ВМ-НВД 3 част

• 36 367
  • 227
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
 Crazy Калкан.. Мен 15лв ми се струвт много, а скоро чух 25лв/кг от рибарин, обаче от фризера му. Зависи от улова основно, а той е малък, от такъмите, тия мрежи пари струват... И тъй, скъпа риба е, щото я няма.
Един път спасявах жив калкан в банята. Ама за кратко го спасих, гътна се.  Thinking

# 181
  • вляво от асансьора
Сега звънях на мъжа ми-6 лв кг на калкана от въпросния френд, ами че то много добре било, срвнение с тез цени,дето ги споменаваш.И все пак, пак си е скъпо.Та той един малък е към 5 кила Rolling EyesЩе ръбам по-йофтина рибка, а калкан от време на време Grinning

# 182
  • Варна
 Shocked Уха! Джиджи, за 6 лв си заслужава удоволствието, направо е подарък! Яж! Heart Eyes Само не зная дали става хубав печен калкан, щото пържен е маллко противопоказно за НВД, но пък ако не е редовно, яж до насита и добър ти апети. Ако преядеш и се отвратиш, на драго сърце ще прекупя някоъ друг калкан. Направо ме засърбяха пръстите! Laughing
Мамица да каже за калканът.

# 183
Аз незнам как изглежда:) Ако има име на английски, може да се сетя.

# 184
  • Overijse, Belgie
А защо не могат да се ядат домати вече? ShockedАз днес изядох един Embarassed.Знам че има въглехидрат, ама ако спра нацяло въглехидратите и припадам направо Sad

Ами защото нямат вече никакъв вкус вече  Wink Иначе без домат и аз умиргам!

# 185
  • Overijse, Belgie
Все пак 100 гр. няма как да ги глътнеш наведнъж  Wink
Ти ше кажеш, че няма как Mr. Green
Аз си купувам белен суров слънчоглед, изяждам си ги наведнъж, та стой та гледай Sick
Еееее, ами малко по-сложно го направи де  Wink Като ги белиш, може някоя друга калория да изгориш от усилието  Grinning

# 186
  • вляво от асансьора
Shocked Уха! Джиджи, за 6 лв си заслужава удоволствието, направо е подарък! Яж! Heart Eyes Само не зная дали става хубав печен калкан, щото пържен е маллко противопоказно за НВД, но пък ако не е редовно, яж до насита и добър ти апети. Ако преядеш и се отвратиш, на драго сърце ще прекупя някоъ друг калкан. Направо ме засърбяха пръстите! Laughing
Мамица да каже за калканът.
Снощи бяхме на гости и ядохме пържен калкан, овалян в брашно Embarassed- ама беше гаден Sick, аз го обичам пане Blush и чернокоп на скара.Изядох и 3 рака, без въобще да знам дали ми се вписват в НВД-то newsm78
Бтв, правих скаридоците предния ден, по рецептата на Mamica, само без соевия сос, че нали не можело да нвд-ираш с него.Станаха страШотни.Мъжо каза,че съм "най-добрата кулинарка на света" Whistling-той рядко иzпуска някоя похвала.
Мame, thanks   bouquet

# 187
Моля. Моля.
А стига де. За НВД малко соев сос няма да навреди. Нали е сол. Само за мирис. Просто ако сложиш следващия път, ще видите разликата.

# 188
  • Варна
Малее, тука за какви вкусотии говорите, да си оближа пръстите направо, страшно много обичам всякакви морски сладости.
Да се похваля-още два килограма отпаднаха и така спаднах до предишното си положение видно на лентичката, но съм обнадеждена, защото има резултат, за две седмици смъкнах 5 килограма Party Малко взе да ми писва месото, рибата и салатите, но ще съм инат докато не постигна целта! Хайде лек ден от мен и хапвайте!  chef  bouquet

