,много полезно инфо
. Сутрин будя, ако не се е събудила сама, на обяд и вечер слагам горе долу по едно и също време в леглото. Държа да отбележа, че това не означава, че трябва да се заспива веднага, но това е времето за почивка и ще е така още доста време. Събуждам и след обяд.
. На 7 мес е било като при кучето на Павлов, по-късно вероятно е започнало да става осъзнато (ако сам си казва). В яслата си е било стрес или просто никой не го сложил в подходящия момент на гърне. 
Като знам на мен какво ми е да ме събуди някой!

Като знам на мен какво ми е да ме събуди някой! 

). А други, включая мен не са... Яна ходи на ясла, там спи от 13 до 15,30ч., даже лелите са ми казвали че трудно я събуждат. Сутрин я будим за яслата в 7,30ч., но тя си става с усмивка без мрънкане. А когато не е на ясла спи докато и се спи понякога и до 10ч( да може мама да си изпие кафето на спокойствие и да посвърши нещо). Следобяд заспива между 13,30-14 и се събужда към 16-16,30ч. 
ние с теб бяхме от непишешите, по-чувствителните. Ама аз вече съм решила да не се коркам
Дето има една приказка - никой не ми знае дереджето, не ми е в къщата, не познава мен и семейството ми нито взаимоотношенията и атмосферата, в които живеем. Така че каквото и да си говорим тук всеки най-добре знае какво е положението при него и преценява кой е най-добрия начин по който да постъпва в дадена ситуация 
. По въпроса за буденето не си представяй, че съм някакво чудовище, което се намъква в стаята и вика "ставай, време е ". Просто в определен момент, спирам да пазя тишина, започвам да подготвям закуската и тя се събужда сама
, това след обяд, а сутрин ако не е "сбъднала" преди мен, щом звънне моя часовник (в 7.50ч), тя го чува се събужда.
. Непознат град , непознати хора . Чакам с нетърпение съпругът ми да се пребере от училище и да излезнем , По цял ден в къщи с двете човетета и няма мърдане , е от време на време слизам пред блока, но не съм свикнала така
! На Тони вече всичките зъбки са поникнали изцяло и честно да си призная направо си отдъхнах
!
! 
. На 7 мес е било като при кучето на Павлов, по-късно вероятно е започнало да става осъзнато (ако сам си казва). В яслата си е било стрес или просто никой не го сложил в подходящия момент на гърне.
ама това е друга тема. И аз искам да ляга следобяд в 13.30ч, ама той като не заспива преди 14.30ч очите ли да му залепя 
все пак става въпрос за ВОДА и здравето на децата! 

Препоръчани теми