ВЗЕХ СИ ДЕЦАТА СТРЕСИРАНИ И В КРЪВ ОТ ГРАДИНАТА

• 58 910
  • 928
  •   1
Отговори
# 615
      Защо пак гадаете коя съм ?Не сте на вярната посока.
       Що се касае до пижамите- смятам ,че е безумие да се помисля и да се вярва,че на децата в градината
       им ги обличат от сутринта. Това да не е болница .Не е необходимо да си персонал, за да считаш това за
       абсурдно .

# 616
Я кажете свидетелките в какъв вид са взети децата от ДГ. Ако са били в опрятен вид с чисти дрехи и не по пижами  Crazy защо не го напишете. 

Медицинските експертизи са ясни, децата имат следи от насилие (меко казано). Аз като потребител заинтересуван от темата искам да знам едно единствено - кой и кога е причинил това на децата. Удар в масата и случайно счупване на очилата за мен не са истинските причини. Имам дете, което не признаваше 1 година, че имаме маса .. е още хематом не му е излизал Naughty

Не ме интересува психичното състояние на майката, интересува ме ИСТИНСКИЯ виновник да си получи заслуженото.

# 617
Ама какви пижами бе хора, що за абсурд е това. Аз гледах репортажа и никъде не чух че децата са дочакали майка си по пижами...а пък ако беше така, щеше ли да чака поредният репортаж за да каже и за пижамите???? newsm78

# 618
Ама какви пижами бе хора, що за абсурд е това. Аз гледах репортажа и никъде не чух че децата са дочакали майка си по пижами...а пък ако беше така, щеше ли да чака поредният репортаж за да каже и за пижамите???? newsm78
Никъде не твърдя и не казвам,че съм взела децата по пижами-казвам,че в репортажа,директорката показва пижамите,че няма кръв по тях.Какво общо имат пижамите с кръвта по блузката и нараняванията по децата(а може би имат много общо newsm78-крадеца вика дръжте крадеца).Просто ми беше чудно защо показват пижамите.
П.П Не знам аз какво премълчавам,но има "прекрасни" отзиви от персонала на 81ОДЗ-"Лилия" ,за Г-жа Директорката Николова...... и не само,също така и от персонала,напуснал при появата й в 38ОДЗ "Дора Габе"

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 21:16 от elito-3

# 619
    Искам да ви кажа,че сега разбирам, защо хората изразили различно мнение ,
    се отказват от диалог с вас.Вие веднага нападате и браните ,като хиени плячка.
    Изобщо не се замисляте върху написаното,а търсите само правопис и грешки.
    Аз също ще се откажа.Не ми е мястото тук,а отговори надявам се да получите.
    Що се касае до това ,че казвам за Ели -неуравнесена психически ,няма нищо лошо.
    Не казвам ,че има някакво заболяване.Все пак тя гледа 3 деца и състоянието е нормално,
    не само за нея ,но и за други майки в същото положение .
    Аз самата съм била на ръба ,гледайки две деца.Едното до 2 год. непрекъснато боледуваше и
    обикаляхме болниците,а другото ,, пренебрегнато,, беше затворено и само неговата душичка е знаела
     какво му е.Това ,че някои деца се гледат трудно,не оправдава действията на родителите.

# 620
   ,че казвам за Ели -неуравнесена психически ,няма нищо лошо.
    Не казвам ,че има някакво заболяване.Все пак тя гледа 3 деца и състоянието е нормално,
    не само за нея ,но и за други майки в същото положение .    
Е, хайде сега.Всички майки на повече от две деца сме в категория-неуравновесени, така ли?  Sick

# 621
Дори и с едно, ако само си регистрирана във форума .. нещо ти хлопа  Stop Mr. Green

# 622

Аз също ще се откажа.Не ми е мястото тук,а отговори надявам се да получите.

Е защо пак никой гост не каза какво е станало, щом знае? Аман вече! То бива страхливци, ама вече прекалявате!  ooooh! ooooh! ooooh! Whistling Whistling
Взех да се нервирам, значи някой ще каже ли тогава каква е причината неуравновесената, според гостите Ели, да малтретира така децата си според тях и после да ходи да обвинява в това учителката и лелките в градината?
Сигурно ще иска 1 000 000 обезщетение и затова се прави на такава?
А може би иска да стане известна?
А може би просто някой се е уплашил, че има и друга истина и ако излезе вярна версията на Елито, ще има доста отрязани глави!  newsm78

Поне разбрах, че повечето майки с две и повече деца са неуравновесени, според госта!  Shocked
А какви ли са тогава учителките, които гледат повече от 20 деца, които не са техни!  newsm78

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 22:35 от ORHIDEA

# 623
Чудя се до сега психолози не са ли разговаряли с другите деца от групата, които са видели какво е станало с двете момчета? Доколкото разбрах наранените деца не могат да говорят и да обяснят откъде са им раните, но имало други деца, които могат да говорят и ще разкажат. Разговор с психолог няма да навреди по никакъв начин на децата, а ще изясни ситуацията. Трябва да се разбере какво се е случило с тези деца, не може така.....експертизи, говорене, обвинения........, а има свидетели, които един опитен човек може да разпита по подходящ начин и да се изясни всичко. Прави ли се нещо по този вариант?

