ВМ-НВД 3 част

• 36 376
  • 227
  •   1
Отговори
# 165
  • Overijse, Belgie
Що се впрягате толкова с тоя грип? Нали не ядете месото и яйцата сурови?!

Да де, ама нали при ПИПАНЕ на сурово месо и яйца може да се заразиш!

Имам си един трик, когато много огладнея - ям слънчоглед, има 4 гр. въглехидрати на 100 гр.!
И към то 600 кал за това количество Mr. Green

Но пък те засища за доста време!

И 3-те пъти, когато правих НВД, това ме спасяваше от изяждането на някоя простотийка...няколко пъти  Cry, чиято енергийна стойност щеше да е много повече от 600 ккал. Все пак 100 гр. няма как да ги глътнеш наведнъж  Wink

# 166
  • вляво от асансьора
Just a girl, и аз така се шашкам.Сега ядох омлет, ама преди това какво третиране на яйцата с гореща вода и Доместос падна Close.И стократно миене на ръцете, и пр.дезинфекции, абе направо ми се отщя накрая Sick
Пилето, аз смятам да заменям с риба, че ме снбдяват винаги с прясна.Основно лефер, който си е мазничък, ама на скара става Wink
Скариди съм си взела, чудя се освен с бира, как мога да ги приготвя, че бирата не е много по НВД newsm78
А защо не могат да се ядат домати вече? ShockedАз днес изядох един Embarassed.Знам че има въглехидрат, ама ако спра нацяло въглехидратите и припадам направо Sad

# 167
оБЯВЯвМ ПОЧИВКА!

1 седмица не ка и да чувам за НВД и калкулации.
При мен резултатът е 1 месец -4кг.

# 168
Just a girl,
Скариди съм си взела, чудя се освен с бира, как мога да ги приготвя, че бирата не е много по НВД newsm78

Какви са скаридите? Колко големи?

# 169
  • Варна
Ууу, Маме, хей такива очи ококори! Shocked
Колко големи били?  Hug  Точиш зъби и нокти, знам та аз тебе, алчен лакомник!  Mr. Green
Джиджи, душа моя ненагледна, слънце мое, божествена, прелестна, лунна богиньо, сърце мое... Кога каза ще размразяваш тия вкуснотии?  Flutter
Гагагага, аз пекоф на тиган днес сьомгови котлети. Ама мазно било туй чудо, на кара сигур също става. Хубу беше и мазно - идеално!!

# 170
  • вляво от асансьора
Ами океански са Laughing.
Небесна убост, мое да дойдеш да ги сготвиш и да ги изконсумираме заедно.И мамето е добре дошла, ама май далечко се пада?
Та освен на тиган, какво друго по НВД за скаридоците?
Аз хич, ама хич не отслабвам с тоз режим, ама ме кефи да ям така и ще карам с вас, ако не сте против, де Embarassed

# 171
Е, то в океана има големи и малки:) Но вече не е важно, защото сигурно сте ги изяли вече.

# 172
  • вляво от асансьора
Е, то в океана има големи и малки:) Но вече не е важно, защото сигурно сте ги изяли вече.
Нъц, не сме ги изяли, отлежават в камерата, щото не можах да им измисля соса Grinning
Големи са около 15-20 см с опашката.Аз нали съм заблудена, деля ги на черноморски и океански, защото черноморските са по-скоро семки.Та, идеи? Mr. Green

# 173
  • Шумен
Що се впрягате толкова с тоя грип? Нали не ядете месото и яйцата сурови?!

Да де, ама нали при ПИПАНЕ на сурово месо и яйца може да се заразиш!

Ако имаш ранички по ръцете. Аз си слагам ръкавици от тези от боите за коса  Wink

# 174
Нъц, не сме ги изяли, отлежават в камерата, щото не можах да им измисля соса Grinning
Големи са около 15-20 см с опашката.Аз нали съм заблудена, деля ги на черноморски и океански, защото черноморските са по-скоро семки.Та, идеи? Mr. Green
Лелелел най-вероятно са "лагустини". Ти луда ли си бе жена? На тия скариди сос не се слага:) ама наистина.
Най-вкусни стават като се разрежат на 2. и се мариноват в: зехтин, соев сос, лют сос ( аз ползвам Табаско), чесън и сол.
После разкрачваш скаридите на "пеперуди" и слагаш в тефлонов сгорещен тиган без никаква мазнина, но тигана да е загрят добре. Печеш ги по около 2 мин. от всяка страна до зачервяване/порозовяване.
Сосове се правят само за малки скариди. За големи е кощунство!
Тази рецепта я знам от един португалец ( те нали само това ядат) Simple Smile
Сори за офа  #Crazy ама не се стърпях

# 175
  • sofia
Все пак 100 гр. няма как да ги глътнеш наведнъж  Wink
Ти ше кажеш, че няма как Mr. Green
Аз си купувам белен суров слънчоглед, изяждам си ги наведнъж, та стой та гледай Sick

# 176
  • Варна
 Crazy О, грамадански скариди, мангустини, лангусти, нам си какви били, отгде да се сдобия с тях? Мамица, така обяснявате кулиранри рюцепти, че се давя в собствени лиги, бива ли такова нещо!?
Ъх, пък днес ми го няма единия колограм. Вече съм семсет и  5. Кеф! Blush

# 177
Crazy О, грамадански скариди, мангустини, лангусти, нам си какви били, отгде да се сдобия с тях?
У Метро има, ама са 36 лв кюлото:) ( или някаква подобна сумичка)

# 178
  • Варна
 Sick Отщя ми се. Виждала съм ги. Ух!

# 179
  • вляво от асансьора
Кукумберче, ами няма да вземеш цяло кило.
Ама те верно ли били такваз цена Shocked.
Мъжът ми има приятел, който преди държеше рибната борса, та той ни снабдява и с калкан, ама нивгаж не съм се интересувала от цени.Знам само от мъжа ми, че калкана го вземаме почти наполовина, но той пък реално колко ли струва? newsm78
Е,не си го позволяваме често, макар и на половин цена, а представям си каква му е пазарната Confused
Извинявам се за офф-а

Общи условия

Активация на акаунт