# 189
Еххх ама това да не е форума "готварски рецепти"? Я стига с тези манджи  Naughty  Crossing Arms    Grinning  Ние тук гладни а вие калкани,фъстъ4ено масло.... #2gunfire   chef  Joy
Абе само аз ли ни6то не свалям????Голаямо играене на кантара става.Ту + ту - и накраиа на седмицата едно няма ни6то  #Cussing out #Cussing out Пак съм 1 кило в + тази седмица.То вярно 4е рожден ден и малко бири4ки си позволих ама 4ак път толкоз..Нали доколкото схванат от диетата не се ка4вало лесно и бързо след това????А аз 1 седмица - 2 друга + 2 и т.н.Много ме е яд Twisted Evil За 2 седмици 6 кила свалих и сега за 2 месеца като циало 8 кила даже маи 7 са станали днес като се изтеглих.Знам 4е ви омръзна да ви се оплаквам ама на кого да си се наопла4а пък!Не знам ама не6то не деиства при мен както триабва всъ6тност както и вси4ки други опити да тслабна.Наяма да има строиност за меееееен!!! #Cussing out Cry  Хайде похвалете се вие с резултати поне да има на кои да се радвам  bouquet

# 190
  • sofia
.......За 2 седмици 6 кила свалих и сега за 2 месеца като циало 8 кила даже маи 7 са станали днес като се изтеглих.Знам 4е ви омръзна да ви се оплаквам ама на кого да си се наопла4а пък!Не знам ама не6то не деиства при мен както триабва всъ6тност както и вси4ки други опити да тслабна.Наяма да има строиност за меееееен!!! #Cussing out Cry  Хайде похвалете се вие с резултати поне да има на кои да се радвам  bouquet
Сваляш нормално. 3-4 кг за месец малко ли ти се вижда???? Как да не действа??? Бавно и славно....колкото по-малко кила остават, толкова по-бавно. Това играене нагоре-надолу за няколко дни или седмица не са реално качени, или свалени кг, така че колкото по-рядко се мериш, толкова по-добре.
Аз преминах и психологическата граница от 62 и кантарът отчете 61,7 с дрехи. И това след месец и половина Mr. Green

# 191
Привет, НВДетки!  Mr. Green Не съм се отчитала отдавна, защото се сгадих от меса, сушеници и всякакви месни произведения и 5 дни се отдадох на земни радости и сладости. Направо бях изумена като измерих днес някои телесни части в сантиметри и много бих искала да ги споделя с вас.
Значи започнах НВД на 27.09. Тогава направих и съответните замервания. Не съм диетувала особено строго, щото ме мързи да смятам калории, но в продължение на 3 седмици съм хапвала съвсем малко въглехидрат.
Така. Значи мерки от 27.09. и мерки от 2.11.
Талия: 97 см  Shocked -----------86 см  Laughing
Бедро: 69 см  Shocked-----------65 см  Thinking
Ханш: 114 см  Shocked----------108 см  Laughing
Килограмите са само 4 и половина надолу. Излезнах от родилния дом 96  #Cussing out, в момента съм 86  Rolling Eyes, целта е 65-66-67 максимум.

Мисля, доволна съм, много.

Но, мили ми варненски диетуващи  Hug, искам да ви посъветвам да си намерите нещо друго за спортуване. Мисля си, че загубата на обиколките ми до голяма степен се дължи на особено модерния спорт, който практикуваме група мамки форумки - пилатес. Имаме си много амбициозна тренерка  Twisted Evil, дето яко ни измъчва  Crazy. Тази боза от йога, каланетика и разтягане мнооого добре се отразява на всичко - включително кърмене и секс  JoyНе се шегувам. Ще станем ужасно гъвкави. Много, много съм доволна. Това е откритие. Ходя с огромен кеф.  И страхотно се забавляваме. Имаме си и разно табиети - рилакс музика, миришещи пръчици...всичко е както си трябва  Wink Така че потърсете си подобен спорт край морето - сигурна съм, че няма да съжалявате!

Пълен напред и скоро с нови намалени обиколки!  Hug Tired

# 192
  • sofia
Това да се чува  bouquet

# 193
Да се оплача.
не че е кой знае какво, но съм +1 кг.
Не съм прекалявала, но не съм била гладна цяла седмица.
Много ме е яд #Cussing out
Тия дни все вечерям и ето ефекта Embarassed
Вманиачила съм се и сега се пържа в собствен сос от нерви.

# 194
  • sofia
Мами, права си, че не е кой знае какво Grinning
+/- 1 кило нищо не е. Важна е тенденцията. Не е от вечерята и не се ядосвай.
Електронен ли ти е кантара?
Ако не е, не се втилясвай. За мен е важно, че сега стрелката клони към 60, а не към 70 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт