ВМ-НВД 3 част

• 36 374
  • 227
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Джиджи, фъстъчено и аз ядях, но по 1 л, теглих я да е 10 грама, мисля към 95 калории е. Препоръчвам ти рядко да го ядеш и по 1 чаена лъжичка, препълнена такава. Така или иначе, ядки се ядат в по-малкиколичества, към 50 грама, а фъстъченото масло нали концентриран фъстък се води, затуй навярно не е хубаво да се прекалява. Тъй си мисля.
Самсара, недей тренира с други диети, безсмислено напълно е. Щом искаш разнообразие, просто яж каквото си пожелаеш,  а някоъ хранения може да са НВД, може пък да си направиш седмица с въглехидрати по желание и в много, обаче да ги ядеш до ранния следобяд. Така няма да стресираш много оргонизма с нови диети, после ще ти е трудно да продължиш НВД. Отгоре на това, сама знаеш, че от останалите диети не се губят много мазнини, тъй че няма смисъл да ти говоря, работите са ясни. Имаш нужда от почивка - дай си я, храни се нормално. Никакви други диети.
Аз днес следобяд пък се почерпих за още една наша рожденичка, обаче после забравих да ям и тъй в последно време хем ям забранено, хем не мога да постигна никакви дневни калории. Лошо. Thinking Фигаро!  Sick
Айди успеф пак. Надявам се скоро да ви се похваля с нови незабележителности по моите телеса. Тюх!

# 151
  • Шумен
Ох, момичета, полека с ядките и с фъстъченото. Мнооооо са калорични, пък аз лично като ги почна нямам спиране  Embarassed 1 с.л. фъстъчено масло е  към 95-100 ккал  #Crazy

# 152
Искам да споделя, че когато пия турско кафе, ми действа супер. Ако пия 2-3 дена и веднага смъквам 1 кг. Изхвърлям водата от организма и действа доста разхлабващо. Не ми се яде също .

# 153
  • вляво от асансьора
1 с.л. фъстъчено-100 ккал #Crazy.Олееее, какво правя Banghead
Samsara, и моите кг постоянно варират.В рамките на 2 последователни дни мога да бъда +-2кг, което ме побърква направо.Явно ще свалям мнооооого бавно с НВД Cry., щото досега резултат след една седмица нъц, даже е положителен прираста Mr. Green.И не мога да разбера как така ги мотая тез 2 кг нагоре-надолу newsm78.
Хайде успеФ на 'сички!!!

П.П.Небесна хубост, подновихте ли тренировките си?Аз не, Embarassed...лошо, лошо момиче Banghead

# 154
Здравейте момичета. Включвам се и аз при вас, че трябва да моря много килограми, а чак сега се сетих за тях  Laughing
До сега нямах успех много с диетите, че за кг. имах друга причина, но да видим сега. Иначе имам воля за 10 човека. Дано успеем всички!

# 155
Привет, Кика. Хайде ще ги морим тлъстинките заедно.  Simple Smile

# 156
  • Шумен
Напред  Grinning Стягам се от днес Crossing Arms

# 157
кукумбер мерси. Наистина трябва малко да си почина, само сладости сънувам. Тази нощ сънувах сладко от вишни, вчера вафла.
Давам си 1 седмица почивка и я започнах с 4 бонбона Фигаро! Мняммм

# 158
Samsara  тук съм, че нали хората са казали сговорна дружина планина повдига Simple Smile
Аз гладувах на луната и резилтата е -3 кг. като още не съм яла, че днес много натоварен ден. Ама сега отивам да си направя едно хубаво меню и започвам с............. яденето де!

# 159
  • sofia
Мацки, закъсах го с дисциплината Rolling Eyes
Бях болничен (заради дребния) и за една седмица вкъщи погълнах неизмерими количества хляб, боб, картофи и чат-пат някоя вафла. Определено не наблягах на сладкото, което пак е нещо.....
никъф фитнес, само разходки и даже си поспивах следобяд Crazy.....не се отпускайте като мен. Е, разбира се не съм качила, ама тоз произвол трябва да спре #2gunfire
Що така не се грижа за себе си.....това на дърти години да си създаваш навици е баси зора.....

