Относно хигиената - кое е нормално и кое не за вас

  • 28 100
  • 519
  •   1
Отговори
# 450
  • Мнения: 7 947
Ееееее, мислех вече, че съм единствена  Joy

# 451
  • Мнения: 511
Запис и пльок!
Отивам от началото да чета,защото е супер интересна тема. smile3559

# 452
  • Мнения: 7 947
Ако края ти е интересен - не се връщай в началото - няма никва връзка  Joy

# 453
  • Мнения: 89
Ако края ти е интересен - не се връщай в началото - няма никва връзка  Joy
Така е, може би даже е време да се обособят две отделни теми ... Thinking

# 454
  • Мнения: 7 947
Е, кво заглавие ще се сложи на втората?

# 455
  • Мнения: 89
Е, кво заглавие ще се сложи на втората?

Тъкмо щях да питам теб  hahaha
Тази аз си я написах и аз мога си напиша заглавието на следващата хигиенна, ама за другата, специалистите да се изкажат  Laughing

# 456
  • Мнения: 7 947
Ей, най-сетне да ме оценят - специалист съм аз, как  Mr. Green
Отивам да помисля и утре ще пусна  Peace

# 457
  • Мнения: 212
Е кво има да се бърше, вие не можете ли да гълтате - бързо, лесно, чисто?
Като прочетеш цялата тема, можеш горе долу да се ориентираш, кой гълта и кой не.  Laughing
Това не можеш да го прецениш от тук,белийв ми Simple Smile Peace

# 458
  • Мнения: 2 317
Доместоси, сапунчета, други глупости...
Абе, мокри кърпички няма ли за вас, ДАМИ?Евентуално Peace

# 459
  • София
  • Мнения: 407
Е, кво заглавие ще се сложи на втората?
Нещо за фелациото ... newsm78 Laughing

# 460
  • Мнения: 1 236
Като я сложиш в миялната, излиза като нова.

Ще те разочаровам. Първо, особено често се налага дори за единия обяд да режеш различни неща, без да имаш възможност да пуснеш миялната между рязането на различните продукти.
И второ. Миялната няма да убие бактериите салмонела, които евентуално ги е имало в суровото пиле, дето си го нарязал на дъската, и следващият път като си нарежеш хляб за сандвич на същата дъска, ще излапаш салмонелата. А от това много боли корем  Whistling


# 461
  • София
  • Мнения: 407
Като я сложиш в миялната, излиза като нова.

Ще те разочаровам. Първо, особено често се налага дори за единия обяд да режеш различни неща, без да имаш възможност да пуснеш миялната между рязането на различните продукти.
И второ. Миялната няма да убие бактериите салмонела, които евентуално ги е имало в суровото пиле, дето си го нарязал на дъската, и следващият път като си нарежеш хляб за сандвич на същата дъска, ще излапаш салмонелата. А от това много боли корем  Whistling

Абе то като пипаш пилето със салмонелата с ръце и после си измиеш ръцете със сапун, който няма да убие бактериите, салмонелата ще остане и след това ще я излапаш със нещо вкусно. А от това много боли корем.  Whistling
 Hug

# 462
  • Мнения: 1 174
Правила за предпазване от салмонелите:
· Веднага след като купите яйца, ги приберете в хладилника. Съхранявайте
ги там до момента на употребата им, като непосредствено преди това ги измийте
· Яйцето, което ще дадете на малкото дете, варете най-малко 15 минути!
· Не позволявайте на по-големите деца да опитват суровото тесто на
любимия си сладкиш, докато вие го приготвяте. Не правете това и вие самите!
· Храни, в които има яйца, сервирайте на малките деца непосредствено
след приготвянето им. Остатъкът от хранат приберете в хладилника само за възрастните.
· Ястията с месо трябва да преминат през добра термична обработка. Не
предлагайте на децата печено месо “алангле”.
· Не оставяйте никаква храна на стайна температура през лятото –
високите летни температури са идеално условие за развитието на салмонелите.
· Не хранете децата си по градинките с храна, взета от млечна кухня и
престояла два и повече часа в чантата ви – време напълно достатъчно за размножаване на салмонелите.
· Още от най-ранна възраст приучете детето да мие ръцете си след
излизане от тоалетната и преди хранене. Ще му спестите много заболявания.

Тук пише, че миенето на ръцете със сапун и миенето на яйцата предпазва от салмонела. Пък миялната мие и на доста по - високи градуси. Аз ли пък не сам разбрала  newsm78

# 463
  • Мнения: 1 749
Егати,аз досега да съм умряла...Винаги,когато правя кекс,си хапвам малко от суровото тесто...
Готова ли е темата за фелациото?Петък е. Grinning

# 464
  • Мнения: 7 947
Абе за какви ястия и готвене говорим? То оная работа не се яде, а само се ближе - поне аз така правя  Joy

Общи условия

Активация на акаунт