ВЗЕХ СИ ДЕЦАТА СТРЕСИРАНИ И В КРЪВ ОТ ГРАДИНАТА

• 57 789
  • 928
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Как може да се отричат очевидни неща. Как може останалите родители от групата да са спокойни за собствените си деца. Сигурна съм, че насилието не е само към Марио и Антон, а към всички деца от групата. Просто нямам думи.
Искрено се надявам да ги уволнят и дано на тяхно място назначат хора, които наистина обичат децата.

И аз това се питам newsm78. Тези учителки трябва да се отстранят от работа, не може така да се тормозят децата, дори и да са палави. Нека на тяхно място застанат хора достойни да упаржняват тази професия.

# 226
Нека на тяхно място застанат хора достойни да упаржняват тази професия.
Не че искам да разводнявам темата, но достойните хора в професията никога няма да бъдат оценени, докато има непризнателни родители Sad((

# 227
Аз лично,съм написала,че учителките и лелките на Марти са уникални педагози и преди всичко хора,благодаря им за отношението им към Мартин,детето наистина ги обича,харесва му да е там,при тях ,докато беше болен всяка сутрин плачеше да ходи на градина,на плуване и танци.Също така съм казала и казвам,че и  с лелките от 2 яслена група не съм имала сериозни конфликти-имало е забележки от рода "с тези дрехи не води децата на градина",но не е довело до никакви спорове-просто смених дрехите,защото знам,колко е трдно да разкопчаеш 20 копчета и т.н.

# 228
Нека на тяхно място застанат хора достойни да упаржняват тази професия.
Не че искам да разводнявам темата, но достойните хора в професията никога няма да бъдат оценени, докато има непризнателни родители Sad((

Хъм... Съдейки по случая на Ели, определено има признателни родители - хем малтретират деца в тяхната детска градина, хем подписка срещу майката на малтретираните деца правят. И това ако не е признателност!!!  ooooh!

Ели, мила, не се оправдавай, ти нямаш вина. Гони ги и толкоз.

# 229
Следя темата от началото. Много съм възмутена от "педагозите " на които доверяваме нашите най- мили същества, нашите деца.  Ели, изцяло те подкрепям, за усилията които полагаш за да докажеш истината, която става със твоите близнаци. Не искам да вярвам, че има такива хора, които съвестта им е "погубена". Всеки трябва да носи отговорнстта, която е поела при постъпването на работното място.
Стискам палци Peace и се надявам в най- скоро време да има пълно разрешение на случая. Силни прегръдки на близнаците Hug

# 230
След 10 дни ВЕЧЕ имало писменно обяснение на нараняванията на децата,в понеделник на срещата директорката каза,че вече са й обяснили кое как е станало,но нямало да ми каже.Подминах изказването й  и  попитах ОТНОВО учителките да ми кажат какво е станало с ухото на Антон и от къде е кръвта по блузката на Марио-единственното,което ми отговориха беше,че Антон си е занесъл при тях счупени очилата,а за Марио -то не било кръв ,а храна.Казах,че щом никой не е видял и не е чул,че детето плаче,значи са били оставени сами,не е имало никой при тях ....И така не било.Свидетелят,който беше с мен попита с каква блузка е бил Марио въпросния ден-учителката я описа точно,а аз я извадих от плика и я показах-честно казано,не очакваха да нося блузката,а на нея ясно се вижда ,че петната не са от храна......До мен писменно обяснение от директорката НЯМА.
Днес ми се обадиха от "Здравей България" и ме поканиха утре да отида да разкажа случая,притеснено ми е много,не търся медийно внимание,обикновен човек съм.Ще отида с децата,но не знам как ще реагират.Вчера на гости ми беше дядо ми-Антон бягаше от него,в понеделник пък направи същото като видя баба ми-това се случва за първи път,странни са и двете деца.

# 231
Ели, погледни каква помия е изляла една жена от родителките-спонсорки или от персонала на градината като коментар на статията в BNEWS! Просто отвратително, злобно и без аргументи! Голяма гнусотия Mr. Green

# 232

Днес ми се обадиха от "Здравей България" и ме поканиха утре да отида да разкажа случая,притеснено ми е много,не търся медийно внимание,обикновен човек съм

Трябва да търсиш медийно внимание. Колкото повече хора разберат, толкова по-добре.
Кажи, моля те, как върви официалното следствие.