# 160
  • Варна
 Sick Веси, извършила си доста незаконни деяния кат гледам. Ако обичаш моля, да вземеш да влезеш у правия път. Шот... С тая мас накъде?!  Mr. Green

Жажажажа, пък аз не пиша нищо и не смятам, ям по правилата, обаче малко. Нямам начин да изям колкото трябва, щото забравям, не чувствам глад и тъй не мърдам. 16 на 16, голям зор е.
После забравих колко калории трябаше да изям точно, въобще такъв катаклизъм ми е у кратуната и в хладилника.  Crazy Обаче да ви кажа, чуввствам се повече от прекрасно. Жизнен, енергичен, деспотичен, много доволен. Ако и сантиметърът се чувстваше добре и мереше с намаление, щеше совсем да ми е рахат. Но уви!  Confused
Спорт за метаболизъм, фитнес, бягай, ставай, крачай, скачай... Трътла. Знам само количка да побутвам от сабахлян до мрачови (с ударение на "и").
АЗ найте ли какво обмислям, да спра млечното, което пък не ям в големи размери никак, ама все пак ще мина само на мИсо с яйце и риба и брокола с краставица за 2 седмици. Ама като гопиша туй мисля, че не е необходимо на този етап. Спорт бе, дебелогъзо чудовище! Оф, танци дали няма да свършат работа? Ама ще се пропия на танци.
Джиджи, тия дни тряба да почвам фитнесуване, ти ще можеш ли?
Ох, сърцето ми, ох, гъзето ми! Някоъ има ли придстава сухата смитана колку калорична е и какви стойности има на б-м-в? Тие 2,5 грамъ дет ги пияс кифето дал ми се отразяват на тялото?
Вишти ко, другия месяц ще си купя мазило от Галеник против целоуит и ще се стягам с него.
А сега отивам да бягам след Мая. Чал съм. Слабейти щот няма мърдане с тия сланини, едва ходя! #Cussing out

# 161
  • Шумен
Как ти се отразява като спреш млечните? Изварата остава или не? Тя все пак почти няма въглехидрат  newsm78 И аз отдавна се каня на таз стъпка, ама пък таман се научих да закусвам с кисело мляко (домашно  Wink) с ленено семе, че иначе не ще и неще  #Cussing out Пък лоши дела ме зоват и мене тия дни  Embarassed В неделя имаме сбор и от таз вечер запрятам ръкави да пека дребни сладки  #Crazy И какво, няма да хапна ли? Да-да  Naughty Не съм чак таквоз темерутесто. Бях и такъв инат, ма файда няма. Ще оправим телесата, няма начин, ама с умерено темпо, смятам аз. Няма нужда от крайности, нали така? Айде успех на слабеещите и не се вманиачавайте  Wink

# 162
  • Overijse, Belgie
Ех, пусти птичи грип!!!
Сега ме е страх да ям пиле и яйца! Че то не ми остава какво друго да ям!!! Thinking
А за млечните - аз немога без 1 кисело мляко и сирене на ден. А и закусвам 2 с.л. овесени ядки с кисело мляко. Още кърмя и не ми се иска да ги спра напълно. Имам си един трик, когато много огладнея - ям слънчоглед, има 4 гр. въглехидрати на 100 гр.! Гадното е, че вече пресните домати не стават за ядене  Cry, а зеле хич не обичам на салата. Май само тараторът ми остана, ама нали пък и той е мляко  ooooh!

# 163
  • sofia
Имам си един трик, когато много огладнея - ям слънчоглед, има 4 гр. въглехидрати на 100 гр.!
И към то 600 кал за това количество Mr. Green

# 164
  • Шумен
Що се впрягате толкова с тоя грип? Нали не ядете месото и яйцата сурови?!

Общи условия

Активация на акаунт