Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са резултатите от нисковъглехидратната диета (НВД) на участниците във форума?
Какви са някои предложения за хранене по време на НВД?
Защо се приема хранителна добавка, съдържаща хром?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са резултатите от нисковъглехидратната диета (НВД) на участниците във форума?
Участниците във форума съобщават за различни резултати от НВД. Някои успешно са свалили килограми, като един е загубил 8 кг за три месеца, а друг - 16 кг за същия период. Те също така отбелязаха напредък в измерванията, като един влезе в дрехи от 10 клас. Въпреки това някои се борят със загубата на тегло, като един дори качи 2 кг. Важно е да се отбележи, че скоростта на загуба на тегло намалява с течение на времето и един участник изразява радост, че се чувства добре въпреки бавния напредък.
-
Какви са някои предложения за хранене по време на НВД?
Във форума се споделят различни идеи за хранене по време на НВД. Предложенията включват консумиране на яйца, сирене, кашкавал, риба, домати, краставици, кисело мляко, ядки , печено месо , салати , омлет , таратор , пържола , снежанка , салати и др. Печено пилешко месо с кебапчета и пълнени чушки със скумрия и маслини. Други предложения включват масло, орехи, зехтин, патешко месо, извара, броколи, печени тиквички и мед. Кифтета от пилешко филе с риба тон и спанак също са популярни избори. Луканка и къпини могат да се консумират заедно с пилешки пържоли.
-
Защо се приема хранителна добавка, съдържаща хром?
-
Защо не се ядат печени ядки?
-
Какво да ям, когато изляза по обяд и огладнея?
Калкан.. Мен 15лв ми се струвт много, а скоро чух 25лв/кг от рибарин, обаче от фризера му. Зависи от улова основно, а той е малък, от такъмите, тия мрежи пари струват... И тъй, скъпа риба е, щото я няма.
Само не зная дали става хубав печен калкан, щото пържен е маллко противопоказно за НВД, но пък ако не е редовно, яж до насита и добър ти апети. Ако преядеш и се отвратиш, на драго сърце ще прекупя някоъ друг калкан. Направо ме засърбяха пръстите! 
Иначе без домат и аз умиргам! 
и чернокоп на скара.Изядох и 3 рака, без въобще да знам дали ми се вписват в НВД-то 
-той рядко иzпуска някоя похвала.
Малко взе да ми писва месото, рибата и салатите, но ще съм инат докато не постигна целта! Хайде лек ден от мен и хапвайте!

Хайде похвалете се вие с резултати поне да има на кои да се радвам
, искам да ви посъветвам да си намерите нещо друго за спортуване. Мисля си, че загубата на обиколките ми до голяма степен се дължи на особено модерния спорт, който практикуваме група мамки форумки - пилатес. Имаме си много амбициозна тренерка