# 233
Видях,а АЗ не съм против спонсорството и "спонсорките"-имат възможност-помагат.За тях пиша ,защото ме обиждаха и заплашваха,а и мисля,че именно ТЕ  са инициаторите на въпросната подписка,както казах преди време-нямам контакт с нито един родител,за да мога да поговоря с него .Против съм ,че на тях им е "разрешено" всичко,с тях и с децата им се държат по коренно различен начин.Да приемем ,че същото се беше случило на някое от техните дечица,примерно се е ударило доста сериозно-въпросът ми е ,щяха ли да го "лекуват" с желязна лъжичка и спокойно да го оставят да се наспи и да чакат майката  да си го вземе и дали  нямаше да й обяснят в точност до минути къде и какво е станало.Хайде стига вече,не само аз знам тези неща NaughtyАко имах възможност и аз бих купила нещо за градината,защото МОЙТЕ деца са там,а не защото искам ДА СИ ПЛАЩАМ ЗА ДА МИ ГЛЕДАТ ДЕЦАТА!Това е последното нещо , на което обръщам внимание.Имам си достатъчно грижи,за да се ядосвам кой какво е казал и какъв човек съм аз.
Le Soleil  не миличка,никой не ми се е обадил.Говорих с жената от Детска педагогическа стая и  ми каза,че трябва да разпитат още хора и ще предадат всичко на прокурор.Имат писмени обяснения,но нямали право да ми ги покажат.Това е което знам до днес 12.11.2009г.

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 16:09 от elito-3

# 234

Днес ми се обадиха от "Здравей България" и ме поканиха утре да отида да разкажа случая,притеснено ми е много,не търся медийно внимание,обикновен човек съм

Трябва да търсиш медийно внимание. Колкото повече хора разберат, толкова по-добре.
Кажи, моля те, как върви официалното следствие.

elito-3, има ли изобщо образувано следствие в полицията в резултат на жалбата ти?

Относно медийното внимание, много добре те разбирам, Ели. Била съм обект на медийно внимание и смея да кажа, че няма нищо по-досадно. Whistling Но, от двете злини, по-малката!  Simple Smile Като говориш по телевизията, гледай да подчертаеш колкото пъти можеш, че не си там заради светлината на прожекторите и медийното внимание, а защото ти и децата ти сте потърпевши, търсите истината, която може да помогне на други деца да не изпадат в същата ситуация.
Журналистите са много манипулативни, могат да те накарат да кажеш неща, които не мислиш, внимавай!  Peace Добре е, че предаването "Здравей България" е на живо и няма да могат да правят монтаж на думите ти. Успех!  Hug

ПС. Милен Цветков ще бъде на твоя страна, сигурна съм!  Simple Smile

# 235
Повръща ми се от тая криворазбрана нашенска солидарност.  Подписката на тия малоумници ми напомни за случая с басейна  в Банско, когато група родителки откриха подписка в защита на  частното училище още преди случаят да излезе в медиите..
Малодумни ли са тия родителки, малодушни ли или какво? Та те стават съучастнички с тези си действия, чак толкова ли са прости да му се невиди..

# 236
  • София
Малодумни ли са тия родителки, малодушни ли или какво? Та те стават съучастнички с тези си действия, чак толкова ли са прости да му се невиди..

Още след първия пост на Елито, аз ви казах, че така ще стане. Българинът трябва да му изгори собствената къща, за да се размърда. Не се трогва от горящата къща на съседа.

# 237
Eli мисля,че аз бих реагирала по същия начин.Според мен е твое право и задължение да търсиш справедливост,както
като родител така и като гражданин и данъкоплатец на тази държава.Лошото е,че децата са потърпевшите:(

# 238
  • Stuck in a moment
Ще гледам утре. Трябва а има колкото се може по-голяма гласност.

# 239
 nekadurnicite vun ot mediite - 13:12, 12 ное

Уважаема г-жо Капкова имам само един простичък въпрос към ВАС.
естествено е че въпроса е ПРОСТ (нали по-умните се сещат какво имам предвит Wink )
Ели не се поддавай на провокации.за "здравей българия" е добра идеята има голяма аудитория и проблема ще се чуе от повече хора а не само ФОРОМИСТКИТЕ.
и аиде стига с разни НЕКАНЕНИ гости в темата и СКРИТИ дребни душици дето само дебнат.покажете се ...кажете си мнението

Общи условия

Активация на акаунт