 21.00ч Crazy

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 11:51 от elito-3

# 592
През целия ден е бил с пижама  Shocked
......нямам думи...

# 593
aко на мен ми заявят, че детето ми целия ден е било с пижама ще ги  #2gunfire и ще ни чуят чак в министерството
Какво резервни дрехи ли нямат, а какви са тез ваште пижами.. служебни ли
Тук ми мирише на мноого голяма немърливост.
А намека, че сте ги наранили вкъщи е потресаващ.. Явно си талант да направиш хематом точно, където детето се е ударило през деня..
А да и си ги облякла с чистите дрешки от ДГ преди това .. ooooh! #Cussing out #Cussing out

# 594
 KOTE ,дрешки си имаха,по три чифта на дете,в отделна раница,с огромна буква отпред ,съответно А и М,но това не пречеше да взимам Антон облечен в дреха на Марио,да поясня-Антон е по-висок с 10см и по-тежък с 5кг,казвала съм ,че раниците са надписани,но те не били виновни-лелката ги е обличала.Да,случвало се е в яслата да взема Антон по пижама в 17.00ч.,бяха ги завели в другата група "на гости",детето беше изпаднало в истерия,защото има лоши спомени от старата яслена група-бяха ги затваряли сами в спалното да си пореват,да се успокоят взаймно-не съм правила забележка,камо ли скандал-замълчах си.За пижамата в репортажа директорката само каза,че нямало кръв по нея-та си вадя изводите ,че щом детето е паднало сутринта ,явно са го били облекли в пижама-т.е. тичайки да вземе столче си е облякъл пижамата и леко се е чукнал в ръба на масата Crazy

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 14:51 от elito-3

# 595
Аз съвсем се отчаях...то бива лъжи, ама чак пък толкова, сега всички се чудят каква нова версия да измислят, за да си запазят работните места, дето ни обясняват как никой не ги иска, и едва ли не, работят там на доброволни начала. Наистина, трябва да им вдигнат заплатите, но който не се справя добре с работата, веднага да изхвърча. А не сега, както е, ми няма да закачаме персонала, независимо как си върши работата, щото няма кой да дойде.

# 596
Elito разбирам че имаш проблем ама не ти ли омръзна да се оплакваш на всички за това,всички хора си имат проблеми и ако постоянно го докладваха във форумите незнам какво чудо щеше да е .Не се знае дали си права или не ама ми омръзна все да гледам тази тема на екрана си като си вляза във форума и натисна  ,,нови отговори на моите публикации'',ще съм благодарна ако тази тема малко се попрекрати,таки или иначе от тук нищо добро няма да излезе а и тази тема е достатъчно изчерпана вече като гледам.И понеже не съм човек,които иска да насажда мнението си бих ви предложила да си я продължите но да си пишете на лични. Simple Smile

# 597
Жанетка, като ти е омръзнало просто не чети темата! Варианти имаш доста!  Whistling
И не смятам да си пиша с някой на лични, при условие, че има конкретно заглавие темата и разискваме определен проблем, като се разреши, може и да спрем да пишем тук!  ooooh!
До тогава като не ти е приятно, просто подминавай постовете тук, ако обичаш!
Ако ти имаше такъв проблем и всички се правеха на луди и се мъчеха да потулят нещата, сигурно нямаше да ти  омръзне хората да те подкрепят и да ти дават кураж, да стигнеш всичко до край!

# 598
Жaнетка, подкрепям мнението на ORHIDEA, като не ти е добре да се сблъскваш с темата просто подминавай  Peace
Истина е, че доста от хората пишат и неща, от които може и да се лишим, но аз определено искам Ели да казва от време на време до къде са стигнали нещата  Peace
Доста безумно предложение да си пишем на лични  Shocked  При условие, че е налична и темата, съществува и форума... то дайте да си пишем мейли, че на някой нещо което касае нас не му е интересно  ooooh!

# 599
Нищо няма да постигнете като продължавате но не знам как да изтрия отговорите по тази тема,защото както казах като натисна ''нови отговори на моите публикации''  ми излиза и тази тема,как мога да я махна....... отговоревте ми

Общи условия

Активация на акаунт