# 624
Чудя се до сега психолози не са ли разговаряли с другите деца от групата, които са видели какво е станало с двете момчета? Доколкото разбрах наранените деца не могат да говорят и да обяснят откъде са им раните, но имало други деца, които могат да говорят и ще разкажат. Разговор с психолог няма да навреди по никакъв начин на децата, а ще изясни ситуацията. Трябва да се разбере какво се е случило с тези деца, не може така.....експертизи, говорене, обвинения........, а има свидетели, които един опитен човек може да разпита по подходящ начин и да се изясни всичко. Прави ли се нещо по този вариант?

Това няма как да стане без съгласието на родителите на тези деца.

# 625
    Lil , ето ,че веднага доказвате казаното от мен . Изваждате думи от контекста и веднага ги коментирате,
    точно както на вас ви е изгодно .Не случайно ви дадох пример с мен. Дано да не сте имали и да нямате
    деца, които се гледат трудно.Говоря ви за деца с проблеми ,били здравословни или от нещо друго.
    Изперкваш тотално .Затваряш се в проблема ,ставаш раздразнителна,всеки около теб е виновен за нещо,всичко което правят другите не е правилно и изобщо се чудя сега как са ме издържали близките ми.Ели има проблеми с децата,не от сега.
     Имат нужда от психолог ,а вече и от логопед.Нещата при такива майки са сериозни ,имат нужда от помощ.Няма нищо лошо и
  ненормално в това.Най-малко има нужда от сарказъм,към казаното от мен.Разбира се,че не важи за всички майки с повече от едно дете и пишещи във форумите.Много добре ме разбрахте,но такъв е стила ви на разговор с  различните от вас.

# 626
saramige , айде тогава ни обори и напиши каквото знаеш по случая, а не само някакви общи приказки кой какъв бил!  Peace
Колко пъти да те молим за това, просто напиши какво знаеш!

# 627
....защото обърка и хората....
Доста от хората пишещи и четящи тук, позволиха и ПОЖЕЛАХА да бъдат объркани Sad((
Нe забелязвате ли ,че на на неудобни за нея въпроси,зададени от вас тя не отговаря.
и на мен това ми направи впечатление още почти в началото...гости или не, бяха зададени въпроси, на които трябваше да се отговори...
.... информация по случая. Кажете вашата истина бе хора.
 хората казаха своята истина, но тук никой няма желание да я чуе щом е различна, ако не се лъжа доста майки от групата се включиха, но в постовете им ние търсихме само граматика и правопис.
Накрая да не се окаже, че всички гости пишат от едно и също IP, ако Ели помоли да се направи проверка и за това!  newsm78
и на какво основание?
... усещам доза параноя взе да обзема някои от участничките в дискусията... първо бяха "гостите" сега пък IP.
А защо да не се проверят IP адресите и стила на писане? Не са толкова много мненията от гости. И второ - така, малко или много, ще разберем въпросите и обяснението - от един гост ли са или са от няколко госта.

Т.е. Колко души са се включили? Те какви бяха - родители или от детската градина? И какви бяха зададените въпроси?

# 628
Надявам се, че си извадила медицински от Съдебна медицина. Оттук пътят ти е - районното и прокуратурата.

Просто ги побъркай от жалби - има ефект, гарантирам ти.

Сезирай прокуратурата и отдела за закрила на Детето!!!
Направи го непременно - все още не мога да си простя, че аз не направих това, когато бяха наранили така средния ми син, затова доскоро посещавахме психолог!

# 629
   Нещата са супер елементарни ,но каквото и да ви напиша,няма да ми повярвате.
   Те вече многократно са казани,   но вие не ги приемате за истина . Вярвате  само на казаното от Ели,
   а и то вече така е раздуто  и украсено ,че разтопи майчините ви сърца.За вас друга истина няма.
   Прочетете някои неща назад ,вижте хубаво съдебната експертиза.Там пише за малка раничка 3мм. причинена от тъп предмет
   Според мен рамката на очилата е точно такъв .Погледнете има ли специалист ,които да говори за разкъсни рани.Особено от висене на детето на ухото си. Преставяш ли си това едричко дете ако виси, какво би имало.Защо кръвта е на блузата на Марио,та той няма кървяща рана.Изобщо всички отговори са пред вас . Ако ви интересува истината,ще си отговорите на много въпроси .Попитайте и Ели някои неща.Например;Антон хвърля ли си очилата ,като се ядоса ?Отговора на директорката е много точен,но вие него най малко ще приемете.
    Прочетете отново темата.Какво искаше Ели .Само истината за случая. Тя е получила отговор много отдавна,но той не и харесва.
    Нейно право е да сезира институциите.Направи го. Сега не ви ли прави впечатление ,къде се е запътила.Напуснали хора преди 10,12 год. , някакво друго ОДЗ .За мен това е добре планирана война лично с директора/още през лятото е казвала:Нещо тая градина ми писна.Ще взема да я насера и ще се преместя/.Все пак ваше право е да заемете каквато искате позиция ,но ви уверявам ,че нещата не еднозначни.Войната според мен сега започва ,но целта на Ели никой не знае ,а и тя едва ли ще сподели с вас.  
   Сега ви желая лека вечер и извинявайте ,че ви гостувах неканена ,но праните пижами бяха върха!!!!!!

п.п.Вижте хубаво снимките.Раничка 3мм. вътре в ушната мида/ухо се къса предполагам отвън/ е снимано възможно най -увеличено
     за да изглежда по ужасяващо.Бузите на Марио  са червени, защото детето е хремаво ,мисля че даже още се лигави и кожата му е нежна. Зачервява се лесно .Това са моите версии базирани на факти и изказвания на Ели.Почти всичко го има тук във форума. Който се интересува от подробности да чете ......

Общи условия

Активация на акаунт